Greenscreen

Antwerpen [6 uur]

575

Greenscreen

Greenscreen [8 uur]

750

Greenscreen

Antwerpen [4 uur]

645

Greenscreen

Antwerpen [4 uur]

625

Greenscreen

Limburg [4 uur]

549


Zie je door alle greenscreens DE greenscreen niet meer?

Laat ons je helpen! Vul het onderstaande formulier in en wij gaan voor je op zoek naar de best beschikbare greenscreen fotograaf of greenscreen photobooth op basis van jouw locatie, voorkeuren en budget. Je ontvangt vervolgens direct van de verhuurders hun offertes, waarna jij de keus kan maken welke greenscreen fotografie het best past bij het thema van je feest en je budget en andere wensen.

  Ik heb interesse in
  Fotozuil met printer (€300+)Fotospiegel (€425+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€450+)360 spinner videobooth (€750+)Videobooth (€250+)Greenscreen (€500+)Mobiele (polaroid) fotograaf (€400+)VW photobooth bus (€700+)GIF photobooth (€250+)Fotozuil zonder printer (€200+)XL LED lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Hoe werkt een greenscreen photobooth?

  Wat is een greenscreen precies? Greenscreening (er zijn ook bluescreens volgens hetzelfde principe, maar die kom je minder vaak tegen) heet ook wel chromakey en deze technologie wordt al jarenlang in Hollywood gebruikt, zeker in actie- en science fiction films. De acteurs staan in een lege kamer met een groen scherm op de achtergrond en op de vloer te acteren. Dankzij de felgroene kleur kunnen software programma’s eenvoudig al het groen selecteren en veranderen in iets anders, zoals computer gegenereerde beelden. Een greenscreen fotohokje heeft ook een groen scherm of groene achtergrond / achterwand en werkt volgens hetzelfde principe: je wordt door de photobooth (of de fotograaf) op de foto gezet terwijl je voor een groen scherm staat. De fotosoftware haalt vervolgens de groene achtergrond weg en vervangt die voor een foto die je van tevoren hebt uitgekozen. Zo kan je je gasten plots op de meest waanzinnige locaties plaatsen, of het nu een exotisch strand, de bloedhete piramides, een ruimteschip, raceauto, of de gevangenis is! Naast de greenscreen fotohokjes zijn er ook greenscreen fotopalen en fotografen, met een groot groen scherm als achtergrond, waar je met meer mensen op de foto kan.

  1. Voor je feestdatum heb je al 1 of meerdere leuke digitale achtergronden uitgekozen en gepersonaliseerd, zodat ze in de software kunnen worden geladen
  2. Op je feest staat je in het greenscreen fotohokje of voor de fotopaal of fotograaf, met het groene scherm op de achtergrond
  3. Je drukt op de startknop en een foto wordt gemaakt door de fotopaal of fotograaf.
  4. De software vervangt de groene achtergrond voor de digitale achtergrond van je keuze
  5. De foto met nieuwe achtergrond wordt geprint!
  De greenscreen wordt ook vaak ingezet door bedrijven die de greenscreen gebruiken in een winkelcentrum, merkactivatie, 'foto entertainment', productlancering, bedrijfsfeest of festival om bezoekers te trekken en (mogelijke) klanten aan te trekken. De greenscreen is heel erg geschikt om een bezoeker en een merk samen te brengen in 1 print op een grappige manier:

  Wat kost een greenscreen photobooth huren voor je evenement?

  Een greenscreen fotobooth of greenscreen mobiele fotostudio zorgt er voor dat de groene achtergrond door de greenscreen software automatische wordt vervangen voor een digitale achtergrond van jouw keuze en vervolgens wordt geprint! Het is dan ook een populaire keuze bij zakelijke evenementen, zoals beurzen, congressen, winkelopeningen, productlanceringen, in winkelcentra en andere vormen van fotomarketing. Reken op prijzen vanaf €500 - €600 euro voor een mobiele greenscreen studio of een fotopaal met greenscreen achtergrond of een fotohokje met groende achterwanden.

