495
Actie

Photobooth

Fotobooth Mechelen

358
295
545
350
415
249

Photobooth

Fotobooth Leuven

375
350
375

Photobooth

Foto-booth Brussel

399

Photobooth

Fotobooth Brugge

295
345

Photobooth

Retro photobooth

549
399
319
400

Photobooth

Antwerpen – Foto

250
575

Photobooth

Fotobooth Brussel

299
385
350
350
350
350

Photobooth

Antwerpen – Foto

450
350

Photobooth

Limburg – Foto

449


Zie je door alle photobooths DE photobooth om te huren niet meer?

Laat ons je helpen! Vul het onderstaande formulier in en wij gaan voor je op zoek naar de beste beschikbare photobooths op basis van jouw locatie, voorkeuren en budget. Je ontvangt vervolgens direct van de verhuurders hun offertes, waarna jij de keus kan maken welke het best past bij het thema van je feest en je budget en andere wensen.

  Ik heb interesse in
  Fotozuil met printer (€300+)Fotospiegel (€425+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€450+)360 spinner videobooth (€750+)Videobooth (€250+)Greenscreen (€500+)Mobiele (polaroid) fotograaf (€400+)VW photobooth bus (€700+)GIF photobooth (€250+)Fotozuil zonder printer (€200+)XL LED lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wat kost een Fotobooth op je feest?

  Een fotozuil met printer huur je al vanaf €300, zelfs wel iets daaronder, zoals €275 of €295 of €299 als je geluk hebt, maar de prijzen van een fotobooth met een compleet pakket inclusief goede DSLR camera zijn typisch rond de €350 tot €450, inclusief transportkosten. Om alle prijzen goed te kunnen vergelijken, laten we altijd de prijzen inclusief BTW zien. Verhuurt een verhuurder meerdere pakketten die vee op elkaar lijken, dan tonen we de goedkoopste optie, het 'instaptarief' en laten we in het profiel zien welke extra opties men kan huren. €350 tot €450 is wat de meeste photobooth boekers op de site voor hun trouw of feest kwijt zijn. De 'fotopaal' is de meeste populaire photobooth in België en is ook wel bekend onder andere namen, zoals:
  • Flitkast
  • Fotobooth / photobooth
  • Fotokist
  • Fotokast / Fotokastje
  • Flitspaal
  • Klikbox
  • Kiekbox
  • fotobox / photobox
  • Fotozuil / Photozuil

  Wat krijg je nu als je een phootbooth pakket besteld? Hieronder zetten we kort op een rij de meest voorkomende onderdelen van een fotobox pakket voor een particulier feest:

  • De photobooth: alle apparatuur, inclusief printer, touchscreen, computer, (DSLR) camera en de behuizing
  • Prints: papier en inkt voor een bepaald aantal prints of onbeperkt printen
  • Een tijdslimiet: Soms huur je een fotobooth voor 2,3,4 uur, maar steeds vaker zien we photobooths die je gewoon voor de duur van het feest huurt, ongeacht of het feest nu 3, 5 of 6 uur duurt of tot diep in de nacht door gaat.
  • Props: typisch krijg je een props pakket bij de fotobooth geleverd omje gezicht mee uit te rusten, zodat de foto's nog wat grappiger worden, zelfs zonder gekke bekken! Denk aan pruiken, snorren, lippen, pijpen, baarden, brilletjes, tekstballonnen, etc. Soms zijn dit de bekende feestartikelen op satéprikkers (houten stokjes), en zijn deze bedoeld voor eenmalig gebruik.
  • Alle foto's digitaal: Na afloop van het feest krijgt de opdrachtgever alle foto's die zijn gemaakt in zijn of haar bezit. Soms is dit met behulp van een fysieke USB stick, maar vaker krijg je toegang via een online gallerij van de verhuurder of via WeTransfer of een andere filesharing dienst.
  • Personalisatie van je fotokader (de layout); het aanpassen van het fotostrookje is vrijwel altijd inbegrepen bij de vaste pakketprijs: wel kan het zijn dat je personalisatie beperkt is tot een keuze uit een aantal templates en het fotostrookje niet 100% te personaliseren is (of dat hier extra kosten voor worden gerekend).

