Photobooth huren Antwerpen: Vanaf €300 onbeperkt printen!

Je kan een photobooth in Antwerpen huren vanaf €300, inclusief 4 uur onbeperkt fotostrookjes printen, gepersonaliseerd fotokader, props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Vraag nu een offerte aan voor een photobooth in Antwerpen! We hebben ze in alle soorten en maten. Van een fotopaal en fotospiegel tot 360 video en caravan photobooth. Met ruim 25 betrouwbare verhuurders hebben wij het grootste aanbod en beste beschikbaarheid van betaalbare photobooths in de gehele provincie Antwerpen.

Photobooth huren in Antwerpen: gratis offertes

Wil je graag 2-4 relevante offertes ontvangen van verschillende photobooths in de provincie Antwerpen? Vul het gratis offerte formulier in en wij zorgen er voor dat je binnen 1 werkdag vrijblijvende offertes ontvangt van de fotobooths in Antwerpen die het best passen bij jouw wensen, datum, locatie en budget!

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  fotobooth-huren-Antwerpen

  Photobooth in Antwerpen huren

  Wil je echt een photobooth uit de buurt huren? Dan staan hieronder een aantal van de fotobooths die je kan huren in Antwerpen in de meest populaire categorieën. Maar veel verhuurders leveren in de hele provincie – gratis of tegen een kleine verplaatsingskost. Bekijk dus de volledige 27 photobooths in uit de provincie Antwerpen.

  Of je nu een foto-booth, fotospiegel, foto-caravan of foto-hokje huurt, de meeste pakketten zijn vrij standaard ingevuld en bevatten: 4-24 uur huur, (on)beperkt printen, props & feestaccessoires, gepersonaliseerde layout, alle foto’s na afloop digitaal ontvangen, zelf ophalen (budget) of bezorging, installatie & afbouw en soms ook mogelijkheden om de foto;s direct op je mobiel te krijgen via SMS, QR code of email (indien WiFi aanwezig is).

  De standaard flitspaal (fotopaal / fotozuil / fotobox / flitskast) huren

  De meest standaard photobooth is direct ook de meest populaire: deze is betaalbaar en er is een grote verscheidenheid wat betreft uiterlijk en mogelijkheden. Er is dan ook voldoende keus voor een dergelijke fotobox in de gehele provincie Antwerpen.

  249
  575
  249
  100

  Zonder printer

  Antwerpen [digitaal]

  295

  Photobooth

  Antwerpen – Foto

  250
  545

  In heel Antwerpen hebben we inmiddels feestbeesten geholpen aan een photobooth, dus niet enkel Antwerpen stad, maar ook Brasschaat, Lier, Schoten, Brecht, Herentals, Kapellen, Willebroek, Mortsel!

  Een fotospiegel fotobooth huren in Antwerpen

  Een caravan photobooth in Antwerpen boeken

  Caravan / bus / tuktuk photobooth

  Antwerpen [4 uur, met begeleiding]

  475

  Greenscreen fotografie in Antwerpen

  Greenscreen

  Antwerpen [6 uur]

  575

  Greenscreen

  Antwerpen [4 uur]

  625

  Een feest fotohok in Antwerpen huren

  Fotobooth boeken voor een verjaardag of bedrijfsfeest

  Een photobooth is geschikt voor elk soort fuif, of het nu een bedrijfsfeest, verjaardag, trouwfeest, sweet sixteen, lentefeest, communieviering, diploma uitreiking, gala, winkelopening, borrel of ander feest is, een foto-booth met props & printjes is altijd leuk!

  Ook zogenaamde ‘photobooth marketing’ wordt steeds populairder bij grote bedrijven en gemeenten die aan stadsmarketing of eventmarketing doen! Photobooths zijn dan ook de hoogste vorm van foto entertainment, zeker als likes, shares, comments en views belangrijk zijn. Niets heeft de potentie om viral te gaan als een leuke foto, 360 video of GIF dat kan. Zeker als deze gemakkelijk te delen is via SMS, email, QR code zodat hij kan worden gedeeld op TikTok, Instagram, Facebook, Twitter of Snapchat.

  Wat kost een photobooth huren in Antwerpen?

