35+ Weddingplanners en ceremoniemeesters voor uw trouw!

weddingplanner

Direct naar de die te huur worden aangeboden in jouw provincie? Klik op de onderstaande links om automatisch naar beneden te scrollen naar jouw regio!

Benieuwd naar onze anders overzichten die handig zijn voor je trouw? Hier staan ze:

Een photobooth met prints huren: vanaf €295

Vergeet je niet om ook een photobooth te huren voor je trouw? Op je trouwfeest zijn fotobooths een graag geziene toevoeging die de feestvreugde verhogen en het feestplezier met professionele camera's en studioflitsers vastleggen op printjes. Leuke props, accessoires en andere feestartikelen, zoals pruiken en zonnebrillen maken de foto's nog grappiger! Naast de standaard fotobox of fotopaal kan je ook een photobooth caravan, 360º video, of een magic mirror fotospiegel huren. Zie je door alle photobooths DE photobooth niet meer? Wij kunnen helpen? Vul het contactformulier hieronder in en wij zorgen er voor dat je binnen 24 uur 3 verschillende offertes krijgt van beschikbare photobooths uit de regio.

  Ik heb interesse in
  Fotozuil met printer (€300+)Fotospiegel (€425+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€450+)360 spinner videobooth (€750+)Videobooth (€250+)Greenscreen (€500+)Mobiele (polaroid) fotograaf (€400+)VW photobooth bus (€700+)GIF photobooth (€250+)Fotozuil zonder printer (€200+)XL LED lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Weddingplanners Brussel

  Brussel, Schaarbeek, Anderlecht, Sint-Jans-Molenbeek, Elsene, Ukkel, Vorst, Jette, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Gillis, Etterbeek, Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem en Evere

  Unforgettable Events – Weddingplanner in Brussel

  Laat de stress voor jullie huwelijksfeest achterwege en vertrouw op een weddingplanner Brussel. Bij Unforgettable Events is je huwelijk in goede handen. Weddingplanner Brussel: wat wij voor jouw kunnen betekenen Jullie trouwen? Proficiat! Nu kunnen de praktische voorbereidingen voor het feest beginnen. Deze kunnen echter wel behoorlijk wat stress met zich meebrengen: er valt immers heel wat te regelen. Dat gaat van belangrijke zaken zoals de fotograaf, catering en de feestzaal tot kleine maar niet onbelangrijke details zoals het bruidsboeket, de tafelaankleding, de presentatie van de ringen…

  Heb je geen zin in al die stress voor je mooiste dag? Of weet je niet goed waar je moet beginnen? Met een weddingplanner Brussel zoals Unforgettable Events ben je zeker van een prachtig trouwfeest zonder stress. Onze formule ‘goud’ voorziet begeleiding van begin tot eind: we bekijken budgetten, het tijdschema, contracten met leveranciers, sfeer en design… We laten geen enkel detail aan het toeval over en bezorgen je een fantastisch feest van begin tot eind. De formule ‘diamant’ gaat zelfs nog een stapje verder: we zijn dan 100% betrokken bij de organisatie en coördinatie van jullie huwelijk en werken alle details af met een gepersonaliseerd design.

  Heb je wel al een idee over hoe je huwelijksfeest er gaat uitzien en de hoofdzaken zelf geregeld, maar wil je graag een coördinator die ervoor zorgt dat alles vlot verloopt op de dag zelf? Hiervoor bieden we onze optie ‘zilver’ aan. Die zorgt ervoor dat je de dag zelf nergens meer aan hoeft te denken: je hoeft alleen maar te stralen! Lees hier meer.

  Vertigo Events – Weddingplanner Brussel

  To generate true emotion, one should use sensitivity, authenticity and the right attitude. When asking Vertigo Events to create and handle your event, you can be sure you will touch the heart and the spirit of your audience, avoiding the usual glitter and glamour. Let us prove that experience and creativity, thoughtfully used, respecting people and their values, can result in true emotion! Lees hier meer.

  Overzicht provincie Antwerpen

  Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Geel, Heist-op-den-Berg, Mol, Brasschaat, Lier, Schoten en Brecht

  Ragazzo – Weddingplanner Geel (Antwerpen)

  Als Weddingplanner vind ik vertrouwen zeer belangrijk. Daarom zal ik tijdens een kennismakingsgesprek mijn werkwijze toelichten en luisteren naar jullie verwachtingen. Op deze manier leren we elkaar beter kennen en weten we of de spreekwoordelijke klik aanwezig is. Naargelang jullie wensen kan ik de organisatie van jullie huwelijk geheel of gedeeltelijk op mij nemen. Dit eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

  Tijdens een volgend gesprek overlopen we jullie dag van A tot Z om een beeld te krijgen van jullie droomhuwelijk. Als Wedding Planner ga ik jullie vervolgens inspireren met originele en creatieve ideeën, zodat jullie huwelijk een unieke belevenis wordt. Tevens ga ik jullie informeren over zaken zoals de dagindeling en budgetbeheer. De voorbereidingen van jullie huwelijk lopen ten alle tijden in samenspraak met jullie.

  Als Weddingplanner help ik jullie met de zoektocht naar de ideale trouwlocatie, de lekkerste catering en een uniek entertainment. Ik help jullie bij de keuze van het drukwerk en de decoratie. Ik maak afspraken met alle leveranciers (foto, video, bloemist, vervoer, enz…) zodat jullie het mooiste product of de beste dienst voor de meest gunstige prijs krijgen. Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt maak ik een tijdsplanning op en leg alle afspraken vast in een draaiboek.

