Photobooth huren in Mol vanaf €300 [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

Mol photobooth huren

Een photobooth huren in Mol kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Mol, Antwerpen? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de regio van Mol is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths uit de buurt van Mol.

Mol-photobooth-huren

Snel de prijs weten voor de huur van een fotobooth in Mol

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Mol ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Mol sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust!

  Een photobooth in de buurt van Mol is natuurlijk ook geschikt in de regio, zoals Dessel, Balen, Olmen en Meerhout.

  Zelf een photo-booth zoeken voor je feest in regio Mol

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je trouw of fuif in Mol? Hier staan alle photobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Mol kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in Antwerpen vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied Antwerpen” ook de verhuurders die weliswaar niet in Antwerpen gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  mol-fotobooth-trouw-bruiloft-feest

  Wat kost een photobooth in Mol huren?

  Als we naar de prijzen van photobooths in Antwerpen kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Mol:

  • €200 voor een photobooth huren in Mol zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport naar Mol
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten naar Mol
  • €600+ voor een caravan photobooth
  • €750+ voor special photobooths, zoals 360 video, greenscreen, GIF of zakelijke marketing doeleinden zoals een beurs.

  Over Mol

  Mol is een gemeente gelegen in het oosten van de Belgische provincie Antwerpen en telt ongeveer 38 000 inwoners. Het is een toeristische hotspot in de Kempen, dankzij de Molse meren en het vele groen in Postel. Qua oppervlakte is het de op een na grootste gemeente in de provincie Antwerpen, na de stad Antwerpen. Mol ligt op de overgang tussen de Noorder- en Zuiderkempen.

  Mol is een uitgestrekte gemeente en bestaat uit 12 gehuchten: Achterbos, Centrum, Donk, Ezaart, Ginderbuiten, Gompel, Heidehuizen, Millegem, Rauw, Sluis, Wezel en het uitgestrekte en dunbevolkte Postel in het noorden, dat slechts door een smalle strook met de rest van Mol verbonden is.

  Meer photobooths uit de regio van Mol kan je vinden in Antwerpen, Turnhout en Mechelen.

  Meer informatie over Mol hier, hier en hier,

  mol-fotobooth-huren

  WhatsApp WhatsApp Mark