Zie je door de VW fotobusjes DE VW fotobus niet meer?

Welkom op Photobooths-huren.be, de grootste vergelijkingssite voor fotobooths en dus ook voor Volkswagen photoboohs busjes en andere photobooths op wielen, die rijden en foto's maken en printen! Of je nu een Volkswagen fotobooth busje zoekt voor je huwelijksdag, verjaardag, gala, open dag, sport dag, merk activatie, bedrijfsfeest, festival, open dag, product demonstratie, conferentie of ander zakelijk evenement waarbij je op zoek bent naar fotomarketing mogelijkheden! Afgedrukte foto's zijn een het leukste souvenir en herinnering aan de mooiste momenten uit je leven. Een geprinte foto is zo leuk, juist omdat we tegenwoordig zoveel foto's maken met onze mobiele telefoon, maar zo weinig foto's laten afdrukken (zolang er nog geen printer in je mobiele telefoon zit). Wat is de laatste keer dat jij een heel fotoalbum hebt gemaakt (een fysiek exemplaar, niet op Facebook!)? Een VW-fotobooth op je bruiloft heeft een enorm hoge amusementswaarde, is een echte blikvanger en is een leuke toevoeging, bijvoorbeeld op je receptie of op je strandfeest of ander evenement in de buitenlucht?   Je hebt vast een aantal vragen! Wat kost een Volkswagen photoboothbus? Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen alle verschillende fotobooths (zoals fotohokjes, fotopalen, fotozuilen, fotospiegels etc.)? Waar moet ik op letten bij het huren van een Volkswagen fotohokje? Zijn er ook goedkope photobooth busjes te huren? Wat zijn de grootste voordelen en nadelen van fotobusjes? Kan een volkswagen busje ook als trouwvervoer worden ingezet? Kan een Volkswagen busjes ook naar binnen worden gereden, bijvoorbeeld voor een congres? Met hoeveel mensen kan ik in een VW-photobooth zitten? Wij hopen je antwoord te geven op deze en andere vragen, zodat je de photobooth op wielen kan huren die het best bij jouw wensen en budget past!  

Wat kost een Volkswagen photobooth?

Je wilt natuurlijk weten wat een Volkswagen photobooth ongeveer kost. Zoals je hierboven kan zien als je filtert op prijs, van laag naar hoog, lopen de prijzen van VW-photobooths niet veel uit elkaar. Rond de €700 voor een standaard pakket. Dat is natuurlijk niet goedkoop en het moet gezegd worden, fotobusjes zijn de duurste photobooth categorie op de site, op de (360 graden videobooth na). Voor €700 kan je wel een busje huren, maar omdat dit allemaal vintage modellen Volkswagen busjes zijn, zijn de transportkosten hoger dan voor een regulier fotohokje of fotopaal en zal de uiteindelijk prijs waarschijnlijk al snel richting de €800 - €900 komen! Wat kan je typisch verwachten als je een Volkswagen photobooth bus huurt voor €650 - €700?  
 • 3 uur huur
 • Inclusief begeleiding tijdens je feest
 • Fotoprops, feestartikelen en andere feest accessoires
 • (Onbeperkt) printen van alle foto's
 • Alle foto's na afloop digitaal ontvangen
 • Een gepersonaliseerd fotokader
  Als extra opties moet je denken aan social media mogelijkheden, op maat gemaakte achtergronden voor je foto's en branding van het VW fotobusje voor zakelijke evenementen. Ook kan je soms promodames en promoheren inhuren en andere zakelijke opties, zoals het verzamelen van email adressen of een korte enquete of survey laten invullen. Alle prijzen zijn al inclusief BTW.  

Wat zijn de verschillen tussen VW-photobooths?

 1. Aantal uur huur. Je kan natuurlijk een fotobusje zoveel uur huren als je wilt. Maar omdat de meeste fotobusjes inclusief begeleiding worden verhuurd, wordt dat al snel een kostbare gelegenheid. De standaard pakketten huur je voor 3 uur of4 uur.
 2. Begeleiding? De verhuurders zijn erg trots op hun fotobusjes en vrijwel alle Volkswagen fotohokjes huur je dan ook inclusief begeleiding tijdens je feest. Er is echter een uitzondering en dat is het Volkswagen fotobusje dat je zoals hierboven beschreven voor 24 uur huurt.
 3. Transport. Zoals gezegd zijn de transportkosten wat hoger bij fotobusjes dan bij een regulier fotohokje of fotozuil.
 

