Photobooth huren in Leuven: Vanaf €300 onbeperkt printen!

Je kan een photobooth in Leuven al huren vanaf €300, inclusief 4 uur onbeperkt fotostrookjes printen, gepersonaliseerd fotokader, props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Vraag nu een offerte aan voor een photobooth in Leuven! We hebben ze in alle soorten en maten. Van een fotopaal en fotospiegel tot 360 video en caravan photobooth. Met ruim 25 betrouwbare verhuurders hebben wij het grootste aanbod en beste beschikbaarheid van betaalbare photobooths in Leuven en omgeving.

Photobooth huren in Leuven: gratis offertes

Wil je graag 2-4 relevante offertes ontvangen van verschillende photobooths in de buurt van Leuven? Vul het gratis offerte formulier in en wij zorgen er voor dat je binnen 1 werkdag vrijblijvende offertes ontvangt van de fotobooths in de buurt van Leuven die het best passen bij jouw wensen, datum, locatie en budget!

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Fotobooth Leuven huren

  Wil je echt een photobooth uit de buurt van Leuven huren? Dan staan hieronder de fotobooths die je kan huren uit de buurt van Leuven. De meeste verhuurders leveren gratis of tegen een kleine verplaatsingskost in heel Vlaams-Brabant en Brussel. Bekijk daarom alle 32 photobooths in de rest van Vlaams-Brabant & Brussel.

  De classic photobooth (fotopaal, fotobox of fotozuil: 

  Wil je een standaard flitspaal, photobox, flitskast, fotokist of hoe je een fotobooth ook noemt huren in Leuven? Dan is een selectie van je beste mogelijkheden!

  Photobooth

  Fotobooth Leuven

  375

  Dit zijn photobooths die je niet allen kan huren in Leuven, maar ook vaak worden gespot in Kortenberg, Bertem, Oud-Heverlee, Bierbeek, Haacht, Kampenhout en Herent!

  Een caravan fotobooth huren in Leuven:

  Ook is er in de buurt van euven een caravan fotobooth te huren! Met de caravan photobooth maak je de blits op een buitenbruiloft met een fotohok die een caravan geplaatst. Of het nu een festival, de zomer, een beurs of marktplein is, je gaat op de vintage tour met een caravan fotobox! In de caravan zit een photobooth, je gaat er gezellig met je vrienden in en komt naar buiten met een foto!

  Caravan / bus / tuktuk photobooth

  Vlaams-Brabant / Leuven [3 uur, met begeleiding]

  393

  Fotobooth boeken voor een feest in Leuven

  Een photobooth is geschikt voor elk soort fuif, of het nu een bedrijfsfeest, verjaardag, trouwfeest, sweet sixteen, lentefeest, communieviering, diploma uitreiking, gala, winkelopening, borrel of ander feest is, een foto-booth met props & printjes is altijd leuk!

  Ook zogenaamde ‘photobooth marketing’ wordt steeds populairder bij grote bedrijven en gemeenten die aan stadsmarketing of eventmarketing doen! Photobooths zijn dan ook de hoogste vorm van foto entertainment, zeker als likes, shares, comments en views belangrijk zijn. Niets heeft de potentie om viral te gaan als een leuke foto, 360 video of GIF dat kan. Zeker als deze gemakkelijk te delen is via SMS, email, QR code zodat hij kan worden gedeeld op TikTok, Instagram, Facebook, Twitter of Snapchat.

  buitenbruiloft-bloemenprieel-Leuven

  Wat kost een photobooth huren in Leuven?

  De kosten van een photobooth zijn natuurlijk afhankelijk van je wensen: onbeperkt printen is vaak iets duurder dan een beperkt aantal afdrukken (hoewel je met 300 printjes meestal ruim voldoende hebt voor een trouw tot ~100 gasten). Een fotospiegel, 360 video of caravan photobooth is al snel enkele honderden Euro’s duurder dan een eenvoudige Fotobox (fotopaal of fotozuil) En natuurlijk is ook de afstand en de beschikbaarheid van de budget photobooths een factor die mee speelt hoeveel je uiteindelijk gaat betalen voor een fotobooth.