  Als Weddingplanner – Ceremoniemeester coördineer en organiseer ik jullie huwelijksdag en zorg ik ervoor dat alles perfect verloopt. Tevens zorg ik voor de styling van de plechtigheid en het feest. Ik ben het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers zodat alles op het juiste moment op de juiste plaats staat. Hierdoor kunnen jullie zorgeloos genieten en kunnen jullie de huwelijksdag intens beleven. Lees hier meer.

  Seasons of Love – Weddingplanner Antwerpen

  Weddingplanner worden, dat was lang iets uit mijn wildste dromen. Maar tot enkele jaren geleden zag je weddingplanners enkel in films met Jennifer Lopez, dus verdween die droom naar de achtergrond en ging ik talen en journalistiek studeren. Na mijn studies begon ik te werken als televisieredacteur. En toen… werd ik zélf ten huwelijk gevraagd. Ik ontdekte hoe leuk dat plannen, organiseren en stylen is. Maar ook hoe enorm veel tijd zoiets vraagt en dat dat misschien niet voor iedereen is weggelegd. Met ons eigen huwelijk als vuurdoop zou ik dan toch mijn kinderdroom proberen waarmaken. Maar als ik je zeg dat we in 2020 zouden trouwen, weet je waarschijnlijk ook dat dat feestje niet is doorgegaan (en waarom…).

  Ik bleef echter niet bij de pakken zitten. Dit was hét moment om me bij te scholen: ik startte de opleiding weddingplanner en weddingstylist bij SALON weddings. En sindsdien ben ik helemaal klaar om jullie droomdag mee vorm te geven. Ik adem structuur. Ik giet het liefst alles in een to do lijstje of tabelleke. En zelfs mijn voorraadpotten zijn gelabeld. Perfectionisme is waarschijnlijk zowel mijn beste als slechtste eigenschap. Ik geef niet graag af, maar ook niet snel op. ‘Dat gaat niet, bestaat niet’ hoorde ik als klein meisje eens zeggen in een K3-film. En da’s blijven plakken.

  Communicatie is key. Ik kan gruwelen van slecht geschreven mails of onduidelijke communicatie. Ik ben geen tafelspringer, maar weet wel heel goed wat ik wil en durf daarvoor uit te komen, ook als dat soms de unpopular opinion is. Geef me even de kans om jullie te leren kennen en dan ben ik in een mum van tijd ontdooid! I love knutselen. Ik ben graag creatief bezig met mijn handen en wil ook continue nieuwe skills onder de knie krijgen. Ik kocht onlangs nog een decoupeerzaag en het volgende op mijn wishlist is een naaimachine. Alles voor die dream wedding!

  Klinkt dit jullie als muziek in de oren? Laten we snel een theetje of roseetje drinken – alé, voor jullie wil ik ook wel eens koffie zetten 😉 – en elkaar leren kennen! Lees hier meer.

  Youniekmemories – weddingplanner in Aartselaar, Antwerpen

  Mark de Smedt werd op 2 april 1970 geboren in Bornem. Hij groeide op in Kalfort, een deelgemeente van Puurs, en woont nu 10 jaar in Aartselaar. Naast zijn werk als verpleegkundige, staat hij al 30 jaar lang mensen bij als ceremoniemeester tijdens belangrijke momenten in hun leven. Door zijn jarenlange ervaring en samenwerking met verschillende partners lag het voor de hand om ook andere evenementen te organiseren. Zo komt het dat hij naast ceremoniemeester ook Weddingplanner werd en organisator van tal van andere feesten. Als u kiest voor Mark en YouNiekMemories, dan krijgt u gegarandeerd een uniek moment dat u later zal koesteren als unieke herinnering! Want Mark staat voor het ‘waar maken van jullie wensen’, hij is betrouwbaar en werkt uiterst stipt en bovenal staat hij in voor prijs/kwaliteit en dat passend binnen jullie vooropgestelde budget

  Als weddingplanner staat Mark u bij tijdens de hele voorbereiding van uw huwelijk. Samen gaan jullie op zoek naar hoe jullie perfecte dag er uit zal zien. Jullie bekijken samen de mogelijkheden, alternatieven en Mark gaat op zoek naar de nodige partners. Door zijn ervaring krijgen jullie de kans om op een ontspannen manier naar jullie grote dag toe te leven. Niet alleen de voorbereidingen nemen veel tijd in beslag, ook op de dag zelf moet er nog veel geregeld en gecoördineerd worden. Als ceremoniemeester neemt Mark deze taken op zich zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie bijzondere, unieke dag. Willen jullie graag meer informatie of een persoonlijk gesprek met Mark? Vraag dan gerust een kennismakingsgesprek aan. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Lees hier meer.

  Wedding Dreamworx – Weddingplanner Antwerpen

  Een 100% relaxed trouwfeest, superpersoonlijk en tot in de puntjes afgewerkt. Met ontroerende en grappige momenten, met ruimte voor spontaniteit. Een dag die volledig bij jullie past. Klinkt goed? Laat je dan vooral niet gek maken door Pinterest, absurde trouwtrends en veel te strakke tijdsschema’s. Het kan echt anders! Wedding Dreamworx houdt van gelukkige mensen en mooie verhalen. Samen creëren we een magische trouwdag.

  Met het ‘All-in Wedding Planning Pakket’ krijg je een weddingplanner van A tot Z, zodat jij je kan focussen op de leuke elementen van de trouwvoorbereidingen (of op totaal andere prioriteiten!). Wedding Dreamworx coördineert het geheel, vangt losse eindjes en administratie op, dient als jouw extra geheugen, en zorgt ervoor dat jij zonder zorgen en 100% ontspannen naar je trouwdag kan toeleven! Jouw prioriteiten komen bij mij op de eerste plaats. Lees hier meer.