Voordelen en nadelen van een busje of caravan huren

Elk type fotobooth heeft natuurlijk voordelen en nadelen en ook de meest bijzondere photobooths, de Volkswagen busjes en caravans, hebben een aantal inherente voordelen en nadelen.  
 1. Voordeel: als je al genoeg fotohokjes op bruiloften hebt gezien, is een volkswagen busje natuurlijk uniek!
 2. Voordeel: ben je bang dat je entertainment niet opvalt? Een fotobusje heeft van nature een enorme aantrekkingskracht en zal niet snel over het hoofd worden gezien!
 3. Voordeel: zakelijk: is branding belangrijk? Geen enkele andere photobooth heeft zoveel oppervlakte om met je eigen merk of logo te bestickeren als een busje!
 4. Voordeel: "what happens in the Volkswagen, stays in the Volkswagen!" :-) Wat er allemaal achter de grote schuifdeur gebeurt is TOPgeheim! Totdat de foto's naar buiten komen natuurlijk...
  Natuurlijk zijn er ook nadelen verbonden aan de fotobooths op wielen:  
 1. Nadeel: Het grootste nadeel is natuurlijk de prijs: dit zijn de duurdere photobooths en daar is geen weg om heen
 2. Nadeel: Heb je een binnen feest en geen buitenlocatie of grote poort of deur waas het busje naar binnen kan rijden? Dan is een busje  helaas minder geschikt.
 3. Nadeel: Wil je met je hele hockeyteam of vriendinnenclub op de foto? Je kan persen, maar uiteindelijk is het aantal mensen dat in het busje past toch enigszins beperkt...
 

Tips voor het huren van een Volkswagen fotohokje

 • Wees er op tijd bij! Het aantal verhuurders van VW-photobooths is beperkt en het is een stuk lastiger om last minute een verhuurder te vinden dan voor fotohokjes of fotopalen. Sterker nog, afgelopen zomer hebben we meerdere malen mensen niet meer kunnen helpen omdat alle (rijdende) fotobooths op wielen uitverkocht waren!
 • Bedenk waar je het fotobusje gaat neerzetten. In de buitenlucht is logisch natuurlijk, maar voor sommige (zakelijke) evenementen, zoals conferenties of beurzen of indoor festivals kan de Volkswagen bus ook naar binnen worden gereden!
 • Voor zakelijke evenementen: Een Volkswagen fotohokje is al een enorme aandachtstrekker, maar als je het VW busje in je eigen huisstijl laat 'branden' door middel van bestickering weet je helemaal zeker dat de gasten of bezoekers of voorbijgangers in dikke rijen zullen staan te wachten voor een selfie! Zorg er voor dat je voldoende promo personeel hebt om alles in goede banen te leiden en het busje zo veel mogelijk foto's te laten maken.
Tarieven voor een Volkswagen photobooth of caravan photobooth opvragen Zie je door de bomen het bos niet meer, of wil je advies van ons welk volkswagen fotohokje nog beschikbaar is en het best past bij jouw wensen? We stellen ons netwerk van meer dan 10 verschillende verhuurders van photobooths op wielen graag ter beschikking en helpen je met het vinden van de fotobus of caravan die het best bij jouw voorkeuren, locatie, datum en budget past. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in en wij gaan (gratis) voor je aan de slag met het vinden van de verhuurders die het best bij jouw wensen, locatie, datum en budget passen!

  Ik heb interesse in*
  Fotozuil met printer (€300+)Fotospiegel (€425+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€450+)360 spinner videobooth (€750+)Videobooth (€250+)Greenscreen (€500+)Mobiele (polaroid) fotograaf (€400+)VW photobooth bus (€700+)GIF photobooth (€250+)Fotozuil zonder printer (€200+)XL LED lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageHout

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  WhatsApp WhatsApp Mark