Photobooth huren Brussel: Vanaf €300 onbeperkt printen!

Je kan een photobooth in Brussel al huren vanaf €300, inclusief 4 uur onbeperkt fotostrookjes printen, gepersonaliseerd fotokader, props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Vraag nu een offerte aan voor een photobooth in Brussel! We hebben ze in alle soorten en maten. Van een fotopaal en fotospiegel tot 360 video en caravan photobooth. Met ruim 25 betrouwbare verhuurders hebben wij het grootste aanbod en beste beschikbaarheid van betaalbare photobooths in Brussel en omgeving.

Deze photobooths kan je natuurlijk niet alleen in Brussel stad huren, maar ook in alle omliggende gemeenten, zoals Schaarbeek, Vorst, Ukkel, Anderlecht, Sint-Jans-Molenbeek, Elsene, Jette, Etterbeek, Sint-Gillis, Evere, Oudergem en Sint-Pieters-Woluwe.

Photobooth huren in Brussel: gratis offertes

Wil je graag 2-4 relevante offertes ontvangen van verschillende photobooths in de buurt van Brussel? Vul het gratis offerte formulier in en wij zorgen er voor dat je binnen 1 werkdag vrijblijvende offertes ontvangt van de fotobooths in de buurt van Brussel die het best passen bij jouw wensen, datum, locatie en budget!

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Photobooth Brussel huren

  Wil je echt een photobooth uit de buurt van Brussel huren? Dan staan hieronder de fotobooths die je kan huren uit de buurt van Brussel. De meeste verhuurders leveren gratis of tegen een kleine verplaatsingskost in heel Brussel en Vlaams-Brabant. Bekijk daarom alle 32 photobooths in de rest van Vlaams-Brabant & Brussel.

  De originele photobooths:

  Wil je een standaard flitspaal, photobox, flitskast, fotokist of hoe je een fotobooth ook noemt huren in Brussel? Dan is een selectie van je beste mogelijkheden!

  Dit zijn allemaal photobooths die je niet allen kunt huren in Brussel, maar ook vaak worden gespot in Schaarbeek, Vorst, Ukkel, Anderlecht, Sint-Jans-Molenbeek, Elsene, Jette, Etterbeek, Sint-Gillis, Evere, Oudergem en Sint-Pieters-Woluwe!

  Een magic mirrorbooth huren in Brussel:

  Een interactieve fotospiegel in Brussel huren is ook mogelijk, met een magic mirror fotobooth weet je zeker dat je photobooth niet ongezien blijft!

  Een caravan fotohok huren in Brussel:

  Ook is er in de buurt van Brussel een caravan fotobooth te huren! Met de caravan photobooth maak je de blits op een buitenbruiloft met een fotohok die een caravan geplaatst. Of het nu een festival, de zomer, een beurs of marktplein is, je gaat op de vintage tour met een caravan fotobox! In de caravan zit een photobooth, je gaat er gezellig met je vrienden in en komt naar buiten met een foto!

  Caravan / bus / tuktuk photobooth

  Vlaams-Brabant / Brussel [4 uur, met begeleiding]

  670

  Behalve Brussel hebben ook feestbeesten uit onder meer Schaarbeek, Vorst, Ukkel, Anderlecht, Sint-Jans-Molenbeek, Elsene, Jette, Etterbeek, Sint-Gillis, Evere, Oudergem, Sint-Pieters-Woluwe al een fotobooth via onze site gevonden!

  Fotobooth boeken voor een feest

  Een photobooth is geschikt voor elk soort fuif, of het nu een bedrijfsfeest, verjaardag, trouwfeest, sweet sixteen, lentefeest, communieviering, diploma uitreiking, gala, winkelopening, borrel of ander feest is, een foto-booth met props & printjes is altijd leuk!

  Ook zogenaamde ‘photobooth marketing’ wordt steeds populairder bij grote bedrijven en gemeenten die aan stadsmarketing of eventmarketing doen! Photobooths zijn dan ook de hoogste vorm van foto entertainment, zeker als likes, shares, comments en views belangrijk zijn. Niets heeft de potentie om viral te gaan als een leuke foto, 360 video of GIF dat kan. Zeker als deze gemakkelijk te delen is via SMS, email, QR code zodat hij kan worden gedeeld op TikTok, Instagram, Facebook, Twitter of Snapchat.

  photobooth-huren-Brussel

  Wat kost een photobooth huren in Brussel?