  Kosten voor een photobooth per type:

  • Een fotobooth met prints (flitskast of flitspaal) in Leuven huren voor de avond kost je waarschijnlijk tussen de €300 en €450
  • Een fotohok (afgesloten met wanden en een gordijntje) huren zal je eerder €450 – €500 kosten.
  • Een interactieve fotospiegel – magic mirrorbooth huren kost al snel €550 tot €600
  • Voor een caravan photobooth mag je op minimaal €600 rekenen
  • Een foto, GIF en video paal zonder bezorging en zonder prints (de meest goedkope versie) komt uit rond de €200.
  • Voor een greenscreen fotobooth zal je ook al snel €550+ betalen; voor een 360 video ben je minstens €750 kwijt

  photobooth-huren-Leaven

  Waar moet ik op letten als ik een photobooth huur?

  Bij de meeste pakketten voor het huren van een foto-booth in Leuven zijn de volgende onderdelen vast inbegrepen:

  • Gebruik van de photobooth apparatuur: denk hierbij aan een digitale spiegelreflex camera, flitser, printer, touchscreen & software.
  • Bezorging in Leuven: alleen bij de budget fotobooths is het mogelijk dat je deze zelf bij het magazijn ophaalt en terug brengt. De verplaatsingskosten worden meestal toegevoegd aan de pakketprijs omdat deze locatie (afstand) afhankelijk zijn.
  • Opbouw, installatie en afbouw
  • Huurperiode: 4 – 24 uur gebruik: het aantal uur verschilt, maar meestal is dit voldoende voor je trouw
  • Begeleiding: Begeleiding van de fotobooth tijdens het evenement is soms beschikbaar tegen meerprijs, maar vrijwel alle verhuurders verhuren hun photobooth zonder host of hostess.
  • Gepersonaliseerd fotokader: bijvoorbeeld jullie trouwdatum of de namen van het bruidspaar, bedrijfsnaam of naam van de jarige op de layout van het fotostrookje. Dit zijn meestal vaste templates waaruit men kan kiezen. Een volledig op maat gemaakt fotokader is meestal beschikbaar tegen een meerprijs.
  • Photobooth props: dit zijn de pruiken, snorren en andere feestartikelen, zoals grappige attributen, tekstballonnetjes en ander feestelijke accessoires.
  • Verplaatsingskosten: deze verschillen erg tussen photobooths. Bij sommige zijn de kosten volledig inbegrepen, bij anderen zijn de eerste 20 of 50 km verplaatsing gratis, maar betaalt u daarna een kilometervergoeding. Let dus goed op waar de photobooth vandaan moet komen voor je feest in Leuven!
  • Social sharing: dit is ook verschillend van fotobooth tot fotobooth. Soms is niets mogelijk en ligt de nadruk echt op printen. Soms kan je direct foto’s ook vanaf het apparaat via SMS, QR code, Email of AirDrop op je telefoon krijgen, waarna je ze op je favoriete social media kan zetten.
  • Alle foto’s na afloop digitaal ontvangen: meestal via USB, WeTransfer of een afgeschermde online gallerij.
  • Extra’s: denk aan een achtergrond (backdrop) of gastenboek om de fotostrookjes in te plakken

  caravan-foto-booth-leuven

  Photobooth huren Leuven voor op je trouw

  Wij zijn dol op bruiloften! Ga je trouwen in de buurt van Leuven? Dan ben je zeker en vast nog op zoek naar een photobooth voor je trouw! Photobooths worden vaak geboekt voor het trouwfeest, maar ook voor de receptie, waar ze worden ingezet als een alternatief voor het traditionele gastenboek. We mogen zelfs wel zeggen dat bruiloften de meest populaire gelegenheden zijn voor het huren van een fotobooth! Bij een bohemian bruiloft, buiten bruiloft of festival bruiloft zijn vooral de caravan photobooths populair, terwijl op de dansvloer de magic mirror photobooth vaak wordt gekozen.