  My Proposal – Weddingplanner Antwerpen

  Als het gaat om het vieren van de belangrijkste momenten in het leven, geloven we dat deze kernwoorden hand in hand gaan. Onze professionele aanpak omtrent logistiek en onze absolute aandacht voor stijl en presentatie, gecombineerd met onze toewijding en vrolijke benadering maakt My Proposal tot wat we zijn; een familiebedrijf met jarenlange ervaring in catering en evenementen. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek leer je ons kennen als eerlijke, recht-voor-de-raap soort van mensen. We geven je meteen tips & tricks voor de organisatie van je bruiloft, sturen je het nummer door van een bevriende fotograaf via WhatsApp en maken minstens één keer een onnozel mop.

  Op locatie dragen we bijna altijd onze Nikes, jeansbroeken hebben 9 op de 10 keren een scheur (of twee) en we sleuren steevast overal onze bluetooth speler met ons mee. We zijn geboren en getogen in Antwerpen. Onze origine ligt in Italië en Portugal. Bij My Proposal worden bruiloften en feesten geïnspireerd door de klanten waarmee we werken en deze inspiratie draagt tot in de kleinste details bij aan hun evenement. We houden ervan om creatieve ideeën tot leven te brengen en om te werken met koppels die ons verlangen delen om de grenzen van “same-old, same-old” te verleggen en unieke vieringen voor hun familie en vrienden te creëren.

  My proposal helpt jullie bij alle aspecten van de organisatie & styling van je bruiloft. Als wedding designers maken wij je moodboard, budgetteren en werken een mooi visueel samenhangend geheel uit. Wij verzorgen jullie droom en vertellen een verhaal waarbij jullie persoonlijkheden terugkomen in het hele plaatje. We denken mee, geven jullie advies en maken een stylingsplan op. Samen bezoeken we de locatie, ontwerpen persoonlijke details en creëren precies wat bij jullie past, dat is waar wij goed in zijn!

  Je bent op zoek naar iets maar je kan het nergens vinden. Dan gaan wij jou daarbij helpen! We maken, sjouwen, stylen en ruimen alles weer op. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten! In ons eigen atelier schikken we bloemen, maken meubilair, stikken linnen en bakken een bruidstaart. Alles op maat van elk trouwfeest.

  Simpel, My Proposal is een team van 4 gepassioneerde en unieke persoonlijkheden met elk zijn eigen talenten en samen maken wij jullie wensen werkelijkheid. Uitnodigingen, save the dates en andere paper goodies? Wordt geregeld! Een bloemenkroon of een bruidsboeket? Komt in orde! Een hangar omtoveren tot een wit sprookjestafereel? Geen probleem.

  Al het bovenstaande betekent voor jullie vooral trouwen zonder stress. Enthousiast? Wij in ieder geval wel, en we kijken ernaar uit om jullie te leren kennen en jullie grote dag om te toveren in een waanzinnig feestje!
  Hebben jullie nog vragen? Mail ons vrijblijvend met al jullie ideeën, wij mailen zo snel mogelijk terug. Is het dringend? Bel ons met een simpele klik hier rechts onderaan. Lees hier meer.

  Rock my Wedding – Antwerpen

  Achter ‘Rock my Wedding’ staat een gedreven dame, Bo Weyns. Zij neemt met passie elk huwelijk zeer persoonlijk. Met een professionele opleiding achter de rug weet ze jullie huwelijk op en top te verzorgen. Bij ons kan je terecht voor persoonljk advies,  een volledig pakket van A tot Z en een gepersonaliseerd pakket met enkel waar jullie nood aan hebben.

  Weddingplanner: Jullie kiezen zelf welke hulp je nodig hebt bij het plannen van jullie huwelijk. Bij het volledige pakket is de weddingplanner van idee tot na de huwelijksdag aanwezig. Ze helpt jullie met het plannen van A tot Z en is de basis van de planning. Denk daarbij maar aan het contacteren en vastleggen van de leveranciers, het maken van een draaiboek, belangrijke afspraken maken, de ceremonies regelen, het contactpunt van de gasten, de coördinatie op de dag zelf, enz … Natuurlijk kan je ook een aangepast pakket nemen naar jullie wensen zoals bv. enkel het stylen van jullie avondfeest.

  Ceremoniemeester: Op de huwelijksdag zelf moeten er achter de schermen nog veel dingen gedaan worden. De leveranciers moeten betaald worden, het ontvangst van de gasten, een helpende hand tijdens de burgerlijke en kerkelijke ceremonie, de feestzaal moet versierd worden, etc. Om er voor te zorgen dat niet iemand van jullie familie of vrienden zich hiermee moeten bezighouden kan u een ceremoniemeester inhuren. Een ceremoniemeester is hét aanspreekpunt op jullie huwelijksdag. Bij Rock my Wedding kies je steeds voor een ceremoniemeester inclusief draaiboek. Zo zorg je ervoor dat de volledige planning optimaal verloopt. Je kan volledig zelf bepalen hoelang je de ceremoniemeester nodig hebt. Dit kan enkel de gemeentelijke en kerkelijke ceremonie zijn. Of heb je liever dat de ceremoniemeester je met de voorbereidingen en receptie en feest ook helpt? Heb je zelf vragen of wil je graag een offerte? Lees hier meer.

  Trouwburo Karo – Weddingplannen en ceremoniemeester Aartselaar (Antwerpen)

  Als wedding planner sta ik in voor een zalige huwelijksdag waarbij jullie als koppel enkel moeten genieten. Onze voorbereiding resulteert in een gedetailleerde planning. Ook voor een persoonlijke ceremonie, waar het draait om jullie verhaal en jullie geliefden, kunnen jullie rekenen op mijn expertise. Stiekem trouw ik mee en geniet ik van jullie stralende blikken. Laten we snel kennismaken en jullie trouwdag overlopen. Tot snel! Karo. Lees hier meer.