  Wat krijg je nu als je een greenscreen huurt? Hieronder zetten we kort op een rij de meest voorkomende onderdelen bij het huren van een greenscreen voor een feest op een rijtje:

  • 3 of 4 uur operationeel, inclusief alle apparatuur, achtergrondschermen, software et cetera
  • Begeleiding tijdens je feest
  • Fotoprops, om de foto's nog leuker te maken!
  • 1 of meerder digitale achtergronden die tijdens het feest (afwisselend) gebruikt kunnen worden
  • Een gepersonaliseerd fotokader om je greenscreen print heen, om het geheel nog persoonlijker te maken
  • Onbeperkt foto's maken en printen
  • Na afloop alle greenscreen foto's digitaal ontvangen

  Er zijn ook enkele dingen die niet standaard in de meeste pakketten voor het boeken van een greenscreen photobooth zitten, en die per verhuurder verschillen:

  • Social sharing: bij sommige greenscreen photobooths krijg je dit er standaard bij, maar bij andere verhuurders is dit een extra: de mogelijkheid om niet te wachten tot het einde van het feest of enkele dagen daarna, maar om direct nadat de foto is getrokken de foto via je mobiel te ontvangen (bijvoorbeeld met behulp van een QR code), waarna je hem zelf op je eigen social media kan delen
  • Gepersonaliseerde achtergronden: de meeste verhuurders hebben een bibliotheek aan beelden die ze kunnen gebruiken om de groene achtergrond mee in te vullen. Maar ben je op zoek naar iets speciaals, bijvoorbeeld een merk of specifieke locatie, dan is het mogelijk dat de verhuurder
  • Transportkosten: Gegeven de hoge brandstofkosten wordt er vaak bij een offerte gekeken naar de locatie en de reisafstand tussen feestlocatie en magazijn van de verhuurder. Meestal is de eerste X kilometer gratis en ga je pas extra betalen indien je feestlocatie verder weg gelegen is. De enige manier om achter de precieze kosten te komen is door een aanvraag te doen :-)

  Voordelen en nadelen van een greenscreen huren

  Wat zijn de verschillende voordelen en nadelen van een greenscreen photobooth huren in vergelijking met de andere soorten photobooths? Wij zetten ze hieronder even op een rijtje voor de greenscreen fotobooth:

  Voordelen van een greenscreen huren:

  • Voordeel: Voor zakelijke klanten is de greenscreen technologie een mooie manier van fotomarketing met veel mogelijkheden om een merk te promoten en helemaal in een thema te verpakken
  • Voordeel: Vernieuwend concept, zeker als je al een aantal evenementen of bruiloften hebt bezocht met een regulier fotohokje
  • Voordeel: Dankzij het groene scherm kan je de foto's veel persoonlijker maken dan met een reguliere photobooth

  Nadelen van een greenscreen huren:

  • Nadeel: Als je een betaalbare fotobooth zoekt omdat je budget beperkt is, is een greenscreen wellicht niet jouw eerste keus
  • Nadeel: Vanwege het groene scherm is er - vooral voor de fotopalen - best wat ruimte nodig en die moet je wel hebben
  • Nadeel: Omdat er geen schaduwen op het groene scherm mogen komen, heb je een goede belichting nodig, waardoor de greenscreen op een feestavond wellicht minder goed zijn werk kan doen. Vraag de verhuurder om zijn ervaring hiermee!

  Tips voor het huren van een greenscreen fotobooth of fotograaf

  • Wees er op tijd bij! Het aantal verhuurders van een greenscreen fotobooth neemt langzaam toe, maar de vraag naar greenscreens en greenscreen fotografen ook, terwijl het toch een vrij specialistische expertise is, die zeker niet elke photobooth verhuurder zomaar kan toevoegen aan zijn of haar assortiment! Het is dan ook een stuk lastiger om last minute een greenscreen photobooth of fotograaf te vinden dan een reguliere fotobooth.
  • Populaire data: Heb je een greenscreen nodig op een populaire datum, zoals een vrijdag of zaterdag avond of gedurende het weekend in een winkelcentrum? Wij hebben de afgelopen jaren gezien dat 90% van alle caravans wordt gehuurd voor een vrijdagavond of zaterdagavond. Zeker in 2022 / 2023 in verband met de zogenaamde post-Corona inhaalfeesten', ook op de zakelijke markt. Boek dus voor populaire data minimaal 6 maanden van tevoren voor de beste kans op beschikbaarheid.
  • Achtergronden: Vraag de verhuurder of het mogelijk is om verschillende achtergronden te gebruiken: je gasten kunnen dan zelf kiezen welke achtergrond zij prefereren! Zo vergroot je de lol nog verder! Bijvoorbeeld verschillende locaties, helden, sporten, auto's etc.
  • Props. Zorg er voor dat je props hebt die perfect bij je photobooth thema en je feest passen om de feestvreugde verder te verhogen!
  WhatsApp WhatsApp Mark