Photobooth huren in Turnhout: Vanaf €300 onbeperkt printen!

Je kan een photobooth in Turnhout huren vanaf €300, inclusief 4 uur onbeperkt fotostrookjes printen, gepersonaliseerd fotokader, props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Vraag nu een offerte aan voor een photobooth in Turnhout! We hebben ze in alle soorten en maten. Van een fotopaal en fotospiegel tot 360 video en caravan photobooth. Met ruim 25 betrouwbare verhuurders hebben wij het grootste aanbod en beste beschikbaarheid van betaalbare photobooths in de buurt van Turnhout

Photobooth huren in Turnhout: gratis offertes

Wil je graag 2-4 relevante offertes ontvangen van verschillende photobooths in de buurt van Turnhout? Vul het gratis offerte formulier in en wij zorgen er voor dat je binnen 1 werkdag vrijblijvende offertes ontvangt van de fotobooths in Turnhout die het best passen bij jouw wensen, datum, locatie en budget!

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Photobooth in Turnhout huren

  Wil je echt een photobooth uit de buurt huren? Dan staan hieronder een aantal van de fotobooths die je kan huren in Turnhout in de meest populaire categorieën. Maar veel verhuurders leveren in de hele provincie – gratis of tegen een kleine verplaatsingskost. Bekijk dus de volledige 27 photobooths in uit de provincie Antwerpen.

  De meeste pakketten zijn vrij standaard ingevuld en bevatten: 4-24 uur huur, (on)beperkt printen, props & feestaccessoires, gepersonaliseerde layout, alle foto’s na afloop digitaal ontvangen, zelf ophalen (budget) of bezorging, installatie & afbouw en soms ook mogelijkheden om de foto;s direct op je mobiel te krijgen via SMS, QR code of email (indien WiFi aanwezig is).

  Antwerpen – Foto

  (2)
  450

  In heel Turnhout hebben we inmiddels feestbeesten geholpen aan een photobooth, dus niet enkel Turnhout, maar ook in Ravels, Merksplas, Beerse, Vosselaar, Lille, Arendonk, Retie en Kasterlee!

  Fotobooth boeken voor een verjaardag of bedrijfsfeest

  Een photobooth is geschikt voor elk soort fuif, of het nu een bedrijfsfeest, verjaardag, trouwfeest, sweet sixteen, lentefeest, communieviering, diploma uitreiking, gala, winkelopening, borrel of ander feest is, een foto-booth met props & printjes is altijd leuk!

  Ook zogenaamde ‘photobooth marketing’ wordt steeds populairder bij grote bedrijven en gemeenten die aan stadsmarketing of eventmarketing doen! Photobooths zijn dan ook de hoogste vorm van foto entertainment, zeker als likes, shares, comments en views belangrijk zijn. Niets heeft de potentie om viral te gaan als een leuke foto, 360 video of GIF dat kan. Zeker als deze gemakkelijk te delen is via SMS, email, QR code zodat hij kan worden gedeeld op TikTok, Instagram, Facebook, Twitter of Snapchat.

  Wat kost een photobooth huren in Turnhout?

  De kosten van een photobooth zijn natuurlijk afhankelijk van je wensen: onbeperkt printen is vaak iets duurder dan een beperkt aantal afdrukken (hoewel je met 300 printjes meestal ruim voldoende hebt voor een trouw tot ~100 gasten). Een fotospiegel, 360 video of caravan photobooth is al snel enkele honderden Euro’s duurder dan een eenvoudige Fotobox (fotopaal of fotozuil) En natuurlijk is ook de afstand en de beschikbaarheid van de budget photobooths een factor die mee speelt hoeveel je uiteindelijk gaat betalen voor een fotobooth.

  Kosten voor een photobooth per type:

  • Een fotobooth met prints (flitskast of flitspaal) in Turnhout huren voor de avond kost je waarschijnlijk tussen de €300 en €450
  • Een fotohok (afgesloten met wanden en een gordijntje) huren zal je eerder €450 – €500 kosten.
  • Een interactieve fotospiegel – magic mirrorbooth huren kost al snel €550 tot €600
  • Voor een caravan photobooth mag je op minimaal €600 rekenen
  • Een foto, GIF en video paal zonder bezorging en zonder prints (de meest goedkope versie) komt uit rond de €200.
  • Voor een greenscreen fotobooth zal je ook al snel €550+ betalen; voor een 360 video ben je minstens €750 kwijt

  Waar moet ik op letten als ik een photobooth huur?

  Bij de meeste pakketten voor het huren van een foto-booth in Turnhout zijn de volgende onderdelen vast inbegrepen:

