Photobooth huren in Limburg: boek nu vanaf €295!

Een photobooth huren in Limburg? Wij hebben in een mum van tijd de perfecte fotobooth voor je gevonden. Wat dacht je hier van:

Een photobooth in Limburg huur je al vanaf €295, inclusief onbeperkt printen, gepersonaliseerd fotokader, fotobooth props & accessoires, installatie & afbouw en natuurlijk bezorging (of zelf ophalen).

fotobooth Limburg

Photobooth huren in Limburg: gratis offerte

Wil je gratis en snel enkele vrijblijvende offertes ontvangen van betrouwbare photobooth leveranciers in Limburg? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Wij matchen je voorkeuren dan met photobooth verhuur bedrijven uit Limburg die in de buurt van jouw feestlocatie opereren en waarschijnlijk zelfs bekend zijn met de (trouw)locatie! Binnen een werkdag heb je enkele offertes van verschillende beschikbare photobooths en kan je vergelijken en een keuze maken.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Beschikbare photobooths in Limburg

  Hieronder tref je een kleine selectie van de photobooths die je kan huren in Limburg. In totaal kan je op dit moment 18 photobooths vinden van verhuurders uit Limburg in onze ‘shop‘ pagina. Met de filters kan je eenvoudig filteren en sorteren, zodat je de photobooths die voor jouw evenement geschikt zijn vindt en er een offerte voor kan opvragen.

  Standaard is het feestpakket is meestal inbegrepen:

  • X aantal uur huur van de photobooth
  • Bezorging, installatie & afbouw
  • Props, feestartikelen en andere attributen
  • Gepersonaliseerd fotokader om de foto’s heen (bijvoorbeeld namen bruidspaar, trouwdatum, logo bedrijf, naam jarige etc)
  • Alle foto’s na afloop digitaal ontvangen
  • Printen (soms onbeperkt foto’s trekken, soms ook gemaximaliseerd op een aantal 100 afdrukken), in de praktijk is het verschil er bijna niet.

  foto booth Limburg

  De ‘fotopaal’ of ‘fotozuil’ fotobox huren in Limburg

  De ‘flitspaal’ is het meest populaire model en hier is ook de meeste keus. Daardoor is het de meest betaalbare optie en is ze zeker en vast een model te vinden dat aansluit bij de sfeer die jij voor ogen hebt bij je feest of the thema van jullie trouw!

  Een caravan photobooth huren in Limburg

  Een (retro) caravan photobooth is een graag geziene gast in de zomer, op beurzen, voor marketing activiteiten, op vintage feesten, zoals een bohemian wedding of buitenbruiloft of een andere buiten activiteit, zoals een festival of markt.

  Caravan / bus / tuktuk photobooth

  Limburg / Hasselt [5 uur, met begeleiding]

  545

  Een magic mirrorbooth (fotospiegel) huren in Limburg

  Superhip! Met de spiegel heb je een photobooth verstopt in een grote spiegel, waardoor je meer interactie hebt en je goed kan zien, hoe de foto er uit komt te zien! Daarnaast kan je nadat de foto is gemaakt digitale effecten toevoegen, voordat je de foto laat printen!

  Fotospiegel

  Limburg [4 uur]

  450

  XL LED lichtletters huren in Limburg (1 meter hoog!)

  Lichtletters zijn de meest populaire decoratie naast photobooths, en zeker op bruiloften vinden deze gretig aftrek. Denk bijvoorbeeld aan jullie initialen, LOVE, SAY YES, YES I DO, of MR & MRS op jullie trouw of je leeftijd in verlichte cijfers van 1 meter hoog op je verjaardag!

  Bekijk ook de photobooths die je kan huren in Hasselt en Genk.

  Alle beschikbare photobooths uit Limburg, kan je op onze shoppagina vinden, evenals de photobooths van verhuurders van buiten Limburg die veelvuldig fotobooths bezorgen in Limburg, vaak zonder bijkomende verplaatsingskosten.

  Wat kost een photobooth huren in Limburg?

  De prijs voor het huren van een photobooth in Limburg is vanaf €295 voor een budget fotobooth tot ongeveer €750 voor een caravan photobooth of €360 video. Hieronder geven we de prijzen voor verschillende soorten populaire photobooths. De kosten voor een photobooth verschillen, afhankelijk van een aantal zaken. Zoals de kwaliteit van de apparatuur (spiegelreflex camera en snelle DNP printer), props (plastic of papier), begeleiding tijdens het feest, uiterlijk van de photobooth en afstand van het magazijn van het verhuurbedrijf.

  Maar ook eventuele extra’s en maatwerk, zoals uw trouwfoto op het fotokader, fotobooth props en feestartikelen bij het thema van het feest, de huurperiode verlengen, extra foto’s trekken of de foto’s direct digitaal delen met behulp van QR code, SMS of email op je eigen social media, zoals TikTok (voor 360 video), Instagram en Facebook hebben vaak een meerprijs.