   

  Weddingplanners Vlaams-Brabant

  Leuven, Vilvoorde, Dilbeek, Halle, Grimbergen, Tienen, Zaventem, Asse en Sint-Pieters-Leeuw

  Blender Events – Weddingplanner Leuven

  Met veel plezier staan onze struisvogels jullie bij in dit groot avontuur! Creatie, planning en organisatie nemen wij voor onze rekening! Zo genieten jullie volop van een zorgeloze en onvergetelijke dag. Struisvogels vallen op, maar wij beheersen de kunst om soms ook onzichtbaar te zijn en zo met onze lange poten en grote ogen ons helicopterzicht te behouden. Onopvallend, maar omnipresent en gevoelig voor de kleinste details zorgen wij dat alles soepel verloopt. We nemen, indien gewenst, heel de uitvoering op ons zodat jullie zelf ten volle de dag kunnen beleven.

  We bedenken samen een concept dat een perfecte match is met jullie persoonlijkheid en de sfeer die jullie willen creëren. Samen kunnen we ook gaan voor een totaalbeleving waar uitnodigingen, bloemen, decoratie en meubilair samenvloeien tot één geheel. Van de meest kleinschalige, intieme ceremonie tot het meest feeërieke feest. Wij struisvogels, leggen dan ook niet voor niets de grootste eieren ter wereld. Zo wensen wij ook dat elk feest een unieke creatie wordt. Keer op keer “ ons grootste ei”! Onze struisvogelvisie is bijzonder breed, onze passie en liefde voor het feesten; overheersend! Lees hier meer.

  Excellene Weddings – Dilbeek (Brussel)

  Weddingplanner voor 1 dag: U organiseert zelf uw huwelijk en uw weddingplanner leidt de dag zelf alles in goede banen zodat u op deze huwelijksdag echt onbezorgd kan genieten! U heeft genoten van de voorbereidingen die u getroffen heeft voor uw huwelijksdag. Maar nu de grote dag nadert, wilt u de coördinatie van de huwelijksdag uit handen geven aan een professionele weddingplanner. Op uw huwelijksdag moet u ten volle kunnen genieten van elkaar, uw feest en uw gasten, zonder te moeten stilstaan bij alles wat er nog bij komt kijken.

  Weddingplanner van A tot Z: U en uw partner zijn drukbezet: daardoor heeft u weinig tijd om het huwelijk zelf te organiseren. En toch wensen jullie dat alles piekfijn georganiseerd is? Trouwplannen, maar met een volle agenda te weinig tijd om zelf jullie huwelijk te organiseren? Laat dit huzarenstukje dan maar over aan de weddingplanner! Zo kunnen jullie als getrouwd koppel in spé alle vrije tijd lekker ontspannen én met mekaar doorbrengen. Excellence Weddings neemt graag alle stress weg. Onze excellente wedding planners zorgen voor de planning en organisatie van jullie fantastisch huwelijksfeest!

  Ceremoniemeester en/of ceremoniespreker: We begeleiden het koppel bij het officiële gedeelte van het huwelijk en staan jullie bij in gemeentehuis en kerk. Ook voor een op maat gemaakte persoonlijke ceremonie kan u bij ons terecht. Als ceremoniemeester begeleidt Excellence Weddings je bij het officiële gedeelte van het huwelijk: we staan jullie bij in het gemeentehuis en in de kerk. Jullie genieten van deze unieke dag, want de ceremoniemeester ontvangt de suite, zet iedereen in de juiste volgwagen en laat iedereen in de juiste volgorde binnengaan, in gemeentehuis en kerk. Onze ceremoniemeester houdt alles in de gaten en zorgt dat alles op wieltjes loopt. Het wordt een geslaagd huwelijk! Lees hier meer.

  Best Weddings – Weddingplanner nabij Mechelen

  U bent op zoek naar een professionele begeleiding voor de organisatie van uw huwelijk? Wij willen u graag onze ervaring en professionaliteit aanbieden en helpen u bij de organisatie van uw droomhuwelijk. Van het traditionele huwelijk tot een huwelijk met een speciaal thema of een huwelijk op een buitengewone locatie. Aan iedereen bieden wij de gepaste oplossing. Wij kunnen de volledige organisatie op ons nemen.

  Alles wordt voor U geregeld vanaf de dag waarop U beslist om te huwen, tot op het moment wanneer U op huwelijksreis vertrekt. Volgens uw wensen en noden kunnen wij ook slechts een deel van de organisatie op ons nemen. Had U bijvoorbeeld graag enkel uw receptie aan ons toevertrouwd, dan verzorgen wij deze graag met de nodige professionaliteit. Bent u op zoek naar iemand die de décoratie in de kerk of op de feestlocatie verzorgt, dan staan wij voor u klaar met onze ervaring en creativiteit. Voor ieders budget zoeken wij naar het beste scenario voor de mooiste dag van uw leven. Lees hier meer.

  Maison des Fêtes – Aarschot

  We ontzorgen en helpen jullie visie om te zetten in een sublieme, elegante en unieke huwelijksdag. Door het integreren van jullie verhaal en persoonlijkheid in jullie huwelijksdag, creëren we een adembenemende, betekenisvolle en onvergetelijke ervaring niet alleen voor jullie als bruidspaar, maar tevens ook voor jullie gasten. Wij maken jullie dromen waar! Lees hier meer.