  • Gebruik van de photobooth apparatuur: denk hierbij aan een digitale spiegelreflex camera, flitser, printer, touchscreen & software.
  • Bezorging naar Turnhout: alleen bij de budget fotobooths is het mogelijk dat je deze zelf bij het magazijn ophaalt en terug brengt
  • Opbouw, installatie en afbouw
  • Huurperiode: 4 – 24 uur gebruik: het aantal uur verschilt, maar meestal is dit voldoende voor je trouw
  • Begeleiding: Begeleiding van de fotobooth tijdens het evenement is soms beschikbaar tegen meerprijs, maar vrijwel alle verhuurders verhuren hun photobooth zonder host of hostess.
  • Gepersonaliseerd fotokader: bijvoorbeeld jullie trouwdatum of de namen van het bruidspaar, bedrijfsnaam of naam van de jarige op de layout van het fotostrookje. Dit zijn meestal vaste templates waaruit men kan kiezen. Een volledig op maat gemaakt fotokader is meestal beschikbaar tegen een meerprijs.
  • Photobooth props: dit zijn de pruiken, snorren en andere feestartikelen, zoals grappige attributen, tekstballonnetjes en ander feestelijke accessoires.
  • Verplaatsingskosten: deze verschillen erg tussen photobooths. Bij sommige zijn de kosten volledig inbegrepen, bij anderen zijn de eerste 20 of 50 km verplaatsing gratis, maar betaalt u daarna een kilometervergoeding.
  • Social sharing: dit is ook verschillend van fotobooth tot fotobooth. Soms is niets mogelijk en ligt de nadruk echt op printen. Soms kan je direct foto’s ook vanaf het apparaat via SMS, QR code, Email of AirDrop op je telefoon krijgen, waarna je ze op je favoriete social media kan zetten.
  • Alle foto’s na afloop digitaal ontvangen: meestal via USB, WeTransfer of een afgeschermde online gallerij.
  • Extra’s: denk aan een achtergrond (backdrop) of gastenboek om de fotostrookjes in te plakken

  Photobooth huren Turnhout voor op je trouw

  Wij zijn dol op bruiloften! Ga je trouwen? Dan ben je zeker en vast nog op zoek naar een photobooth voor je trouw! Photobooths worden vaak geboekt voor het trouwfeest, maar ook voor de receptie, waar ze worden ingezet als een alternatief voor het traditionele gastenboek. We mogen zelfs wel zeggen dat bruiloften de meest populaire gelegenheden zijn voor het huren van een fotobooth! Bij een bohemian bruiloft, buiten bruiloft of festival bruiloft zijn vooral de caravan photobooths populair, terwijl op de dansvloer de magic mirror photobooth vaak wordt gekozen.

  Enkele van onze favoriete trouwlocaties in de regio van Turnhout waar onze fotobooths hebben gestaan zijn:

  • Molenhof (Ravels)
  • De Kapel van Merksplas
  • Alta Ripa II
  • Priorij Corsendonk
  • Corsendonk Turnova
  • Jardin Chapelle

  Dit zijn onze 3 fotobooth tips voor je trouw in Turnhout

  1. Waar wil je de photobooth voor: wil je dat je bruiloft viral gaat op social media of wil je mensen een fysiek bedankje geven of wil je dat mensen een (gesproken) boodschap kunnen achterlaten, of wil je iets innovatiefs tonen aan je gasten (denk in dat geval aan een greenscreen photobooth of een 360 video).
  2. Boek op tijd! Uitverkochte verhuurders in de regio rond Turnhout zijn in mei, juni en september een veel voorkomend gegeven. Veel verhuurders zijn op de vrijdag en zaterdag uitverkocht in verband met de vele bruiloften en andere feestem. Eind november en december zijn veel verhuurders uitverkocht (ook op doordeweekse dagen, vooral de donderdag lijkt populair) in verband met personeelsfeesten en kerstborrels waarop photobooths ook een graag geziene gast zijn. Boek dus niet last minute, maar liefst (minimaal) 3 maanden van tevoren!
  3. Budget of premium? Een goedkope photobooth kan duur worden, bijvoorbeeld als de klantenservice niet mee werkt, de reservering wordt geannuleerd, de kwaliteit van de camera of de printer of de flitser niet naar verwachting is of er nog bijkomende kosten bovenop de goedkope instapprijs komen (BTW, transport, props, gepersonaliseerd fotokader, online sharing etc). Vraag dus altijd verschillende offertes aan en vergelijk de all-in prijzen!

  Persoonlijk fotobooth advies

  Wil je meer tips en advies? Email, bel of whatsapp met Mark, de zaakvoerder van Photobooths-huren.be! Ik heb inmiddels al 7 jaar photobooth ervaring in België en met mijn netwerk van 25+ verhuurders in heel Vlaanderen weet ik altijd de perfecte photobooth match te maken, ook in de Turnhout! Wij hebben van photobooths vergelijken onze job gemaakt en deze site staat dan ook helemaal in het teken van het vergelijken van photobooths op basis van prijs, locatie, prints, begeleiding, fotobooth accessoires (props) etc! Ook voor last-minute aanvragen kan ik vrijwel altijd nog een verhuurder vinden die een photobooth op jouw feest kan plaatsen.

  photobooth-Roeselare

  Bekijk ook de photobooths die je kan huren in Mechelen.

  Over Turnhout

  Turnhout is een centrumstad in het noorden van België gelegen in de provincie Antwerpen. Het is de hoofdplaats van het arrondissement Turnhout en het gelijknamige kies- en gerechtelijk kanton. De stad telt ruim 46.000 inwoners. Turnhout afficheert zichzelf als de hoofdstad van de Kempen en als de “speelkaartenstad”. De stad grenst over één kilometer ook aan Nederland.

  Turnhout is ontstaan op het kruispunt van twee grote handelsroutes en in de bescherming van het jachtkasteel van de hertogen van Brabant dat reeds voor 1110 zou hebben bestaan. Dit jachtverleden wordt nog steeds weerspiegeld in het wapen van de stad.

  Turnhout heeft een aantal dorpen, onder andere Schorvoort, Parkwijk en Zevendonk. Turnhout grenst aan de volgende gemeenten: Ravels, Oud-Turnhout, Kasterlee (deelgemeenten Tielen en Lichtaart), Vosselaar, Beerse, Merksplas, Baarle-Hertog en over een kleine afstand aan de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau. Samen met de gemeenten Beerse, Oud-Turnhout en Vosselaar maakt de stad Turnhout sinds 1999 deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Turnhout.

  Meer informatie over Turnhout hier, hier en hier.