Photobooth huren in Gent: Vanaf €300 onbeperkt printen!

Je kan een photobooth in Gent al huren vanaf €300, inclusief 4 uur onbeperkt fotostrookjes printen, gepersonaliseerd fotokader, props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Vraag nu een offerte aan voor een photobooth in Gent! We hebben ze in alle soorten en maten. Van een fotopaal en fotospiegel tot 360 video en caravan photobooth. Met ruim 25 betrouwbare verhuurders hebben wij het grootste aanbod en beste beschikbaarheid van betaalbare photobooths in Gent en omgeving.

Photobooth huren in Gent: gratis offertes

Wil je graag 2-4 relevante offertes ontvangen van verschillende photobooths in de buurt van Gent? Vul het gratis offerte formulier in en wij zorgen er voor dat je binnen 1 werkdag vrijblijvende offertes ontvangt van de fotobooths in regio Gent die het best passen bij jouw wensen, datum, locatie en budget!

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Photobooth Gent huren

  Wil je echt een photobooth uit Gent huren? Dan staan hieronder de fotobooths die je kan huren uit de buurt van Gent. Je hebt geluk! In de buurt van Gent zijn niet alleen reguliere photobooths te huren, maar ook een caravan fotobox en de innovatieve fotospiegel! De meeste verhuurders leveren in de hele provincie – gratis of tegen een kleine verplaatsingskost. Bekijk daarom ook alle 23 photobooths in de rest van Oost-Vlaanderen.

  Fotobooth huren in Gent

  Wil je een standaard flitspaal, photobox, flitskast, fotokist of hoe je een fotobooth ook noemt huren in Gent? Dan zijn dit je beste mogelijkheden.

  Magic mirror fotospiegel huren in Gent

  In Gent kan je niet alleen gewone photobooths huren, maar ook de zogenaamde interactieve fotospiegel of magic mirror photobooth, waarmee je ook leuke printjes kan maken, maar waar je jezelf helemaal kan zien shinen!

  500

  Caravan photobooth huren in Gent

  Ten slotte is er een caravan fotohok! Met de caravan fotobooth maak je de blits op een buitenbruiloft, festival, in de zomer, op een beurs of marktplein of als je op de vintage tour gaat! In de caravan zit ene photobooth, maar je kan er gezellig met vrienden in en met een foto uit komen!

  575

  Behalve Gent hebben ook feestbeesten uit onder meer Zelzate, Wetteren, Nevele, Merelbeke, Melle, Destelbergen, De Pinte, Sint-Martens-Latem, Lievegem, Lochristi en Moerbeke al een fotobooth via onze site gevonden!

  Fotobooth boeken voor een feest

  Een photobooth is geschikt voor elk soort fuif, of het nu een bedrijfsfeest, verjaardag, trouwfeest, sweet sixteen, lentefeest, communieviering, diploma uitreiking, gala, winkelopening, borrel of ander feest is, een foto-booth met props & printjes is altijd leuk!

  Ook zogenaamde ‘photobooth marketing’ wordt steeds populairder in Gent bij grote bedrijven en gemeenten die aan stadsmarketing of eventmarketing doen! Photobooths zijn dan ook de hoogste vorm van foto entertainment, zeker als likes, shares, comments en views belangrijk zijn. Niets heeft de potentie om viral te gaan als een leuke foto, 360 video of GIF dat kan. Zeker als deze gemakkelijk te delen is via SMS, email, QR code zodat hij kan worden gedeeld op TikTok, Instagram, Facebook, Twitter of Snapchat.

  fotobooth-huren-Gent

  Wat kost een photobooth huren in Gent?

  De kosten van een photobooth zijn natuurlijk afhankelijk van je wensen: onbeperkt printen is vaak iets duurder dan een beperkt aantal afdrukken (hoewel je met 300 printjes meestal ruim voldoende hebt voor een trouw tot ~100 gasten). Een fotospiegel, 360 video of caravan photobooth is al snel enkele honderden Euro’s duurder dan een eenvoudige fotobox (fotopaal of fotozuil) En natuurlijk is ook de afstand en de beschikbaarheid van de budget photobooths een factor die mee speelt hoeveel je uiteindelijk gaat betalen voor een fotobooth.