  Ceremoniehuis Vos – Ceremoniemeester Zoutleeuw (nabij Sint-Truiden)

  Een bruidspaar dat beroep doet op een ceremoniemeester, heeft minder te kampen met spanningen. Zij weten dat een professioneel er voor zorgt dat eventuele kleine euvels niet uitgroeien tot een groot probleem.

  Een huwelijksdag is een aaneenschakeling van plechtigheden met elk hun eigen regels, dat vergt veel energie en een doordachte voorbereiding. Het is een zware verantwoordelijkheid, maar een ceremoniemeester blijft kalm, stuurt en anticipeert. En als dan er toch iets dreigt fout te lopen, zal hij zijn kennis en kwaliteiten aanspreken om het euvel zo onopvallend mogelijk op te lossen. Zo is hij de geknipte persoon om de gestresste familieleden op te vangen en met zachte hand gerust te stellen. Wil je zeker zijn dat er niets fout gaat, beroep u dan op een ceremoniemeester. Hij is op de hoogte van de gang van zaken en wijt zich volledig aan zijn taak. Lees hier meer.

  Weddingplanners Limburg

  Hasselt, Genk, Beringen, Sint-Truiden, Maasmechelen, Lommel, Heusden-Zolder, Bilzen, Tongeren en Houthalen-Helchteren

  La Sensa – Maasmechelen

  De bruiloft van jullie dromen. Een dag vol emotie met tranen van vreugde en tranen van ontroering. Een dag om naar uit te kijken en in te kaderen, maar het vergt heel wat tijd en werk om die perfecte wedding day neer te zetten. Van het kiezen tot de juiste leverancier tot de bloemschikking op tafel. Keuzestress en tijd die je beter anders kan besteden.

  La Sensa staat jullie graag bij in dit groot avontuur. Met ons team staan we in voor heel jullie planning en organisatie. Liever trouwen in het buitenland? We got you. La Sensa heeft een ruime expertise in oa Italië, Portugal en Ibiza. Wij regelen alles tot in de puntjes en bezorgen jullie en jullie gasten een onbezorgde trouwvakantie. Wij maken jullie dag met veel plezier speciaal en ontfermen ons over de kleinste details. Geniet zorgeloos, feest eindeloos. Wij doen de rest. Lees hier meer.

  Weddingplanners West-Vlaanderen

  Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem, Ieper, Knokke-Heist, Menen en Wevelgem

  Ceremoniemeester Danny David – Torhout, Roeselare

  De ceremoniemeester is een organisatietalent dat in staat is een huwelijk in goede banen te leiden. De ceremoniemeester moet er voor zorgen dat het bruidspaar niets hoeft te doen op de dag van hun huwelijk omdat hij alles al geregeld heeft. De ceremoniemeester informeert de gasten als het tijd is om naar een volgende locatie te gaan en coördineert de activiteiten die de gasten willen ondernemen om het bruidspaar te vermaken.

  Als ceremoniemeester ben je ook het aanspreekpunt voor dingen die op de dag van het huwelijk verkeerd gaan. Je moet improviseren om problemen achter de rug van het bruidspaar op te lossen zodat zij een perfecte dag hebben.Kortom de ceremoniemeester heeft een zeer verantwoordelijke taak. Uw huwelijksdag wordt de mooiste dag omdat uw mooiste dag mijn zorg is. Lees hier meer

  Elegant Events – Weddingplanner Roeselare

  Op zoek naar een wedding planner met dat tikkeltje meer? Trouwen is een unieke belevenis en jullie droomhuwelijk tot werkelijkheid brengen, vraagt veel tijd en organisatietalent. Als ervaren weddingplanner wil ik jou in eerste instantie volledig ontzorgen en je meer quality time bieden met je verloofde, vrienden en familie. We gaan op een persoonlijke manier te werk door jullie wensen en ideëen om te toveren tot werkelijkheid. Lees hier meer.

  First Class Ceremony – Weddingplanner & ceremoniemeester Varsenare / Brugge

  Als weddingplanner neem ik op een professionele wijze de gedeeltelijk of gehele organisatie van jullie huwelijk in handen. Op die manier kennen jullie geen stressmomenten en hebben jullie meer tijd om samen romantische momenten door te brengen tijdens de voorbereiding van jullie huwelijksdag. Geheel volgens jullie wensen en budget zal ondertussen jullie droomhuwelijk tot in de puntjes voorbereid worden. Ik zorg dat de timing strikt gerespecteerd wordt en dat geen detail over het hoofd wordt gezien. Ik neem contact op met alle leveranciers zoals juwelier, fotograaf, videograaf, feestlocatie, DJ, drukker, bloemist, kapper, bruidsmodezaak,… teneinde jullie een prachtige en goed georganiseerde huwelijksdag te bezorgen. Er wordt tevens een gedetailleerd draaiboek opgesteld.

  Totaal begrijpelijk is dat jullie nieuwsgierig zijn naar de persoon die achter de ceremoniemeester schuil gaat. Evenzeer is mijn nieuwsgierigheid naar jullie toe. Daarom is het kennismakend gesprek van groot belang. Jullie zijn welkom in mijn ‘wedding-office’ en samen bespreken we wat de verwachtingen zijn en hoe ik deze kan invullen. Ik neem nota van alle informatie die noodzakelijk is voor het opstellen van een draaiboek en het samenstellen van de suite alsook laat ik jullie kennismaken met eventuele ceremoniële wensen zoals: vervoer (bruidswagens, huifkarren, ceremoniebussen,…), laurieren (bolletjes, zuilen,…), witte duifjes, lopers (witte, rode, blauwe,…).

