Photobooth huren in West-Vlaanderen: vanaf €295

Een photobooth huren in West-Vlaanderen? Wij hebben in een mum van tijd de perfecte fotobooth voor je gevonden. Wat dacht je hier van:

Een photobooth in West-Vlaanderen huur je al vanaf €295, inclusief onbeperkt printen, gepersonaliseerd fotokader, fotobooth props * accessoires, installatie & afbouw en natuurlijk bezorging (of zelf ophalen).

West-Vlaanderen-photobooth-huren

Photobooth huren in West-Vlaanderen: gratis offerte

Wil je gratis en snel enkele vrijblijvende offertes ontvangen van betrouwbare photobooth leveranciers in West-Vlaanderen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij matchen je voorkeuren dan met photobooth verhuur bedrijven uit West-Vlaanderen die in de buurt van jouw feestlocatie opereren en waarschijnlijk zelfs bekend zijn met de (trouw)locatie! Binnen een werkdag heb je enkele offertes van verschillende beschikbare photobooths en kan je vergelijken en een keuze maken.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Fotospiegel-fotobooth-huren-West-Vlaanderen

  Beschikbare fotobooths in West-Vlaanderen

  Hieronder tref je een kleine selectie van de photobooths die je kan huren in West-Vlaanderen. In totaal kan je op dit moment 23 photobooths vinden van verhuurders uit West-Vlaanderen in onze ‘shop’ pagina. Met de filters kan je eenvoudig filteren en sorteren, zodat je de photobooths die voor jouw evenement geschikt zijn vindt en er een offerte voor kan opvragen.

  350
  400
  399

  Bekijk ook de photobooths die je kan huren in Brugge, Kortrijk, Oostende en Roeselare.

  Alle beschikbare photobooths uit West-Vlaanderen, kan je op onze shoppagina vinden, evenals de photobooths van verhuurders van buiten West-Vlaanderen die veelvuldig fotobooths bezorgen in West-Vlaanderen, vaak zonder bijkomende verplaatsingskosten.

  phootbooth-huren-West-Vlaanderen

  Wat kost een photobooth huren in West-Vlaanderen?

  De prijs voor het huren van een photobooth in West-Vlaanderen is vanaf €295 voor een budget fotobooth tot ongeveer €750 voor een caravan photobooth of €360 video. Hieronder geven we de prijzen voor verschillende soorten populaire photobooths. De kosten voor een photobooth verschillen, afhankelijk van de kwaliteit van de apparatuur (spiegelreflex camera en snelle DNP printer), props (plastic of papier), begeleiding tijdens het feest, uiterlijk van de photobooth, afstand van het magazijn van het verhuurbedrijf en eventuele extra’s en maatwerk, zoals uw trouwfoto op het fotokader, fotobooth props en feestartikelen bij het thema van het feest, de huurperiode verlengen, extra foto’s trekken of de foto’s direct digitaal delen met behulp van QR code, SMS of email op je eigen social media, zoals TikTok (voor 360 video), Instagram en Facebook.

  • Een ‘open’ photobooth met prints (fotopaal of fotozuil) huur je in West-Vlaanderen voor de avond kost je waarschijnlijk tussen de €300 en €400
  • Een interactieve fotospiegel – magic mirrorbooth huren kost €550 tot €600 voor 4 uur
  • Een caravan photobooth kosten minimaal €600 voor een volledig feestpakket
  • Een (opblaasbaar) fotohokje (afgesloten met wanden en een gordijntje) huren kost €450 – €500.
  • Een foto, GIF en video paal zonder bezorging en zonder prints of props (de meest goedkope versie, enkel de foto’s digitaal) komt uit rond de €200.
  • Voor een greenscreen photobooth of 360 video betaal je al snel €750

  Photobooth-huren-west-vlaanderen

  Waarom een photobooth huren in West-Vlaanderen?