  Er zijn ook enkele dingen die niet standaard in de meeste pakketten zitten, en die per verhuurder verschillen:

  • Begeleiding: inmiddels worden de meeste fotobooths verhuurd zonder begeleiding omdat de personeelskosten de fotobooth anders zeer prijzig maakt en omdat de bediening van de fotobooth dermate eenvoudig is, dat begeleiding niet nodig is. Daarnaast is het vaak fijn om geen 'vreemden' op je feest te hebben, zeker als het een kleiner feest betreft.
  • Social sharing: bij sommige photobooths krijg je dit er standaard bij, maar bij andere verhuurders is dit een extra: de mogelijkheid om niet te wachten tot het einde van het feest of enkele dagen daarna, maar om direct nadat de foto is getrokken de foto via je mobiel te ontvangen (bijvoorbeeld met behulp van een QR code), waarna je hem zelf op je eigen social media kan delen
  • Transportkosten: hoewel een enkele fotobox kan worden opgehaald bij de verhuurder, worden de meeste op de feestlocatie bezorgd en probeert de verhuurder direct afspraken te maken met de locatiehouder, zodat je geen omkijken hebt naar het geregel rond de ontvangst, installatie en weer ophalen van de fotobooth. Gegeven de hoge brandstofkosten wordt er vaak bij een offerte gekeken naar de locatie en de reisafstand tussen feestlocatie en magazijn van de verhuurder. Meestal is de eerste X kilometer gratis en ga je pas extra betalen indien je feestlocatie verder weg gelegen is.

  Voordelen en nadelen van een fotobooth huren

  Wat zijn de verschillende voordelen en nadelen van een fotobooth huren in vergelijking met de andere typen fotobooths? Wij zetten ze hieronder even op een rijtje:

  Voordelen van een fotobooth huren:

  • Voordeel: fotopalen zijn zo'n beetje de goedkoopste fotobooths als je foto's wilt maken en printen op je feest!
  • Voordeel: grotere groepfoto's zijn een stuk makkelijk te maken voor de fotopaal dan een gesloten hokje
  • Voordeel: de fotopaal heeft maar weinig plek nodig en kan eenvoudig een wenteltrap op, een kleine lift in, en past meestal in elk type auto bij ophalen. Waar je feest ook is, een fotopaal kan er komen!
  • Voordeel: als je niet gebonden wilt zijn aan een periode van 3 of 4 uur, dan is er bij fotopalen de meeste keuze voor het '24 uur huur' concept.

  Nadelen van een fotobooth huren:

  • Nadeel: de lichtomstandigheden zijn iets minder goed te controleren dan in een fotohokje, waar mensen meteen op de juiste plek en hoogte zitten, daardoor kan het zijn dat een foto iets sneller onderbelicht of overbelicht is bij een fotopaal.
  • Nadeel: Soms trekken gasten iets minder gekke bekken voor de foto's, omdat ze minder privacy hebben, niet voor verlegen feestbeesten dus.
  • Nadeel: Als je een fotopaal voor een zakelijke evenement zoekt waarbij branding belangrijk is, heeft de gemiddelde fotopaal minder oppervlakte om te branden met stickers, skins en wraps.
  • Nadeel: Sommige fotopalen zijn er nu eenmaal iets minder 'mooi' uit. Gelukkig verschillen smaken!

  Tips voor het huren van een fotobooth

  • Zoek je een fotopaal op een populaire datum? Wij hebben de afgelopen jaren gezien dat 90% van alle fotopalen wordt gehuurd voor een vrijdagavond of zaterdagavond. Omdat fotopalen zo populair zijn op bruiloften, zijn de weekenden in het trouwseizoen (grofweg van mei tot september) al lang van tevoren uitverkocht. Zeker in 2022 / 2023 in verband met de zogenaamde post-Corona 'inhaalbruiloften' en inhaalfeesten'. Boek dus voor populaire data minimaal 6 maanden van tevoren. Wij zien regelmatig aanvragen voor over 12 maanden voorbij komen, maar ook last minute fotopaal aanvragen, die soms worden teleurgesteld omdat de fotopaal van hun dromen / budget / feestlocatie niet meer beschikbaar is en ze iets anders moeten zoeken.
  • Locatie, locatie, locatie: bedenk waar op het feest je de fotopaal gaat neerzetten. Je wilt hem eigenlijk 'in de weg' zetten, zodat je gasten of bezoekers er niet om heen kunnen. Het is zonde om een fotopaal te huren en hem vervolgens in het verdomhoekje te zetten, waar hij over het hoofd wordt gezien door de gasten.
  WhatsApp WhatsApp Mark