  De kosten van een photobooth zijn natuurlijk afhankelijk van je wensen: onbeperkt printen is vaak iets duurder dan een beperkt aantal afdrukken (hoewel je met 300 printjes meestal ruim voldoende hebt voor een trouw tot ~100 gasten). Een fotospiegel, 360 video of caravan photobooth is al snel enkele honderden Euro’s duurder dan een eenvoudige Fotobox (fotopaal of fotozuil) En natuurlijk is ook de afstand en de beschikbaarheid van de budget photobooths een factor die mee speelt hoeveel je uiteindelijk gaat betalen voor een fotobooth.

  Kosten voor een photobooth per type:

  • Een fotobooth met prints (flitskast of flitspaal) in Antwerpen huren voor de avond kost je waarschijnlijk tussen de €300 en €450
  • Een fotohok (afgesloten met wanden en een gordijntje) huren zal je eerder €450 – €500 kosten.
  • Een interactieve fotospiegel – magic mirrorbooth huren kost al snel €550 tot €600
  • Voor een caravan photobooth mag je op minimaal €600 rekenen
  • Een foto, GIF en video paal zonder bezorging en zonder prints (de meest goedkope versie) komt uit rond de €200.
  • Voor een greenscreen fotobooth zal je ook al snel €550+ betalen; voor een 360 video ben je minstens €750 kwijt

  Antwerpen-fotobooth-huren

  Waar moet ik op letten als ik een photobooth huur?

  Bij de meeste pakketten voor het huren van een foto-booth in Antwerpen zijn de volgende onderdelen vast inbegrepen:

  • Gebruik van de photobooth apparatuur: denk hierbij aan een digitale spiegelreflex camera, flitser, printer, touchscreen & software.
  • Bezorging naar Antwerpen: alleen bij de budget fotobooths is het mogelijk dat je deze zelf bij het magazijn ophaalt en terug brengt
  • Opbouw, installatie en afbouw
  • Huurperiode: 4 – 24 uur gebruik: het aantal uur verschilt, maar meestal is dit voldoende voor je trouw
  • Begeleiding: Begeleiding van de fotobooth tijdens het evenement is soms beschikbaar tegen meerprijs, maar vrijwel alle verhuurders verhuren hun photobooth zonder host of hostess.
  • Gepersonaliseerd fotokader: bijvoorbeeld jullie trouwdatum of de namen van het bruidspaar, bedrijfsnaam of naam van de jarige op de layout van het fotostrookje. Dit zijn meestal vaste templates waaruit men kan kiezen. Een volledig op maat gemaakt fotokader is meestal beschikbaar tegen een meerprijs.
  • Photobooth props: dit zijn de pruiken, snorren en andere feestartikelen, zoals grappige attributen, tekstballonnetjes en ander feestelijke accessoires.
  • Verplaatsingskosten: deze verschillen erg tussen photobooths. Bij sommige zijn de kosten volledig inbegrepen, bij anderen zijn de eerste 20 of 50 km verplaatsing gratis, maar betaalt u daarna een kilometervergoeding.
  • Social sharing: dit is ook verschillend van fotobooth tot fotobooth. Soms is niets mogelijk en ligt de nadruk echt op printen. Soms kan je direct foto’s ook vanaf het apparaat via SMS, QR code, Email of AirDrop op je telefoon krijgen, waarna je ze op je favoriete social media kan zetten.
  • Alle foto’s na afloop digitaal ontvangen: meestal via USB, WeTransfer of een afgeschermde online gallerij.
  • Extra’s: denk aan een achtergrond (backdrop) of gastenboek om de fotostrookjes in te plakken

  fotobox-huren-fotobooth-Antwerpen

  Photobooth huren Antwerpen voor op je trouw

  Wij zijn dol op bruiloften! Ga je trouwen? Dan ben je zeker en vast nog op zoek naar een photobooth voor je trouw! Photobooths worden vaak geboekt voor het trouwfeest, maar ook voor de receptie, waar ze worden ingezet als een alternatief voor het traditionele gastenboek. We mogen zelfs wel zeggen dat bruiloften de meest populaire gelegenheden zijn voor het huren van een fotobooth! Bij een bohemian bruiloft, buiten bruiloft of festival bruiloft zijn vooral de caravan photobooths populair, terwijl op de dansvloer de magic mirror photobooth vaak wordt gekozen.

