Als je op zoek bent naar een goedkope photobooth, dan is deze categorie echt iets voor jouw! Zeer budget vriendelijk en betaalbaar en vriendelijke geprijsd. De fotobooths zonder printer zijn dan ook populair op kleinere gelegenheden, zoals feestjes en verjaardagen. Een photobooth zonder printer kost ongeveer €250, maar kan je al huren voor minder dan €200! De fotobooths zonder printer zijn meestal fotopalen of fotozuilen, de voordelen daarvan zijn:
    • De fotopalen nemen maar weinig plek in
    • Je kan met veel mensen op de foto in tegenstelling tot een hokje
    • Je kan de fotopaal eenvoudig de trap op meenemen, dus een feestje op een hogere verdieping is geen probleem
    • Andere mensen zien hoe gek je doet op de foto, wat een aanzuigend effect heeft en voor je het weet staat er een rij van mensen voor de fotopaal!
Omdat er geen printer bij zit is het een digitale photobooth, waarmee je de foto's na afloop allemaal digitaal krijgt, meestal per WeTransfer of op een USB stick. Vaak ook kan je de foto's direct naar jezelf toemailen, zodat je ze meteen op Facebook, Instagram, Whatsapp en andere social media kanalen kan zetten. Wie heeft er dan nog een printer nodig? Bedenk wel dat bij de digitale photobooths zonder printer zaken als transport (zelf ophalen in de buurt in sommige gevallen) en props (niet beschikbaar of tegen bijbetaling) standaard inbegrepen zijn. Ook begeleiding tijdens het feest is er meestal niet bij, maar heb je wellicht ook niet nodig? Wel geeft de verhuurder natuurlijk uitleg over de installatie (bij zelf ophalen) of bouwt de fotopaal voor jullie op en breekt hem weer af (bij transport). Ook heeft elke verhuurder een nummer dat je in geval van nood zoals een technische storing (mechanisch of software matig) kan bellen.
WhatsApp WhatsApp Mark