  2 maanden voor het huwelijk zitten we terug rond de tafel, deze keer op het vertrekadres van de suite, we overlopen het voorlopig opgemaakte draaiboek, de opstelling van de suite, de bespreking van de ceremoniële bestellingen. We nemen samen een kijkje in de kerk of op de locatie waar de trouwceremonie zal plaats vinden. Zo hebben we reeds voeling met de sfeer die er over 2 maanden zal zijn op jullie huwelijksdag.

  Één week voor het huwelijk: via een telefonisch gesprek pols ik even hoe het met jullie gaat. We overlopen het draaiboek nogmaals. Eventueel kunnen laatste wijzigingen en/of wensen nog worden op punt gesteld. Lees hier meer.

  Ceremonie Deprince – Ceremoniemeester Varsenare

  We leiden jullie huwelijksdag in goede banen met een gedetailleerde huwelijksbegeleiding in regio Jabbeke. We nemen verschillende taken op ons, altijd in samenspraak met jullie. Ongeacht of jullie nu kiezen voor een traditionele ceremonie of eerder een spontane en losse bruiloft, als ceremoniemeester bieden we jullie graag de nodige ondersteuning op de vlakken waar jullie dat wensen. Vergeet niet dat het jullie huwelijksdag is en dat deze dag voor iedereen bijzonder en uniek moet zijn. Jullie kunnen op ons rekenen voor verschillende taken en voorbereidingen, zoals onder andere:

  • Een draaiboek opstellen voor de bruiloft
  • Aanspreekpunt voor jullie en voor de gasten
  • Begeleiden van getuigen en bruidskinderen
  • Trouwboekjes en ringen op de juiste plaats op het juiste moment brengen
  • Schema van speeches en stukjes opvolgen
  • Bloemen in ontvangst nemen zodat u uw handen vrij hebt
  • Felicitaties in goede banen leiden op de feestlocaties
  • Veilig opbergen van uw persoonlijke spullen

  Lees hier meer.

  Rent a Priest – Wingene (tussen Roeselare en Brugge)

  De liefde voor mekaar vieren en te midden familie en vrienden uitspreken dat twee mensen voorgoed bij mekaar horen en sámen verdergaan is een belangrijke stap. Emmaüsgemeenschap/Rent-a-Priest mocht in het verleden honderden keren getuige zijn van dit wonderlijke gebeuren en het in goede banen leiden. We vinden het belangrijk dat het levensgevoel van het koppel aan bod komt en dat de teksten en liederen daar bij aansluiten.
  Er wordt werk gemaakt van de gepersonaliseerde huwelijksgeloften en de zegen over het koppel wordt hen op het lijf geschreven.

  Meer en meer wordt een beroep gedaan op onze organisatie voor de viering van huwelijksjubilea. Vaak houden koppels eraan om vóór het feest in dankbaarheid stil te staan bij de geleefde jaren. Soms kiest men ervoor om de huwelijksgeloften te hernieuwen. Natuurlijk gaan wij ook graag voor in de viering van tweede verbintenissen. Holebi’s die hun band willen vieren en laten zegenen zijn bij Emmaüsgemeenschap/Rent-a-Priest van meet af aan bijzonder welkom! Lees hier meer.

  Meet Marcel – Weddingplanner Brugge

  You can’t buy experiences, they occur in the magic of the moment. And creating that moment is what we at meetmarcel are good at. Lots of agencies can organize, but few have the gift of creating timeless moments that make for everlasting memories. Bringing imagination to life, that’s what keeps us awake at night. Our dreams take place beyond our world, where impossible is an unknown word. For this unique meetmarcel team, nocturnal walks on unprecedented paths are endless quests for new concepts.

  We go far, very far, to realize those experiences. Each detail is carefully contemplated, each subtlety our highest concern, each concept refined until the very end. Perfection in execution is the ultimate goal. Our challenge lies in creating concepts that are permeated with added value. What you think is impossible, we go for relentlessly. And in all honesty, at meetmarcel, that is what we love to do. Being a dreamdesigner is a marvellous job. Lees hier meer.

  Planned4you – Weddingplanner Waregem

  Jullie zoeken iemand die jullie trouwdag in goede banen kan leiden en die jullie ondersteunt? Als ceremoniebegeleider neem ik alle stress weg op de grote dag zelf zodat jullie als koppel maar ook jullie familie optimaal kunnen genieten in een losse en ontspannen sfeer. Samen stellen we een draaiboek op en op basis hiervan bewaak ik nauwgezet de tijd & planning. Gepassioneerd door bloemen en planten, verzorg ik ook helemaal zelf de florale aankleding van jullie huwelijk, gaande van een prachtig bruidsboeket tot de aankleding van de kerk of ceremonie en feestlocatie.

  Jullie willen graag hulp bij de totale planning en organisatie van jullie droomhuwelijk?  We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze babbel laat ons toe elkaar beter te leren kennen en een eerste idee te krijgen van jullie wensen en verwachtingen. Er wordt een voorstel gemaakt op basis van ons gesprek en dit wordt aan jullie voorgelegd. Zijn jullie overtuigd van mijn voorstel, dan ga ik met veel goesting aan de slag.

  Ik start concreet met het zoeken van de geschikte leveranciers, gaande van feestzalen, catering, DJ’s, fotografen, photobooths, vervoer, … Aan de hand van een moodboard, krijgen jullie een totaalbeeld van wat jullie mogen verwachten.  De komende maanden gaan we samen de checklist af en zal ook de budgetraming een leidraad blijven tijdens de voorbereidingen. Uiteraard gebeurt alles in samenspraak met jullie! Enkele weken voor jullie huwelijk, stel ik een gedetailleerd draaiboek op met de timing van jullie trouwdag.