  Enkele van onze favoriete trouwlocaties in de regio van Antwerpen waar onze fotobooths hebben gestaan zijn:

  • Hof van Beatrijs (Lier)
  • Horta – Art Nouveau
  • Hof van Reyen (Bouchout)
  • Salons van Edel (Wilrijk)
  • Kasteel Cleydeal (Aartselaar)

  photobooth-trouw-Antwerpen

  Dit zijn onze 3 fotobooth tips voor je trouw in Antwerpen

  1. Denk goed na wat je wil met de photobooth: wil je dat je bruiloft viral gaat op social media of wil je mensen een fysiek bedankje geven of wil je dat mensen een (gesproken) boodschap kunnen achterlaten, of wil je iets innovatiefs tonen aan je gasten (denk in dat geval aan een greenscreen photobooth of een 360 video).
  2. Uitverkochte verhuurders in de regio van Antwerpen: in mei, juni en september zijn veel verhuurders op de vrijdag en zaterdag uitverkocht in verband met de vele bruiloften. Eind november en december zijn veel verhuurders uitverkocht (ook op doordeweekse dagen, vooral de donderdag lijkt populair) in verband met personeelsfeesten en kerstborrels waarop photobooths ook een graag geziene gast zijn. Boek dus niet last minute, maar liefst (minimaal) 3 maanden van tevoren!
  3. Goedkoop is duurkoop: een goedkope photobooth kan duur worden, bijvoorbeeld als de klantenservice niet mee werkt, de reservering wordt geannuleerd, de kwaliteit van de camera of de printer of de flitser niet naar verwachting is of er nog bijkomende kosten bovenop de goedkope instapprijs komen (BTW, transport, props, gepersonaliseerd fotokader, online sharing etc). Vraag dus altijd verschillende offertes aan en vergelijk de all-in prijzen!

  Persoonlijk fotobooth advies

  Wil je meer tips en advies? Email, bel of whatsapp met Mark, de zaakvoerder van Photobooths-huren.be! Ik heb inmiddels al 7 jaar photobooth ervaring in België en met mijn netwerk van 25+ verhuurders in heel Vlaanderen weet ik altijd de perfecte photobooth match te maken, ook in de Antwerpen! Wij hebben van photobooths vergelijken onze job gemaakt en deze site staat dan ook helemaal in het teken van het vergelijken van photobooths op basis van prijs, locatie, prints, begeleiding, fotobooth accessoires (props) etc!

  photobooth-Roeselare

  Bekijk ook de photobooths die je kan huren in Turnhout en Mechelen.

  Over Antwerpen

  Antwerpen (Frans: Anvers) is een centrumstad in het Vlaams Gewest in België. Het is de hoofdstad van de provincie Antwerpen en van het gelijknamige arrondissement. Anno 2022 telde de gemeente ruim 530.000 inwoners op een oppervlakte van 20.432 hectare. Daarmee is het qua inwonertal de grootste gemeente van België en naar oppervlakte de derde, na Doornik en Couvin.

  De stad ligt grotendeels op de rechteroever van de Schelde, die deel uitmaakt van de gemeente- en provinciegrens. Rondom de Schelde ligt het uitgestrekte havengebied met internationaal vrachtvervoer. De fusiehaven Port of Antwerp-Bruges is na Rotterdam de grootste containerhaven van Europa. Van groot economisch belang is de petrochemische bedrijvigheid bij Antwerpen. De stad is ook een wereldcentrum voor de handel in diamant.

  Op 1 januari 1983 werd door een fusie de toenmalige gemeente Antwerpen fors uitgebreid met zeven randgemeenten: Berchem, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Merksem en Wilrijk. De huidige buurgemeenten zijn: Stabroek, Hoevenen, Kapellen, Brasschaat, Schoten
  Wijnegem, Wommelgem, Borsbeek, Mortsel, Edegem, Aartselaar, Hemiksem, Kruibeke, Burcht, Zwijndrecht en Kallo (Beveren).

  Meer informatie over Antwerpen hier, hier en hier.

  Antwerpen-photobooth-huren