Photobooth huren in Oudenaarde vanaf €300 [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

Photobooth huren Oudenaarde

Een photobooth huren in Oudenaarde kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Oudenaarde, Oost-vlaanderen? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de regio van Oudenaarde is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths uit de buurt van Oudenaarde.

Oudenaarde-photobooth-huren

Snel de prijs weten voor de huur van een fotobooth in Oudenaarde

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Oudenaarde ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Oudenaarde sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Oudenaarde-feest-fotobooth-huren

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust!

  Een photobooth in de buurt van Oudenaarde is natuurlijk ook geschikt in de regio, zoals Maarkedal, Zwalm, Wortegem-Petegem, Kruisem, Gavere, Zottegem, Nazareth en Deinze.

  Zelf een photo-booth zoeken voor je feest in regio Oudenaarde

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je trouw of fuif in Oudenaarde? Hier staan alle photobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Oudenaarde kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in Oost-Vlaanderen vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied Oost-Vlaanderen” ook de verhuurders die weliswaar niet in Oost-Vlaanderen gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  Oudenaarde-bruiloft-trouwen-photobooth

  Wat kost een photobooth in Oudenaarde huren?

  Als we naar de prijzen van photobooths in Oost-Vlaanderen kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Oudenaarde:

  • €200 voor een photobooth huren in Oudenaarde zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten naar Oudenaarde
  • €600+ voor een caravan photobooth
  • €750+ voor special photobooths, zoals 360 video, greenscreen, GIF of zakelijke marketing doeleinden zoals een beurs.

  Over Oudenaarde

  Oudenaarde (Frans: Audenarde) is een stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De stad ligt 30 km ten zuiden van Gent en telt ruim 32.000 inwoners, die Oudenaardenaren of Oudenaardisten worden genoemd. Eertijds was de stad in heel Europa bekend om haar wandtapijtenproductie, een nijverheid die haar bloeiperiode meemaakte in de zestiende eeuw, maar nog bleef voortduren tot in de achttiende eeuw. Vandaag wordt de stad weleens de parel van de Vlaamse Ardennen genoemd.

  Naast de stad Oudenaarde zelf behoren ook de deelgemeenten; Bevere, Edelare, Eine, Ename, Heurne, Leupegem, Mater, Melden, Mullem, Nederename, Volkegem en Welden tot de fusiegemeente Oudenaarde. Verder is ook het landelijke gedeelte van de vroegere gemeente Ooike nu een onderdeel van de stad. De dorpskern van Ooike is weliswaar bij de gemeente Wortegem-Petegem gevoegd. Eine, Bevere, Ename, Nederename, Edelare, Leupegem en Volkegem werden al in de fusie van 1964 met Oudenaarde samengevoegd. Heurne, Mater, Melden en Welden volgden in 1971. Ten slotte werden in 1977 ook Mullem en een deel van Ooike met de stad gefuseerd.

  Meer photobooths uit de regio van Oudenaarde kan je vinden in Gent, Aalst en Sint-Niklaas.

  Meer informatie over Oudenaarde hier, hier en hier,

  Oudenaarde-foto-booth-huren

  WhatsApp WhatsApp Mark