  Op jullie ‘big day’, ben ik er bij om alles in goede banen te leiden en jullie feestzaal, kerk, ceremonie sfeervol aan te kleden met bloemen en decoratie. Het enige die dan nog van jullie verwacht wordt, is GENIETEN! Lees hier meer.

  Geoff (voorheen Double You Consult) – Weddingplanner in Brugge & Antwerpen

  Welkom bij Geoff – de ultieme verwijzing naar de persoonlijke aanpak van onze zaakvoerder. Geoffrey Fabry is al enige tijd het gezicht van Double You Consult. De nieuwe brand name onthult Geoff’s policy: elk event wordt, met behulp van een bekwaam team, persoonlijk door Geoffrey in goede banen geleid. Creativiteit, originaliteit en een exclusieve touch, oog voor uw budget en een vertrouwelijke aanpak, dat mag u van Geoff verwachten. Net zoals de voorbije 20 jaar bent u bij Geoff dus aan het juiste adres voor uw privé of corporate event. Lees hier meer.

  Ferratius – Weddingplanner Knokke

  Jou en je gasten in de watten leggen, met een vleugje magie, klasse en cachet. Dat is al bijna 20 jaar de passie van Feriatus-bezielster Nadine Winten. Als een van de eerste feestdesigners en luxe eventplanners weet ze als geen ander hoe je een uniek totaalconcept bedenkt en tot in de puntjes uitwerkt. Internationaal staat ze dan ook bekend als “the most luxurious weddingplanner & eventdesigner’.

  Nadine begrijpt als geen ander hoe ze jouw droom naar de werkelijkheid vertaalt. Ze heeft een arendsoog voor detail en een feilloze feeling om de perfecte sfeer en verfijnde uitstraling van een hoogstaand evenement neer te zetten. De kers op de taart? Haar warme, betrokken aanpak. Wil jij een onvergetelijke totaalbeleving creëren? Bij Nadine ben je in de beste handen.

  Een boho chic trouwfeest uit de duizend in een idyllische wijngaard in Toscane? Jij droomt het, Feriatus creëert het. Dankzij onze 20 jaar aan ervaring, knowhow en connecties werken we voor elk denkbaar event een unieke totaalbeleving uit, gaande van exclusieve locaties in binnen- en buitenland tot meticuleuze styling. We ontzorgen je van a tot z.Lees hier meer.

  Ceremonie Patrick: ceremoniemeester / ceremoniespreker – Brugge

  De ceremoniemeester is uw steun en toeverlaat op uw huwelijk, zodat u met volle teugen kunt genieten. Bent u op zoek naar iemand die uw niet-kerkelijke plechtigheid vorm geeft, die alles vlot aan elkaar babbelt en open staat voor veel eigen inbreng? Met mijn jarenlange ervaring in het onderwijs bent u bij mij aan het juiste adres. Samen gaan we deze uitdaging graag aan. Lees hier meer.

  Ceremonie Christophe – Ceremoniemeester in Kuurne (nabij Kortrijk)

  Een ceremoniemeester is de dirigent/regisseur van jullie unieke huwelijksdag. Als ceremoniemeester is het mijn taak om ervoor te zorgen dat jullie enkel en alleen maar kunnen genieten. Ik neem het denkwerk voor een perfecte organisatie van jullie over. Ik ondersteun de praktische zaken/regelingen. Door mijn anticiperen op onvoorziene voorvallen, probleemoplossend denken, allerlei kleine maar ook grote taken van jullie over te nemen kunnen jullie zonder stress op een heel bewuste manier het NU-moment beleven. Lees hier meer.

  Ceremonie Mondy – Ceremoniemeester nabij Kortrijk

  Ik ben Thierry Mondy en oefen sinds 1987 mijn beroep van ceremoniemeester uit. Het begon allemaal toen een goede vriend mij vroeg zijn huwelijksdag in goede banen te leiden. Daar ik nogal graag vooraan in de rij stond was ik direct gewonnen voor deze opdracht. Ook mijn achtergrond speelde mee in mijn voordeel. Mijn vader zaliger was zijn leven lang Koster-organist in Lendelede. Het kerkgebeuren en organisatie was mij dan ook niet vreemd. En ja, ik had de microbe te pakken. Perfecte voorbereiding, goede organisatie, omgaan met mensen en de dankbare woorden van tevreden klanten hebben mij gebracht tot waar ik nu sta.

  Na 35 jaar kijk ik er nog altijd naar uit om de, al gelukkige, koppeltjes nog gelukkiger te maken. Met heel veel zin en volgens de wensen van de bruidsparen volbreng ik telkens opnieuw mijn taak met de nodige rust en veel vreugde. Misschien komen wij elkaar in de nabije toekomst wel eens tegen.

  Hoe gaat het in zijn werk als ik uw ceremoniemeester of weddingplanner mag zijn? Vooraf is er een bespreking, de planning wordt gemaakt over het verloop van de dag en in het bijzonder de ceremoniële. De verschillende stijlen worden uitgelegd: de moderne, klassieke, een combinatie van beiden of de Amerikaanse. De suite wordt samen met U opgesteld. U krijgt een volledige uitleg over het hoe en wat. Vragen worden beantwoord en suggesties gegeven. Op de huwelijksdag zelf zorgt ervoor dat het allemaal vlot verloopt en begeleidt hij ieder individueel individueel. De bedoeling is dat iedereen ten volle geniet van de plechtigheden op een stijlvolle manier.Na de kerkelijke dienst maakt hij zijn taak af door U met stijl naar de feestzaal te begeleiden. Hij zorgt ervoor dat de ontvangen bloemen en geschenken, bij het buiten komen van de kerk, in alle discretie meegenomen worden naar de zaal. Niet te vergeten dat men vanaf het vastleggen van een ceremoniemeester, ook bij hem terecht kan voor informatie aangaande de voorbereidingen van uw huwelijk. Lees hier meer.