  Kosten voor een photobooth per type:

  • Een fotobooth met prints (flitskast of flitspaal) in Gent huren voor de avond kost je waarschijnlijk tussen de €300 en €450
  • Een fotohok (afgesloten met wanden en een gordijntje) huren zal je eerder €450 – €500 kosten.
  • Een interactieve fotospiegel – magic mirrorbooth huren kost al snel €550 tot €600
  • Voor een caravan photobooth mag je op minimaal €600 rekenen
  • Een foto, GIF en video paal zonder bezorging en zonder prints (de meest goedkope versie) komt uit rond de €200.
  • Voor een greenscreen fotobooth zal je ook al snel €550+ betalen; voor een 360 video ben je minstens €750 kwijt

  photobooth-huren-Gent

  Waar moet ik op letten als ik een photobooth huur?

  Bij de meeste pakketten voor het huren van een foto-booth in Gent zijn de volgende onderdelen vast inbegrepen:

  • Gebruik van de photobooth apparatuur: denk hierbij aan een digitale spiegelreflex camera, flitser, printer, touchscreen & software.
  • Bezorging in Gent: alleen bij de budget fotobooths is het mogelijk dat je deze zelf bij het magazijn ophaalt en terug brengt. De verplaatsingskosten worden meestal toegevoegd aan de pakketprijs omdat deze locatie (afstand) afhankelijk zijn.
  • Opbouw, installatie en afbouw
  • Huurperiode: 4 – 24 uur gebruik: het aantal uur verschilt, maar meestal is dit voldoende voor je trouw
  • Begeleiding: Begeleiding van de fotobooth tijdens het evenement is soms beschikbaar tegen meerprijs, maar vrijwel alle verhuurders verhuren hun photobooth zonder host of hostess.
  • Gepersonaliseerd fotokader: bijvoorbeeld jullie trouwdatum of de namen van het bruidspaar, bedrijfsnaam of naam van de jarige op de layout van het fotostrookje. Dit zijn meestal vaste templates waaruit men kan kiezen. Een volledig op maat gemaakt fotokader is meestal beschikbaar tegen een meerprijs.
  • Photobooth props: dit zijn de pruiken, snorren en andere feestartikelen, zoals grappige attributen, tekstballonnetjes en ander feestelijke accessoires.
  • Verplaatsingskosten: deze verschillen erg tussen photobooths. Bij sommige zijn de kosten volledig inbegrepen, bij anderen zijn de eerste 20 of 50 km verplaatsing gratis, maar betaalt u daarna een kilometervergoeding.
  • Social sharing: dit is ook verschillend van fotobooth tot fotobooth. Soms is niets mogelijk en ligt de nadruk echt op printen. Soms kan je direct foto’s ook vanaf het apparaat via SMS, QR code, Email of AirDrop op je telefoon krijgen, waarna je ze op je favoriete social media kan zetten.
  • Alle foto’s na afloop digitaal ontvangen: meestal via USB, WeTransfer of een afgeschermde online gallerij.
  • Extra’s: denk aan een achtergrond (backdrop) of gastenboek om de fotostrookjes in te plakken

  Photobooth huren Gent voor je trouw

  Wij zijn dol op bruiloften! Ga je trouwen? Dan ben je zeker en vast nog op zoek naar een photobooth voor je trouw! Photobooths worden vaak geboekt voor het trouwfeest, maar ook voor de receptie, waar ze worden ingezet als een alternatief voor het traditionele gastenboek. We mogen zelfs wel zeggen dat bruiloften de meest populaire gelegenheden zijn voor het huren van een fotobooth! Bij een bohemian bruiloft, buiten bruiloft of festival bruiloft zijn vooral de caravan photobooths populair, terwijl op de dansvloer de magic mirror photobooth vaak wordt gekozen.

