Photobooth huren in Waregem [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

photobooth huren in Waregem

Een photobooth huren in Waregem kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Waregem, West-Vlaanderen? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de buurt van Waregem is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths uit de buurt van Waregem.

photobooth-huren-Waregem

Een photobooth huren in de buurt van Waregem is natuurlijk ook geschikt voor kleinere steden in de buurt van Waregem, zoals Wielsbeke, Deerlijk, Harelbeke, Anzegem, Wortegem-Petegem, Zwevegem, Oudenaarde, Oudegem en Deinze.

Photobooth huren in Waregem

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Waregem ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Waregem sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust! Onze contactgegevens staan onderaan en bovenaan de website.

  Zelf een photo-booth zoeken voor je feest in regio Waregem

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je fuif in Waregem? Hier staan alle fotobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Waregem kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in West-Vlaanderen vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied West-Vlaanderen” ook de verhuurders die weliswaar niet in West-Vlaanderen gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  Waregem-fotobooth

  Wat kost een photobooth in Waregem huren ongeveer?

  Als we naar de prijzen van photobooths in West-Vlaanderen kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Waregem:

  • €200 voor een photobooth huren in Waregem zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport naar Waregem
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten naar Waregem
  • €600+ voor een caravan photobooth

  fotobooth-Waregem-feest

  Over Waregem

  Waregem is een stad en gemeente in het zuidoosten van de Belgische provincie West-Vlaanderen en is de vijfde grootste stad van West-Vlaanderen. De stad telt inmiddels 39.723 inwoners. De gemeente bestaat uit vier deelgemeenten, waarbij Waregem en Sint-Eloois-Vijve volledig vergroeid zijn en het kleinstedelijk gebied vormen met een 30.000-tal inwoners. De deelgemeenten Desselgem en Beveren-Leie liggen ten zuiden van de kern en tellen elk circa 5.000 inwoners. Waregem is de grootste stad op de as Kortrijk – Gent. Waregem ligt tegen de grens met de provincie Oost-Vlaanderen. De Leievallei vormt de noordwestelijke grens van de gemeente. De stad maakt deel uit van een sterk verstedelijkte en geïndustrialiseerde as die loopt langs de Leie van Menen over Kortrijk en Harelbeke naar Waregem.

  Meer photobooths uit de regio van Waregem kan je vinden in Brugge, Kortrijk, Oostende en Roeselare.

  Meer informatie over Waregem hier, hier en hier,

  Waregem-stad-photobooth-trouw-bruiloft

  WhatsApp WhatsApp Mark