  De kosten van een photobooth zijn natuurlijk afhankelijk van je wensen: onbeperkt printen is vaak iets duurder dan een beperkt aantal afdrukken (hoewel je met 300 printjes meestal ruim voldoende hebt voor een trouw tot ~100 gasten). Een fotospiegel, 360 video of caravan photobooth is al snel enkele honderden Euro’s duurder dan een eenvoudige Fotobox (fotopaal of fotozuil) En natuurlijk is ook de afstand en de beschikbaarheid van de budget photobooths een factor die mee speelt hoeveel je uiteindelijk gaat betalen voor een fotobooth.

  Kosten voor een photobooth per type:

  • Een fotobooth met prints (flitskast of flitspaal) in Brussel huren voor de avond kost je waarschijnlijk tussen de €300 en €450
  • Een fotohok (afgesloten met wanden en een gordijntje) huren zal je eerder €450 – €500 kosten.
  • Een interactieve fotospiegel – magic mirrorbooth huren kost al snel €550 tot €600
  • Voor een caravan photobooth mag je op minimaal €600 rekenen
  • Een foto, GIF en video paal zonder bezorging en zonder prints (de meest goedkope versie) komt uit rond de €200.
  • Voor een greenscreen fotobooth zal je ook al snel €550+ betalen; voor een 360 video ben je minstens €750 kwijt

  photobooth-huren-Brussel

  Waar moet ik op letten als ik een photobooth huur?

  Bij de meeste pakketten voor het huren van een foto-booth in Brussel zijn de volgende onderdelen vast inbegrepen:

  • Gebruik van de photobooth apparatuur: denk hierbij aan een digitale spiegelreflex camera, flitser, printer, touchscreen & software.
  • Bezorging in Brussel: alleen bij de budget fotobooths is het mogelijk dat je deze zelf bij het magazijn ophaalt en terug brengt. De verplaatsingskosten worden meestal toegevoegd aan de pakketprijs omdat deze locatie (afstand) afhankelijk zijn.
  • Opbouw, installatie en afbouw
  • Huurperiode: 4 – 24 uur gebruik: het aantal uur verschilt, maar meestal is dit voldoende voor je trouw
  • Begeleiding: Begeleiding van de fotobooth tijdens het evenement is soms beschikbaar tegen meerprijs, maar vrijwel alle verhuurders verhuren hun photobooth zonder host of hostess.
  • Gepersonaliseerd fotokader: bijvoorbeeld jullie trouwdatum of de namen van het bruidspaar, bedrijfsnaam of naam van de jarige op de layout van het fotostrookje. Dit zijn meestal vaste templates waaruit men kan kiezen. Een volledig op maat gemaakt fotokader is meestal beschikbaar tegen een meerprijs.
  • Photobooth props: dit zijn de pruiken, snorren en andere feestartikelen, zoals grappige attributen, tekstballonnetjes en ander feestelijke accessoires.
  • Verplaatsingskosten: deze verschillen erg tussen photobooths. Bij sommige zijn de kosten volledig inbegrepen, bij anderen zijn de eerste 20 of 50 km verplaatsing gratis, maar betaalt u daarna een kilometervergoeding. Let dus goed op waar de photobooth vandaan moet komen voor je feest in Brussel!
  • Social sharing: dit is ook verschillend van fotobooth tot fotobooth. Soms is niets mogelijk en ligt de nadruk echt op printen. Soms kan je direct foto’s ook vanaf het apparaat via SMS, QR code, Email of AirDrop op je telefoon krijgen, waarna je ze op je favoriete social media kan zetten.
  • Alle foto’s na afloop digitaal ontvangen: meestal via USB, WeTransfer of een afgeschermde online gallerij.
  • Extra’s: denk aan een achtergrond (backdrop) of gastenboek om de fotostrookjes in te plakken

  Photobooth huren Brussel voor op je trouw

  Wij zijn dol op bruiloften! Ga je trouwen in de buurt van Brussel? Dan ben je zeker en vast nog op zoek naar een photobooth voor je trouw! Photobooths worden vaak geboekt voor het trouwfeest, maar ook voor de receptie, waar ze worden ingezet als een alternatief voor het traditionele gastenboek. We mogen zelfs wel zeggen dat bruiloften de meest populaire gelegenheden zijn voor het huren van een fotobooth! Bij een bohemian bruiloft, buiten bruiloft of festival bruiloft zijn vooral de caravan photobooths populair, terwijl op de dansvloer de magic mirror photobooth vaak wordt gekozen.

  Onze favoriete trouwlocaties in de regio van Brussel waar onze fotobooths hebben gestaan zijn:

  • Chalet Robinson
  • Hof ter Muschen
  • Tour & Taxis
  • Les Jeux d’Hiver
  • Kasteel van Groot-Bijgaarden
  • Waerboom
  • Fenikshof (Grimbergen)

  achtergrond-fotobooth-brussel

  Dit zijn onze 3 fotobooth tips voor je trouw in Brussel

  Lees hier meer photobooth tips voor je trouw.