  Onze favoriete trouwlocaties in de regio van Gent waar onze fotobooths hebben gestaan zijn:

  • Volta.
  • 3 Square (Oude Vismijn)
  • Kasteel van Zwijnaarde
  • Braemhof
  • Brouwerij
  • Opera Gent

  videobooth-Gent

  Dit zijn onze 3 fotobooth tips voor je trouw in Gent

  1. Denk goed na wat je wil met de photobooth: wil je dat je bruiloft viral gaat op social media of wil je mensen een fysiek bedankje geven of wil je dat mensen een (gesproken) boodschap kunnen achterlaten, of wil je iets innovatiefs tonen aan je gasten (denk in dat geval aan een greenscreen photobooth of een 360 video).
  2. Uitverkochte verhuurders: in mei, juni en september zijn veel verhuurders op de vrijdag en zaterdag uitverkocht in verband met de vele bruiloften. Eind november en december zijn veel verhuurders uitverkocht (ook op doordeweekse dagen, vooral de donderdag lijkt populair) in verband met personeelsfeesten en kerstborrels waarop photobooths ook een graag geziene gast zijn. Boek dus niet last minute, maar liefst (minimaal) 3 maanden van tevoren!
  3. Goedkoop is duurkoop: een goedkope photobooth kan duur worden, bijvoorbeeld als de klantenservice niet mee werkt, de reservering wordt geannuleerd, de kwaliteit van de camera of de printer of de flitser niet naar verwachting is of er nog bijkomende kosten bovenop de goedkope instapprijs komen (BTW, transport, props, gepersonaliseerd fotokader, online sharing etc). Vraag dus altijd verschillende offertes aan en vergelijk de all-in prijzen!

  Persoonlijk fotobooth advies

  Wil je meer tips en advies? Email, bel of whatsapp met Mark, de zaakvoerder van Photobooths-huren.be! Ik heb inmiddels al 7 jaar photobooth ervaring in België en met mijn netwerk van 25+ verhuurders in heel Vlaanderen weet ik altijd de perfecte photobooth match te maken, ook in de buurt van Gent! Wij hebben van photobooths vergelijken onze job gemaakt en deze site staat dan ook helemaal in het teken van het vergelijken van photobooths op basis van prijs, locatie, prints, begeleiding, fotobooth accessoires (props) etc!

  photobooth-Roeselare

  Bekijk ook de photobooths die je kan huren in Aalst en Sint-Niklaas.

  Over Gent

  Gent (Frans: Gand) is de hoofdstad en grootste centrumstad van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en van het arrondissement Gent. Gent heeft een oppervlakte van 15.777 hectare en telt ruim 260.000 (ingeschreven) inwoners (2020), waarmee het naar inwonertal de op een na grootste gemeente van België is, na Antwerpen. De stad is tevens de hoofdplaats van het kieskanton Gent en telt vijf gerechtelijke kantons.

  Gent ontstond uit Keltische woonkernen in het gebied van de samenvloeiing van de Leie en de Schelde. In de middeleeuwen groeide Gent onder impuls van een bloeiende wolnijverheid uit tot een van de grootste steden van Europa. Ook de vlas- en linnennijverheid en het stapelrecht op graan dat Gent verwierf droegen aanzienlijk bij tot haar welvaart. Na een korte calvinistische periode kende de stad een zeker verval dat pas keerde tegen het einde van de 18e eeuw, toen de katoennijverheid Gent tot een van de eerste industriesteden van het Europese vasteland maakte. In het Hof ten Walle, het latere Prinsenhof, werd op 24 februari 1500 de latere keizer Karel V geboren. In de stad werden de Pacificatie van Gent (1576) en de Vrede van Gent (1814) ondertekend. Gent kent de volgende randgemeenten:

  • Wachtebeke
  • Zaffelare (gemeente Lochristi)
  • Lochristi
  • Destelbergen
  • Heusden (gemeente Destelbergen)
  • Melle
  • Merelbeke
  • Zevergem en De Pinte
  • Gemeente Deinze: Sint-Martens-Latem, Sint-Martens-Leerne, Vosselare, Landegem en Merendree
  • Vinderhoute en Lovendegem (gemeente Lievegem)
  • Kluizen, Ertvelde en Evergem, met de dorpen Belzele en Wippelgem
  • Zelzate

  Meer informatie over Gent hier, hier en hier.