  Ceremoniemeester Luc Beernaert – Ichtegem (Brugge)

  Luc is iemand die perfect zijn job kent en de mensen die hij begeleid een zorgeloze dag bezorgt en dit ook tot in de puntjes afwerkt zoals afgesproken. Lees hier meer.

  Weddingplanners Oost-Vlaanderen

  Gent, Aalst, Sint-Niklaas, Beveren, Dendermonde, Lokeren, Ninove, Evergem, Geraardsbergen, Oudenaarde en Deinze

  Pop the Question – Weddingplanner Gent

  Mijn naam is Nele D’hoe, 29 lentes jong en wonende in het prachtige Gent. Alles startte vanuit mijn kinderdroom: een Amerikaanse weddingplanner worden om de meest dromerige trouwfeesten tot een ‘happy ending’ te brengen ;-)! Met een passie voor vormgeving en styling studeerde ik af als interieurarchitect aan de KU Leuven en kon ik al snel van mijn interesse mijn job maken. Dé grote stap richting de droom zette ik in 2017 toen ik me inschreef voor de cursus… ‘weddingplanner’.

  Pop The Question werd geboren: even dromerige trouwfeesten, even stralende koppels, maar dan in het gezellige België. Net als de liefde kennen wij geen grenzen en daarom organiseren we voor de liefhebbers ook huwelijksfeesten in het buitenland! Leer jij deze weddingplanner uit Gent graag kennen? Wil jij graag weten wat een wedding planner juist doet of waarom jij hem nodig hebt? Stuur ons dan snel een mailtje en ik boek graag een vrijblijvend online kennismakingsgesprek in met jullie. Lees hier meer.

  A touch of White – Weddingplanner Gent

  Sylvie van Onsem is de zaakvoerder achter ‘A touch of white’. Lees hier meer.

  Liventa – Weddingplanner Dendermonde (in de driehoek Gent – Antwerpen – Brussel)

  • Locatiebezoek
  • Stylingconcept & moodboard
  • Zoektocht naar de geknipte leveranciers voor huur van stylingmaterialen
  • Tussentijdse opvolggesprekken
  • Budgetbeheer styling
  • Styling en aankleding van locatie
  • Gebruik van rentals uit ons eigen assortiment
  • Opmaak draaiboek
  • Briefing leveranciers
  • Opbouw styling op locatie
  • Coördinatie huwelijksdag zelf
  • Aanspreekpunt voor leveranciers en gasten
  • Afbraak styling op locatie

  Geen tientallen offertes opvragen en vergelijken, Jullie locatie wordt helemaal aangekleed en gestyled volgens jullie persoonlijk moodboard. Geen stress rond de huur van rentals en stylingmaterialen. Geen dertien-in-een-dozijn huwelijk, maar op en top JULLIE! Zorgeloos genieten van jullie dag, samen met familie en vrienden. Lees hier meer.

  Lennert Bille – Weddingplanner en ceremoniemeester Vresene (nabij Sint-Niklaas en beveren)

  Bij ons kunt u terecht voor de planning van uw huwelijk of evenement van A tot Z. Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw huwelijk of plechtigheid geen stress hebt en dat alles tot in de puntjes is voorbereid en afgestemd op elkaar.

  Veel koppels met trouwplannen stellen zich wel eens de vraag: “Is een weddingplanner nu echt wel nodig?” Daarop antwoorden wij volmondig JA! Het organiseren van een bruiloft gaat vaak gepaard met veel geld, en dat voor een feest dat eigenlijk maar één dag duurt. Dan wilt u toch dat alles perfect verloopt, of niet? Die perfectie is wat wij nastreven en ook afleveren.

  Bij Lennert Bille kunt u terecht voor uw ceremoniebegeleiding. Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw huwelijk of plechtigheidgeen stress hebt. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kijken we uiteraard of het klikt. Eenmaal de bevestiging er van de klant komt, wordt gekeken hoe de dagplanning eruitziet en wat u precies verwacht van ons. Dan maken we gezamenlijk een draaiboek en planning op en bespreken we dit tot in de kleinste details. Het enige wat u nu nog te doen staat, is te genieten van de ceremonie! Lees hier meer.

  Claeys & Duerinck – ceremoniemeester Ronse, Oost-Vlaanderen

  Jullie trouwdag is de dag bij uitstek waarop jullie zich verbonden voelen met elkaar. Pas als jullie daar de gelegenheid toe hebben, beleven jullie onvergetelijke momenten. Genieten van elkaar staat dan op de voorgrond. Willen jullie zo een zorgeloze dag beleven, dan kunnen jullie beroep doen op Huwelijksceremonie Claeys & Duerinck.

  Door te kiezen voor de professionele aanpak van Huwelijksceremonie Claeys & Duerinck BV zijn jullie op de goede weg. Wij komen bij jullie langs voor een rustig gesprek inzake jullie dag. Wij geven jullie allerhande informatie omtrent jullie ceremonie (begeleiding en/of invulling), bruidswagens en Volkswagenbusjes, bruidsboeketten en bloemdecoratie, witte, rode en blauwe lopers, bruidsduiven, bloemenmandje, ringkussen, bruidssuiker en huwelijkskaarsen. Ook voor huwelijksdrukwerk, fotografie en videografie kunnen jullie bij ons terecht! Lees hier meer.

  WhatsApp WhatsApp Mark