  1. Denk goed na wat je wil met de photobooth: wil je dat je bruiloft viral gaat op social media of wil je mensen een fysiek bedankje geven of wil je dat mensen een (gesproken) boodschap kunnen achterlaten, of wil je iets innovatiefs tonen aan je gasten (denk in dat geval aan een greenscreen photobooth of een 360 video).
  2. Uitverkochte verhuurders: in mei, juni en september zijn veel verhuurders op de vrijdag en zaterdag uitverkocht in verband met de vele bruiloften. Eind november en december zijn veel verhuurders uitverkocht (ook op doordeweekse dagen, vooral de donderdag lijkt populair) in verband met personeelsfeesten en kerstborrels waarop photobooths ook een graag geziene gast zijn. Boek dus niet last minute, maar liefst (minimaal) 3 maanden van tevoren!
  3. Goedkoop is duurkoop: een goedkope photobooth kan duur worden, bijvoorbeeld als de klantenservice niet mee werkt, de reservering wordt geannuleerd, de kwaliteit van de camera of de printer of de flitser niet naar verwachting is of er nog bijkomende kosten bovenop de goedkope instapprijs komen (BTW, transport, props, gepersonaliseerd fotokader, online sharing etc). Vraag dus altijd verschillende offertes aan en vergelijk de all-in prijzen!

  Persoonlijk fotobooth advies

  Wil je meer tips en advies? Email, bel of whatsapp met Mark, de zaakvoerder van Photobooths-huren.be! Ik heb inmiddels al 7 jaar photobooth ervaring in België en met mijn netwerk van 25+ verhuurders in heel Vlaanderen weet ik altijd de perfecte photobooth match te maken, ook last-minute en ook in de buurt van Brussel! Wij hebben van photobooths vergelijken onze job gemaakt en deze site staat dan ook helemaal in het teken van het vergelijken van photobooths op basis van prijs, locatie, prints, begeleiding, fotobooth accessoires (props) etc!

  photobooth-huren-oprichter-Mark-Reijman

  Bekijk ook de photobooths die je kan huren in Vlaams-Brabant en Leuven.

  Over Brussel

  De stad Brussel (Frans: Bruxelles of Ville de Bruxelles) is de hoofdstad van België, van de Vlaamse Gemeenschap, de Franse Gemeenschap en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De gemeente telt ongeveer 194.000 inwoners, waarvan ongeveer een derde in de historische Vijfhoek woont, ongeveer de helft in de noordelijke uitbreiding, in de deelgemeentes Laken, Neder-over-Heembeek en Haren en de rest in de buurten rond de Louizalaan, het Ter Kamerenbos (samen de zuidelijke uitbreiding) en in de oostelijke uitbreiding, de Europese wijk, waarvan het grootste gedeelte ook bij de gemeente hoort.

  Door het internationale karakter van Brussel en het grote aantal buitenlanders en bewoners uit Vlaanderen en Wallonië zijn er in Brussel nog maar weinig echte Brusselaars te vinden. Ze kregen zelfs een speciale benaming. Zo is een Ketje een oorspronkelijke inwoner van Brussel die er samen met zijn beide ouders geboren en getogen is. Een Zinneke is er eveneens geboren, doch heeft slechts één ouder die zich Ketje mag noemen. Kenmerkend is hun taalgebruik. Het oorspronkelijke Brussels is een Brabants dialect. Het kenmerkt zich taalkundig gezien door de vele leenwoorden uit het Frans en door Franse uitspraak van Nederlandse woorden.

  De gemeente Brussel is naar het inwoneraantal de op vier na grootste gemeente in België. Het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest, vaak ook gewoon Brussel genoemd, omvat in totaal 19 gemeenten met ongeveer 1,2 miljoen inwoners. Het stedelijk gebied, inclusief de voorsteden, telt ruim 1,8 miljoen inwoners en is daarmee het grootste van het land. Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is sinds 1989 een van de drie gewesten van België en bestaat uit 19 gemeenten, waaronder naast de stad Brussel:

  • Anderlecht
  • Elsene
  • Etterbeek
  • Evere
  • Ganshoren
  • Jette
  • Koekelberg
  • Oudergem
  • Schaarbeek
  • Sint-Agatha-Berchem
  • Sint-Gillis
  • Sint-Jans-Molenbeek
  • Sint-Joost-ten-Node
  • Sint-Lambrechts-Woluwe
  • Sint-Pieters-Woluwe
  • Ukkel
  • Vorst
  • Watermaal-Bosvoorde

  Meer informatie over Brussel hier, hier en hier.