Over ons

Wie we zijn

Wij zijn Mark & Irene Reijman en wij zijn dol op photobooths! In 2016 begonnen we met een overzicht van photobooths op onze eerste site, FotograafKiezen.nl, wat al snel een van onze populairste artikelen was. Begin 2017 besloten we dat er zoveel photobooths waren in Nederland dat ze een eigen site verdienden, Photobooths-huren.nl was geboren! Omdat we steeds meer aanvragen uit België kregen, besloten we begin 2018 om Photobooths-huren.be op te richten, speciaal gericht op België. Sindsdien hebben we de gehele Corona pandemie overleefd en bruist ons platform als nooit tevoren van de activiteit!

Onze Missie

Onze missie is om huurders van photobooths alle informatie te geven die ze nodig hebben om de photobooth te vinden die het best past bij hun voorkeuren. Dit doen we door zoveel mogelijk fotohokjes, fotoboxen, flitspalen, fotozuilen en andere soorten booths bij elkaar te brengen, verschillen helder te maken en snel en gemakkelijk contact tussen de huurder en verhuurder te leggen.

 • Direct contact met de photobooth verhuurder: typisch binnen 24 uur antwoord
 • Meer dan 250+ photobooths van 100+ verhuurders in overzichten op basis van locatie, type, prijs, etc.
 • Een photobooth voor iedereen: ongeacht budget, locatie en andere voorkeuren
 • Geweldig geregeld: gratis zoeken, snel en gemakkelijk boeken. Veilig betalen bij de verhuurder.

Contact

Wil je ons bereiken? Dat kan via WhatsApp (+31612750976), email (info@photobooths-huren.be) of onderstaand contactformulier.

  Ik heb interesse in
  Fotozuil met printer (€300+)Fotospiegel (€425+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€450+)360 spinner videobooth (€750+)Videobooth (€250+)Greenscreen (€500+)Mobiele (polaroid) fotograaf (€400+)VW photobooth bus (€700+)GIF photobooth (€250+)Fotozuil zonder printer (€200+)XL LED lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout