Zie je door de lichtletters DE Lichtletters niet meer?

Laat ons je helpen! Vul het onderstaande formulier in en wij gaan voor je op zoek naar de beste XL LED lichtletters voor jou, op basis van jouw locatie, voorkeuren en budget. Je ontvangt vervolgens direct van de verhuurder(s) een of meerdere offertes, waarna jij de keus kan maken welke GF photobooth het best past bij het thema van je feest en je budget en andere wensen.

  Ik heb interesse in
  Fotozuil met printer (€300+)Fotospiegel (€425+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€450+)360 spinner videobooth (€750+)Videobooth (€250+)Greenscreen (€500+)Mobiele (polaroid) fotograaf (€400+)VW photobooth bus (€700+)GIF photobooth (€250+)Fotozuil zonder printer (€200+)XL LED lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wat zijn XL LED Lichtletters?

  Verlichte letters of letters met LED verlichting worden met de dag populairder, niet alleen voor bruiloften, jubilea en privé feesten, maar ook voor personeelsfeesten, congressen en beurzen. Met de levensgrote XL lichtletters kan je namelijk veel meer spellen dan 'LOVE, 'LIEFDE', 'A & B' of 'Yes I do'. Denk bijvoorbeeld aan 'Bar', 'Welkom', of een bedrijfsnaam in LED lichtletters. Omdat je bij de verhuurders van lichtletters losse letters kan huren, kan je feitelijk elk woord in grote rechtop staande lichtletters op je feest of evenement laten neerzetten. Deze vorm van lichtreclame is een echte blikvanger! Je kan ze niet alleen op de grond zetten, maar in sommige gevallen ook laten hangen, of op een bar of andere hoger gelegen plek neerzetten, zodat ze nog beter zichtbaar zijn. Handig voor de bar bijvoorbeeld.

  Tips voor het huren van licht letters op je trouw

  • Vertel je trouwfotograaf dat je de lichtletters huurt en vraag hem om suggesties voor leuke trouwfoto's. Zo heb je langer plezier van je grote letters met LED of gloeilamp verlichting
  • Gebruik onze site om verschillende aanbieders van lichtletters te bekijken en selecteer niet enkel op prijs, maar ook op basis van uiterlijk, grootte en natuurlijk locatie, want of je ze nu laat bezorgen of gaat halen, transport kost altijd tijd en/of geld!
  • Gebruik de verlichte XL letters niet enkel op je feest, maar ook al overdag, bijvoorbeeld tijdens je receptie!
  • Ga je losse letters huren voor je 'eigen' woord? De standaard letter combinaties die worden aangeboden zijn goedkoper dan de losse letters. Huur je meer dan 6 letters, kijk dan of er een korting mogelijk is op de huur van losse letters. Niet geschoten is altijd mis!
  • Bedenk van te voren of je interesse hebt in (gloei)lampen (perfect voor warm wit) of LED verlichting (vele verschillende kleuren).
  • Is het licht dimbaar of kan je het licht op verschillende intensiteit zetten?

  Wat kost het om XL LED lichtletters te huren op je feest?

  Lichtletters zijn een leuke accessoire bij bruiloften. Populaire woorden zijn LOVE, YES I DO, MR & MRS (of MR&MR of MRS&MRS), of de initialen met een '&' er tussen, zoals M&I. Je kan het qua kosten zo gek maken als je wilt, en letter kost typisch €45, dus vermenigvuldigt met het aantal letters is een eerste inschatting snel te maken. Vergeet niet dat er ook wellicht kosten zijn voor transport en dat als je meer dan 7 letters huurt, je soms iets van korting krijgt! De kosten zijn o.a. afhankelijk van de volgende factoren:
  • De grootte van de lichtletters heeft natuurlijk invloed op de prijs, bijvoorbeeld vanwege verzendkosten
  • Hebben de letters verlichting in 1 kleur of zijn verschillende kleuren mogelijk?
  • Hebben de letters verlichting van LED of (gloei)lampen?
  • Zijn de verzendkosten bij de prijs inbegrepen? Kan je de lichtletters zelf ophalen om kosten te besparen?
  • Welke extra service is inbegrepen bij de prijs (extra lampen mocht er onverhoopt ene lamp kapot gaan bijvoorbeeld)
  • Hoeveel dagen huur je de lichtletters? Hoe snel moet je de lichtletters weer terugsturen of worden ze opgehaald?
  • Let op of de lichtletters prijzen inclusief of exclusief BTW zijn, dat scheelt 21%! Op Photobooths-huren.be tonen we enkel prijzen inclusief BTW om de vergelijkbaarheid te ondersteunen
  WhatsApp WhatsApp Mark