Video / Audio Gastenboek

Trouwtelefoon

99

Video / Audio Gastenboek

Trouwtelefoon

199

Video / Audio Gastenboek

Trouwtelefoon

150

Video / Audio Gastenboek

Trouwtelefoon

178

Video / Audio Gastenboek

Trouwtelefoon [12 modellen]

125

Video / Audio Gastenboek

Oost-Vlaanderen / Gent

200

Video / Audio Gastenboek

Antwerpen / Limburg

300


Zie je door alle videobooths DE videobooth niet meer?

Laat ons je helpen! Vul het onderstaande formulier in en wij gaan voor je op zoek naar het best beschikbare videogastenboek op basis van jouw locatie, voorkeuren en budget. Je ontvangt vervolgens direct van de verhuurders hun offertes, waarna jij de keus kan maken welke videobooth het best past bij het thema van je feest en je budget en andere wensen.

  Ik heb interesse in
  Fotozuil met printer (€300+)Fotospiegel (€425+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€450+)360 spinner videobooth (€750+)Videobooth (€250+)Greenscreen (€500+)Mobiele (polaroid) fotograaf (€400+)VW photobooth bus (€700+)GIF photobooth (€250+)Fotozuil zonder printer (€200+)XL LED lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wat is een videobooth?

  Wat is een videobooth precies? Een babbelbox huren is een goede vervanger van het traditionele gastenboek. Je laat mensen een leuke boodschap inspreken en aan het einde van de avond heb je allemaal leuke berichten, inclusief beeld! Zo werkt de babbelbox:

  1. Je staat voor de videozuil met startscherm en eventueel een welkomstboodschap (van bijvoorbeeld het bruidspaar)
  2. Je ziet jezelf op het scherm, zodat je weet waar je naar moet kijken
  3. Er zijn instructies, bijvoorbeeld hoe lang de video is die wordt opgenomen. Je ziet een startknop op het touchscreen beeldscherm
  4. Je begint te praten en spreekt je boodschap in
  5. Je videoboodschap wordt succesvol opgeslagen en na afloop via dvd of usb of WeTransfer aan de huurder overhandigt.
  De videobooth of babbelbox wordt ook vaak ingezet in bedrijven om feedback te verzamelen op op beurzen en congressen om berichten van mensen snel te verzamelen en na afloop bijvoorbeeld samen te vatten in een compilatie met de leukste berichten. De videobooth is lokaal wellicht ook bekend als:
  • Videogastenboek
  • Bruiloftzuil
  • Babbelbox
  • Videopaal of videozuil
  • Videokist
  • Filmdoos

  Wat kost een bruiloftzuil huren op je feest?

  Een videobox is een van de meest goedkope photobooths die te huur zijn, omdat er geen printer, inkt en papier bij komt kijken. Reken op een prijs rond de €200 euro! Omdat ze niet heel populair zijn, moet je wel een beetje geluk hebben dat er een verhuurder een beetje in de buurt zit, anders ben je als nog een hoop geld kwijt aan de verplaatskosten.

  Wat krijg je nu als je een babbelbox huurt? Hieronder zetten we kort op een rij de meest voorkomende onderdelen bij het huren van een videobooth voor een feest op een rijtje:

  • De babbelbox: alle apparatuur, inclusief printer, touchscreen, computer, (DSLR) camera en de gehele behuizing
  • Alle video's na afloop digitaal: Na afloop van het feest krijgt de opdrachtgever alle videoboodschappen die zijn gemaakt in zijn of haar bezit. Soms is dit met behulp van een fysieke USB stick, maar vaker krijg je toegang via een online gallery van de verhuurder of via WeTransfer of een andere filesharing dienst.