  • Een ‘open’ photobooth met prints (fotopaal of fotozuil) huur je in Limburg voor de avond kost je waarschijnlijk tussen de €300 en €400
  • Een interactieve fotospiegel – magic mirrorbooth huren kost €550 tot €600 voor 4 uur
  • Een caravan photobooth kosten minimaal €600 voor een volledig feestpakket
  • Een (opblaasbaar) fotohokje (afgesloten met wanden en een gordijntje) huren kost €450 – €500.
  • Een foto, GIF en video paal zonder bezorging en zonder prints of props (de meest goedkope versie, enkel de foto’s digitaal) komt uit rond de €200.
  • Voor een greenscreen photobooth of 360 video betaal je al snel €750

  Photobooth-huren-limburg

  Waarom een photobooth huren in Limburg?

  Wist je dat een photobooth kan voor heel veel evenementen in Limburg ingezet kan worden? Zo hebben wij al photobooths verhuurd voor de volgende evenementen:

  • Verjaardag: overweeg een budget photobooth voor een ‘milestone’ verjaardag, zoals 16 (sweet sixteen), 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65!
  • Communie: een mijlpaal die je wil vastleggen. Lees meer tips achter de link.
  • Lentefeest: wordt steeds populairder met een fotobooth om de herinneringen vast te leggen!
  • Jubileum: elke fotopaal of fotohokje is leuk voor een bruiloftsjubileum, net als je trouw!
  • Gala: een fotospiegel is ideaal om als paar op de foto te gaan
  • Winkelopening of productlancering: een GIF booth of mobiele greenscreen fotostudio zijn populair als merkactivatie idee
  • Beurs of Congres: overweeg een fotopaal zonder begeleiding en ’24 uur huur’ concept om de kosten binnen budget te houden en email adressen te verzamelen
  • Festival: een caravan photobooth of Volkswagen fotobus zijn de ‘usual suspects’ en terecht!
  • Personeelsfeest: fotospiegel, fotohokje, fotopaal, 360 video: alles kan!
  • Winkelcentrum promotie: denk greenscreen, fotospiegel of 360 video ‘spinner’photo om zoveel mogelijk bezoekers te trekken
  • Photobooth marketing: een fotohokje heeft veel ruimte voor branding, de magic mirror photobooth en 360 videobooth zijn geweldig voor social sharing

  photobooth-huren-Limburg

  Een photobooth op uw trouw in Limburg

  Wil je meer en uitgebreidere tips voor een photobooth op je trouw lezen? Lees dan ons artikel over alle trouwtips voor het huren van een photobooth op je trouw.

  • De vrijdag en zaterdag in het trouwseizoen zijn veel photobooth verhuurbedrijven in Limburg uitverkocht omdat de populairste trouwdagen van de week zijn. Wacht dus niet te lang met boeken voor een fotobooth op uw trouw!
  • Een photobooth op uw trouwfeest? Laat de fotobooth pas starten na uw openingsdans en eindigen voor uw afscheidsdans: de photobooth is geweldig entertainment, maar op sommige momenten dienen alle ogen en aandacht op het bruidspaar gericht te zijn!
  • Zet het fotohok of de magic mirror fotosppiegel niet in een verdomhoekje, maar op een plek waar hij goed zichtbaar is
  • De fotobox print meestal 2 strookjes van 5×15 cm. Laat uw gasten 1 van de prints houden en laat ze de andere met een boodschap in een gastenboek plakken. Fotostrips zijn geweldig om uw gastenboek mee op te fleuren!

  photobooth-huren-Limburg

  Enkele van onze favoriete trouwlocaties in Limburg waar wij fotobooths voor hebben gevonden zijn: Kasteel Wurfeld (Maaseik), Acaciahof (Pelt), Villa Zwart Goud (Heusden-Zolder), Hof van Stayen (Sint-Truiden),, Infirmerie (Tongeren) en Martin’s Rentmeesterij (Bilzen).

  Over Limburg

  De provincie Limburg (Frans: Limbourg), in Nederland ook wel Belgisch-Limburg genoemd ter onderscheiding van ‘Nederlands-Limburg’ (beide namen zijn niet officieel), is een van de vijf provincies van het Vlaams Gewest en een van de tien provincies van België. De hoofdstad van deze provincie is Hasselt. De provincie is genoemd naar het historische hertogdom Limburg, dat geografisch echter weinig of niets met de huidige provincie Limburg te maken heeft.

  De bevolkingsdichtheid voor de provincie bedraagt 355 inwoners per km² ongeveer gelijk aan het gemiddelde voor België (367 inw. per km²) maar beduidend lager dan het cijfer voor het Vlaams Gewest (477 inw. per km²). De grootste dichtheid is te vinden in Midden-Limburg met de oude mijngemeenten en provinciehoofdstad Hasselt. Limburg is verdeeld in 3 administratieve arrondissementen, Hasselt, Maaseik en Tongeren. Tevens is Limburg verdeeld in 8 provinciedistricten:

  • Hasselt
  • Beringen
  • Peer
  • Genk
  • Sint-Truiden
  • Maasmechelen
  • Pelt
  • Tongeren

  Ten slotte is Limburg verdeeld in aantal Kantons: Hasselt, Beringen, Peer, Bree, Genk, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Borgloon, Maasmechelen, Maaseik, Pelt, Tongeren, Bilzen, Riemst en Voeren. Meer informatie over Limburg kan je hier, hier en daar vinden.

  photobooth-huren-limburg