360 video spinner

360 photobooth [Antwerpen])

799

360 video spinner

360 video

175


Zie je door alle 360 photobooths DE 360 photobooth niet meer?

De 360 graden videobooth (spinner booth) is een van de meest gewilde entertainment- en evenementervaringen in de hedendaagse markt. Het begon als een kleine trend voor de zakeljke markt en high-end VIP feestjen, maar de 360 graden photobooth is inmiddels enorm populair en zeker hier om te blijven! Hoewel het een 360-photobooth wordt genoemd, is het veel meer omdat het zowel een video- als een fotobooth is dat in een cirkel van 360 graden draait terwijl mensen op een stilstaand platform staan, spelen, dansen en geweldige tijd hebben. De 360 graden spinner s de nieuwste innovatie in 360 photobooth technologie. Deelnemers aan het evenement staan op een platform (variërend in grootte om plaats te bieden aan 1 tot 5 personen) en de camera-arm draait rond hen heen. De spinner booth wordt geleverd met een verscheidenheid aan rekwisieten, hulpstukken en anders props zoals pruiken om toe te voegen aan het onvergetelijke plezier!

Offerte voor een 360 graden fotobooth spinner aanvragen

Wil je ons advies welke 360º spinner nog beschikbaar is en snel enkele offertes en mogelijkheden kunnen vergelijken? We stellen graag ons netwerk van verschillende 360 spinbooth verhuurders ter beschikking en helpen je met het vinden van de 360 spinbooth die het best bij jouw voorkeuren, locatie, datum en budget past. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in en wij gaan (gratis) voor je aan de slag met het vinden van de 360 spinner videobooth verhuurders die het best bij jouw wensen, locatie, datum en budget passen!

  Ik heb interesse in
  Fotozuil met printer (€300+)Fotospiegel (€425+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€450+)360 spinner videobooth (€750+)Videobooth (€250+)Greenscreen (€500+)Mobiele (polaroid) fotograaf (€400+)VW photobooth bus (€700+)GIF photobooth (€250+)Fotozuil zonder printer (€200+)XL LED lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wat doet de 360º graden video booth 'spinner'?

  De 360 photo booth creëert een revolutionaire beleving door het gebruik van je camera. Terwijl gasten op een verhoogd platform staan, legt een slow motion-arm vanuit alle hoeken een video vast. Het eindresultaat is een onvergetelijke herinnering gemaakt voor allerlei soorten evenementen.
  1. Ga klaar staan op het 360 platform van de spinner
  2. Laat de camera 2 of 3 keer om je heen draaien in een volledige 360 beweging, totdat hij vanzelf  stopt.
  3. Stap van het platform af en bekijk het eindresultaat van je 360 video opname.
  4. Voer je telefoonnummer, e-mailadres of airdrop je video, zodat je hem met je telefoon kan delen op sociale media.

  Wat kost een 360º graden videobooth huren ongeveer?

  Hoewel de prijzen van 360 spinner booths zijn gedaald de afgelopen jaren door de toetreding van meer aanbieders zijn het nog steeds geen goedkope photobooths, en zitten ze qua kosten rond de €900 - €1,000 als startprijs. Natuurlijk is dit afhankelijk van het aantal uur dat het evenement duurt, hoeveel hostesses (begeleiders of photobooth managers) en extra's zoals premium props, personalisatie, VIP elementen en dergelijke je er bij wenst.

  Standaard onderdelen van een 360 graden spinner:

  • Vriendelijke en professionele begeleiding
  • Onbeperkt hoeveelheid video opnames
  • Alle video's zijn direct leverbaar via QR Code, SMS, Airdrop, QR-code, Whatsapp en / of Email na elke aparte sessie
  • Prachtige slomo (+ fast forward) video's
  • Je eigen branding toegevoegd aan de video-opnames, de zogenaamde 'custom overlay’s'
  • Levering, opbouw en afbouw
  • Leuke props om de video's nog gaver te maken!

