Photobooth huren in Geraardsbergen vanaf €300 [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

Geraardsbergen photobooth feest bruiloft

Een photobooth huren in Geraardsbergen kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Geraardsbergen, Oost-vlaanderen? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de regio van Geraardsbergen is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths uit de buurt van Geraardsbergen.

Geraardsbergen-photobooth-huren

Snel de prijs weten voor de huur van een fotobooth in Geraardsbergen

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Geraardsbergen ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Geraardsbergen sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust!

  Een photobooth in de buurt van Geraardsbergen is natuurlijk ook geschikt in de regio, zoals Brakel, Lierde, Lessen, Galmaarden en Bever.

  Zelf een photo-booth zoeken voor je feest in regio Geraardsbergen

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je trouw of fuif in Geraardsbergen? Hier staan alle photobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Geraardsbergen kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in Oost-Vlaanderen vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied Oost-Vlaanderen” ook de verhuurders die weliswaar niet in Oost-Vlaanderen gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  Geraardsbergen-fotobooth-fotohok-huren

  Wat kost een photobooth in Geraardsbergen huren?

  Als we naar de prijzen van photobooths in Oost-Vlaanderen kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Geraardsbergen:

  • €200 voor een photobooth huren in Geraardsbergen zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten naar Geraardsbergen
  • €600+ voor een caravan photobooth
  • €750+ voor special photobooths, zoals 360 video, greenscreen, GIF of zakelijke marketing doeleinden zoals een beurs.

  Geraardsbergen-foto-booth-huren

  Over Geraardsbergen

  Geraardsbergen (Frans: Grammont) is een stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De stad ligt in de Denderstreek, aan de Dender en tegen de Oudenberg aan. De stad in de Vlaamse Ardennen telt ruim 34.000 inwoners (2023), die Geraardsbergenaars worden genoemd. In de wielrennerswereld is de stad berucht vanwege de steile en heuvelachtige Muur van Geraardsbergen. De stad is ook bekend om zijn mattentaart.

  Het jaarlijkse feest van Krakelingen en Tonnekensbrand is door UNESCO erkend als Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid. De heilige Bartholomeus en Adrianus zijn haar patroonheiligen. De plaatselijke benaming voor Geraardsbergen luidt Giesbaargen.

  De gemeente Geraardsbergen bestaat naast Geraardsbergen zelf nog uit de deelgemeenten Onkerzele, Overboelare, Goeferdinge en Nederboelare(alle gefusioneerd in 1971) en Schendelbeke, Idegem, Moerbeke, Viane, Zarlardinge, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Grimminge, Zandbergen, Nieuwenhove en Waarbeke (in 1977).

  Meer photobooths uit de regio van Geraardsbergen kan je vinden in Gent, Aalst en Sint-Niklaas.

  Meer informatie over Geraardsbergen hier, hier en hier,

  Geraardsbergen-fotobooth

  WhatsApp WhatsApp Mark