Photobooth huren in Aarschot [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

Aarschot photobooth huren feest

Een photobooth huren in Aarschot of Begijnendijk kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Aarschot, Vlaams-Brabant? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de buurt is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths uit de buurt van Begijnendijk.

Aarschot-begijnendijk-photobooth-huren

Photobooth huren in Aarschot of Begijnendijk

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Aarschot ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Begijnendijk sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust! Onze contactgegevens staan onderaan en bovenaan de website.

  Een fotobooth in de buurt van Aarschot en Begijnendijk is natuurlijk ook perfect geschikt voor een fuif in Tremelo, Rotselaar, Holsbeek en Tielt-Winge.

  Zelf een photo-booth zoeken voor je feest in regio Aarschot

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je fuif in Aarschot? Hier staan alle fotobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Begijnendijk kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in Vlaams-Brabant vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied Brussel & Vlaams-Brabant” ook de verhuurders die weliswaar niet in Vlaams-Brabant gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  Aarschot-fotobooth-fotobox-huren

  Wat kost een photobooth in Begijnendijk huren ongeveer?

  Als we naar de prijzen van photobooths in Vlaams-Brabant kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Aarschot of Begijnendijk:

  • €200 voor een photobooth huren in Aarschot zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport naar Begijnendijk
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten naar Aarschot
  • €600+ voor een caravan fotobooth

  Begijnendijk-photobooth

  Over Aarschot en Begijnendijk

  Begijnendijk is een plaats en gemeente in de provincie Vlaams-Brabant in België. De gemeente telt iets meer dan 10.000 inwoners, die Begijnendijkenaars of Begijnendijkers worden genoemd. Begijnendijk ligt tussen de Kempen en het Hageland. Naast Begijnendijk zelf ligt in de gemeente nog de deelgemeente Betekom.

  Aarschot is een stad in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De stad ligt in het arrondissement Leuven en telt ruim 30.000 inwoners, die Aarschottenaars of ook kasseistampers worden genoemd. Door een Koninklijk Besluit van 17 september 1975 werd Aarschot gefuseerd met de volgende deelgemeenten: Gelrode, Langdorp, Rillaar en het gehucht Bloemse Hoeve van Begijnendijk. Nabijgelegen kernen van Aarschot zijn Ourodenberg, Begijnendijk, Betekom, Gelrode, Nieuwrode, Rillaar en Langdorp

  Meer photobooths uit de regio kan je vinden in Brussel, Leuven en Vlaams-Brabant.

  Meer informatie hier, hier en hier en daar.

  Aarschot-fotobooth-huren-stad

  WhatsApp WhatsApp Mark