  Onze favoriete trouwlocaties in de regio van Leuven waar onze fotobooths hebben gestaan zijn:

  • Faculty Club Leuven
  • De Hoorn
  • Domein Raesborre
  • Listwaar (Oud-Heverlee)

  Dit zijn onze 3 fotobooth tips voor je trouw in Leuven

  Lees hier meer photobooth tips voor je trouw.

  1. Denk goed na wat je wil met de photobooth: wil je dat je bruiloft viral gaat op social media of wil je mensen een fysiek bedankje geven of wil je dat mensen een (gesproken) boodschap kunnen achterlaten, of wil je iets innovatiefs tonen aan je gasten (denk in dat geval aan een greenscreen photobooth of een 360 video).
  2. Uitverkochte verhuurders: in mei, juni en september zijn veel verhuurders op de vrijdag en zaterdag uitverkocht in verband met de vele bruiloften. Eind november en december zijn veel verhuurders uitverkocht (ook op doordeweekse dagen, vooral de donderdag lijkt populair) in verband met personeelsfeesten en kerstborrels waarop photobooths ook een graag geziene gast zijn. Boek dus niet last minute, maar liefst (minimaal) 3 maanden van tevoren!
  3. Goedkoop is duurkoop: een goedkope photobooth kan duur worden, bijvoorbeeld als de klantenservice niet mee werkt, de reservering wordt geannuleerd, de kwaliteit van de camera of de printer of de flitser niet naar verwachting is of er nog bijkomende kosten bovenop de goedkope instapprijs komen (BTW, transport, props, gepersonaliseerd fotokader, online sharing etc). Vraag dus altijd verschillende offertes aan en vergelijk de all-in prijzen!

  Persoonlijk fotobooth advies

  Wil je meer tips en advies? Email, bel of whatsapp met Mark, de zaakvoerder van Photobooths-huren.be! Ik heb inmiddels al 7 jaar photobooth ervaring in België en met mijn netwerk van 25+ verhuurders in heel Vlaanderen weet ik altijd de perfecte photobooth match te maken, ook last-minute en ook in de buurt van Leuven! Wij hebben van photobooths vergelijken onze job gemaakt en deze site staat dan ook helemaal in het teken van het vergelijken van photobooths op basis van prijs, locatie, prints, begeleiding, fotobooth accessoires (props) etc!

  photobooth-huren-oprichter-Mark-Reijman

  Bekijk ook de photobooths die je kan huren in Vlaams-Brabant en Brussel.

  Over Leuven

  Leuven (Frans: Louvain) is een centrumstad en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. Het is de hoofdstad van deze provincie en tevens de hoofdplaats van het bestuurlijke en gerechtelijke arrondissement Leuven. Leuven heeft een oppervlakte van 58 vierkante kilometer en heeft een bevolking van ruim 102.000 inwoners.

  Leuven ligt aan de Dijle en is onder meer bekend als de vestigingsplaats van de Katholieke Universiteit Leuven, de oudste universiteit in de Lage Landen, de multinational Anheuser-Busch InBev (historisch Brouwerij Artois, naderhand ook nog Interbrew en InBev geheten), de Boerenbond en het universitair ziekenhuis Gasthuisberg. Ook verscheidene spin-offs van de KU Leuven, zoals IMEC of Materialise, zijn gevestigd in de stad. Sint-Pieteris de patroonheilige van Leuven.

  Leuven ligt op slechts 25 km afstand van Brussel, 45 km van de steden Antwerpen en Namen, en 65 km van de stad Luik. Andere dichtbijgelegen steden zijn Mechelen, Vilvoorde, Tienen, Diest en Aarschot. Leuven is daarnaast een van de meest heuvelachtige steden van Vlaanderen. Leuven bestaat sinds 1 januari 1977 uit de volgende deelgemeenten: Heverlee, Leuven, Kessel-Lo en Wilsele. De woonkern Wijgmaal werd van Herent overgenomen, ook werden gedeeltes van de vroegere gemeenten Korbeek-Lo en Haasrode bij Leuven gevoegd.

  Meer informatie over Leuven hier, hier en hier.