  Wist je dat een photobooth kan voor heel veel evenementen in West-Vlaanderen ingezet kan worden? Zo hebben wij al photobooths verhuurd voor de volgende evenementen:

  • Verjaardag: overweeg een budget photobooth voor een ‘milestone’ verjaardag, zoals 16 (sweet sixteen), 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65!
  • Communie: een mijlpaal die je wil vastleggen. Lees meer tips achter de link.
  • Lentefeest: wordt steeds populairder met een fotobooth om de herinneringen vast te leggen!
  • Jubileum: elke fotopaal of fotohokje is leuk voor een bruiloftsjubileum, net als je trouw!
  • Gala: een fotospiegel is ideaal om als paar op de foto te gaan
  • Winkelopening of productlancering: een GIF booth of mobiele greenscreen fotostudio zijn populair als merkactivatie idee
  • Beurs of Congres: overweeg een fotopaal zonder begeleiding en ’24 uur huur’ concept om de kosten binnen budget te houden en email adressen te verzamelen
  • Festival: een caravan photobooth of Volkswagen fotobus zijn de ‘usual suspects’ en terecht!
  • Personeelsfeest: fotospiegel, fotohokje, fotopaal, 360 video: alles kan!
  • Winkelcentrum promotie: denk greenscreen, fotospiegel of 360 video ‘spinner’photo om zoveel mogelijk bezoekers te trekken
  • Photobooth marketing: een fotohokje heeft veel ruimte voor branding, de magic mirror photobooth en 360 videobooth zijn geweldig voor social sharing

  Een photobooth op uw trouw in West-Vlaanderen

  Wil je meer en uitgebreidere tips voor een photobooth op je trouw lezen? Lees dan ons artikel over alle trouwtips voor het huren van een photobooth op je trouw.

  • De vrijdag en zaterdag in het trouwseizoen zijn veel photobooth verhuurbedrijven uitverkocht omdat de populairste trouwdagen van de week zijn. Wacht dus niet te lang met boeken voor een fotobooth op uw trouw!
  • Een photobooth op uw trouwfeest? Laat de fotobooth pas starten na uw openingsdans en eindigen voor uw afscheidsdans: de photobooth is geweldig entertainment, maar op sommige momenten dienen alle ogen en aandacht op het bruidspaar gericht te zijn!
  • Zet het fotohok of de magic mirror fotosppiegel niet in een verdomhoekje, maar op een plek waar hij goed zichtbaar is
  • De fotobox print meestal 2 strookjes van 5×15 cm. Laat uw gasten 1 van de prints houden en laat ze de andere met een boodschap in een gastenboek plakken. Fotostrips zijn geweldig om uw gastenboek mee op te fleuren!

  Enkele van onze favoriete trouwlocaties in West-Vlaanderen waar wij fotobooths voor hebben gevonden zijn: Kasteel d’Aertrycke (nabij Torhout), Pastorie Leke (nabij Koekelare en Ichtegem), hotel Lebeau19 (Knokke-Heist) en Hoogtij (Nieuwpoort).

  Over West-Vlaanderen

  West-Vlaanderen (Frans: Flandre-Occidentale) is een van de tien provincies van België en tegelijk een van de vijf provincies van het Vlaams Gewest. Het is de meest westelijk gelegen provincie van Vlaanderen en België en is de enige Belgische provincie die aan de Noordzee ligt. De provincie heeft een oppervlakte van 3.197 km² en telt ruim 1,2 miljoen inwoners. De hoofdstad van West-Vlaanderen is Brugge. Andere grote steden zijn Kortrijk, Oostende en Roeselare.

  West-Vlaanderen is de enige Belgische provincie die aan de kust gelegen is. Het westelijke en noordelijke deel van de provincie bestaan hoofdzakelijk uit de vlakke Polders, in het westen doorsneden door de rivier de IJzer, die in Nieuwpoort in de Noordzee uitmondt. Het binnenland is minder vlak, en in het zuiden bevindt zich het West-Vlaams Heuvelland, met als hoogste top de Kemmelberg.

  West-Vlaanderen is de enige Vlaamse provincie die aan twee buurlanden grenst, zowel aan Frankrijk als aan Nederland. Qua oppervlakte is de provincie de grootste in het Vlaams Gewest en de op vier na grootste in België. Meer informatie over West-Vlaanderen hier, hier en daar.