  Er zijn ook enkele dingen die niet standaard in de meeste pakketten voor het boeken van een bruiloftzuil zitten, en die per verhuurder verschillen:

  • Begeleiding: gegeven de kosten en simpliciteit van de babbelbox wordt de videobooth meestal niet met begeleiding geleverd en meestal is het zelfs niet mogelijk mocht je het toch willen.
  • Transportkosten: De bruiloftzuil kan soms worden opgehaald bij de verhuurder, gegeven de opbouw en het gewicht van de bruiloftzuil, past hij eenvoudig in vrijwel alle auto's en is het 'plus and play' wat betreft de installatie van de bruiloftzuil op het feest. Gegeven de hoge brandstofkosten wordt er vaak bij een offerte gekeken naar de locatie en de reisafstand tussen feestlocatie en magazijn van de verhuurder. Meestal is de eerste X kilometer gratis en ga je pas extra betalen indien je feestlocatie verder weg gelegen is. De enige manier om achter de precieze kosten te komen is door een aanvraag te doen :-)

  Voordelen en nadelen van een babbelbox huren

  Wat zijn de verschillende voordelen en nadelen van een videozuil huren in vergelijking met de andere soorten photobooths? Wij zetten ze hieronder even op een rijtje voor de bruiloftzuil:

  Voordelen van een babbelbox huren:

  • Voordeel: Bewegend beeld is leuker en blijft meestal lang leuker dan een foto
  • Voordeel: Het is de goedkoopste optie als je iets van een 'booth' op je bruiloft, feest of evenement wilt hebben
  • Voordeel: Ook voor meer serieuze mensen, die geen gekke bek willen trekken, maar je wel iets willen toewensen, is een videozuil meer geschikt.
  • Voordeel: ze hebben maar weinig plek nodig en kunnen eenvoudig een (wentel)trap worden opgetild!

  Nadelen van een babbelbox huren:

  • Nadeel: Hopelijk komt iedereen goed uit zijn woorden en zijn je gasten welbespraakt!
  • Nadeel: De meeste videozuilen hebben niet geweldige 'looks', dus creëren iets minder van een 'wow' effect, dan een echt fotohokje
  • Nadeel: Er komt geen printje uit voor je eigen gastenboek of als bedankje voor je gasten, het is dus meer iets voor jezelf. Ook zijn de videoboodschappen meestal persoonlijker en dus iets dat je minder snel zal 'sharen' op Facebook of andere social media.
  • Nadeel (voor zakelijke evenementen): de videozuil is ideaal voor het verzamelen van instant feedback, maar minder geschikt voor marketing evenementen waarbij de videozuil van branding moet worden voorzien, i.v.m. het kleine oppervlak dat kan worden bestickerd (enkele verhuurders kunnen dit wel!)

  Tips voor het huren van een videogastenboek

  • Wees er op tijd bij! Het aantal verhuurders van een caravan fotobooth neemt langzaam toe, maar de vraag naar caravan fotobooths ook! Het is dan ook een stuk lastiger om last minute een caravan te vinden dan een reguliere fotobooth. Sterker nog, afgelopen zomer hebben we meerdere malen mensen niet meer kunnen helpen omdat alle caravans al uitverkocht waren! Zeker in de zomer een groot risico!
  • Populaire data: Zoek je een caravan op een populaire datum? Wij hebben de afgelopen jaren gezien dat 90% van alle caravans wordt gehuurd voor een vrijdagavond of zaterdagavond. Zeker in 2022 / 2023 in verband met de zogenaamde post-Corona 'inhaalbruiloften' en inhaalfeesten'. Boek dus voor populaire data minimaal 6 maanden van tevoren voor de beste kans op beschikbaarheid.
  • Let op de hoogte! Niet elke videozuil is in hoogte verstelbaar; Zit de camera op ooghoogte of moet je naar beneden kijken? Krijgen je gasten dan een onderkin, of is het juist handig voor kinderen en mensen in een rolstoel die ook gebruik willen maken van de videozuil?
  • Op tijd reserveren: De videozuilen heten niet voor niets soms bruiloftzuilen: ze zijn erg populair op huwelijken en als je gaat trouwen en een videopaal zoekt, reserveer er dan snel 1, want zeker op vrijdagen en zaterdagen (al helemaal in het trouw hoogseizoen van mei tot september) zijn ze al snel uitverkocht en kan je wellicht last minute enkel nog je 2e of zelfde derde keus huren!
  • De videozuil is niet heel groot, dus zorg er voor dat hij op een prominente plek staat, zodat niemand hem over het hoofd kan zien! Denk aan de ingang, uitgang, bij de bar bij de kado tafel of elders, maar zet hem niet in het verdomhoekje!
  WhatsApp WhatsApp Mark