Photobooth huren in Tienen [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

Fotobox huren feest Tienen

Een photobooth huren in Tienen kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Tienen, Vlaams-Brabant? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de buurt van Tienen is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths uit de buurt van Tienen.

phootbooth-huren-Tienen

Photobooth huren in Tienen

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Tienen ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Tienen sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust! Onze contactgegevens staan onderaan en bovenaan de website.

  Een fotobooth in de buurt van Tienen is natuurlijk ook perfect geschikt voor een fuif in Hoegaarden, Boutersem, Lubbeek, Glabbeek, Linter, Zoutleeuw, Landen of Gingelom.

  Zelf een photo-booth zoeken voor je feest in regio Tienen

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je fuif in Tienen? Hier staan alle fotobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Tienen kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in Vlaams-Brabant vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied Brussel & Vlaams-Brabant” ook de verhuurders die weliswaar niet in Vlaams-Brabant gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  Fotobox-huren-feest-Tienen

  Wat kost een photobooth in Tienen huren ongeveer?

  Als we naar de prijzen van photobooths in Vlaams-Brabant kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Tienen:

  • €200 voor een photobooth huren in Tienen zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport naar Tienen
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten naar Tienen
  • €600+ voor een caravan fotobooth

  Tienen-foto-booth-bruiloft

  Over Tienen

  Tienen (Frans: Tirlemont) is een stad en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant, in het noorden van het Haspengouws Plateau. De stad telt ruim 36.000 inwoners en ligt op een hoogte van 40 meter. Met een oppervlakte van 73 km² is Tienen de grootste gemeente van de provincie Vlaams-Brabant. Tienen bestaat uit de deelgemeenten Tienen, Bost, Goetsenhoven, Hakendover, Kumtich, Oorbeek, Oplinter, Sint-Margriete-Houtem, en Vissenaken.

  Tienen ligt aan de Grote Gete of Tiense Gete. Deze rivier werd in 1525 bevaarbaar tot in de stad waardoor Zoutleeuw in deze periode sterk aan belang verloor. De fusiegemeente Tienen grenst aan de volgende gemeenten: Glabbeek, Kortenaken, Linter, Landen, Hélécine, in de provincie Waals-Brabant), Hoegaarden, Boutersem en Lubbeek.

  Meer photobooths uit de regio van Tienen kan je vinden in Brussel, Leuven en Vlaams-Brabant.

  Meer informatie over Tienen hier, hier en hier.

  Tienen-photobooth-schild

  WhatsApp WhatsApp Mark