  Tips voor het huren van een 360 photobooth

  • Zoek je een 360 booth op een populaire datum? Boek dan ruim van tevoren omdat er in België nog niet zoveel aanbieders zijn van de 360 spinner zijn ze snel uitverkocht.
  • Denk na over de props en hoe die bij je evenement passen. Met de 360 nemen die een prominentere positie in op je video dan bij een standaard fotobooth, zelf gave dingen als koud vuurwerk fonteinen zijn mogelijk!
  • Vraag naar de mogelijkheden en ideeën van de verhuurder voor het personaliseren van de hele 360 ervaring!

  Veelgestelde vragen over een 360º spinnerbooth huren

  Hoeveel ruimte heeft de 36 graden photobotoh nodig?

  Reken op minimaal een ruimte van 2,5 bij 2,5 meter in verband met de draaiende arm, maar meer ruimte voor de spinner videobooth is eigenlijk altijd beter!

  Heeft de 360 spinner videobooth elektriciteit nodig?

  Sommige verhuurders hebben de beschikking over een platform inclusief batterij, waardoor ook zonder elektriciteit, bijvoorbeeld buiten op een festival, de 360 spinbooth kan worden neergezet en gebruikt!

  Heeft de 360 videobooth internet of WiFi nodig?

  Het is handig als je feestlocatie al internet heeft, zodat het voor mensen eenvoudig is om de video's te delen. Sommige verhuurders kunnen ook zelf draagbaar internet meenemen, maar dit verschilt per verhuurder. Doe een aanvraag om dit te achterhalen voor jouw specifieke situatie.

  Hoeveel mensen kunnen er op het platform?

  Dat is afhankelijk van het specifieke 360 platform dat gebruikt wordt en verschilt tussen de verhuurders. Op de kleinere platformen kunnen 1-2 mensen, terwijl op de grotere platformen 3-5 mensen passen, afhankelijk van grootte en gewicht.

  Hoe lang duurt de opbouw van de spinner?

  Slechts zo;n 30 minuten maar verhuurders zullen meestal ruim een uur van tevoren aanwezig zijn om alles in rust te kunnen opbouwen.

  Is er begeleiding van de 350 spinbooth aanwezig gedurende het evenement?

  Ja, er is eigenlijk bij alle verhuurders sprake van continue begeleiding gedurende het evenement door een hostess / booth manager / begeleider. Andere fotobooths zijn wel beschikbaar zonder begeleiding en geven dus meer privacy, maar gegeven de kostbaarheid van de 360 spinner apparatuur, en het belang van een goede begeleiding vanwege de draaiende onderdelen en de fragiliteit van de draai arm is er bij de 360 videobooth alijtd iemand van de verhuurder aanwezig.

  Kan ik ook het platform waar mensen op staat personaliseren?

  Ja, bij sommige verhuurders kan dit, maar dit is wel echt maatwerk en wordt voornamelijk gebruikt bij grotere zakelijke evenementen, gegeven de kosten. Doe een aanvraag en informeer naar de mogelijkheden?

  Kan ik de video's personaliseren?

  Ja, door middel van custom (op maat gemaakte) overlay's over de video's heen kan je bijvoorbeeld een logo, datum of slogan direct toevoegen aan alle video's. Dit is een vrij standaard mogelijkheid die alle verhuurders aanbieden.

  Krijg je na afloop alle video's?

  Ja, als opdrachtgever kan je alle gemaakte video's achteraf ontvangen. Hier zullen ook het logo of de gevraagde gepersonaliseerde tekst in verwerkt zijn. Ook kunnen gasten en/of klanten tijdens het feestvof evenement door middel van een QR-code of een andere methode (whatsapp, email) alle gemaakte video's  direct downloaden op hun eigen smartphone en vervolgens delen op social media.
  WhatsApp WhatsApp Mark