Reviews

Wat andere feestbeesten over ons zeggen

Tessa - Testimonial

“Super goed geholpen! Door Photobooths-huren.be is communie van onze dochter een onvergetelijk feest geworden!! Top service, BEDANKT!!!”.

Tessa K. / Sweet 16 party – Hasselt
Jasmijn Testimonial

Wij zijn echt last-minute gaan zoeken naar een photobooth. Gelukkig heeft Mark mij echt ontzettend uit de brand geholpen door uit mijn naam iedereen die een optie was te benaderen. Geweldige service! Vanochtend werd ik al platgebeld en we zijn eruit gekomen. Zeker een aanrader.”

Jasmijn S. / Zakelijk – Brussel
Evelien - review photobooth

“Goede en snelle service dankzij de communicatie via WhatsApp.”

Evelien van der V. / Zakelijk – België
Hajar - review

“Het was ge-wel-dig. THNX! Door de snelle en toegankelijke service en connecties van Photobooths-huren.be konden we last-minute toch een geschikte fotokist vinden binnen ons budget”

Hajar / Zakelijk – Aalst
Londa - testimonial fotobooth

“Supersnelle last minute service, zelfs de dag er voor, op vrijdagavond meteen 5 aanbiedingen. Betrouwbaar, vriendelijk, snel. Aanrader!”

Londa / Verjaardag – Gent
photobooth huren bedrijfsfeest review testimonial

“Dankzij Photobooths-huren.be werd de zoektocht naar een photobooth voor ons personeelsfeest een stuk makkelijker. Snel en vriendelijk contact via WhatsApp leverde 3 mooie aanbiedingen op. Heel Handig!”

Liesbeth / Personeelsfeest – Kortrijk
photobooth huren trouw review

“Dankzij Photobooths-huren.be hebben wij een speciale magic mirror photobooth gevonden voor een goede prijs! De mirror photobooth zal een hot item zijn op ons huwelijk!”

Maikel / Bruiloft – Brugge
Sjannie - testimonial review

“Dankzij Photobooths-huren.be hebben wij, dicht in de buurt, voor niet al te veel geld, een prima fotosessie met een fotopaal kunnen houden op ons feest. We zijn erg tevreden!”

Sjannie B. / Lentefeest – Antwerpen
Jennifer - Testimonial

“Een dag voor het feest besloot ik nog een photobooth in te huren. Via Photobooths-huren.be kwam ik in contact met een leverancier en de volgende dag stond de photobooth te shinen op het feest. Super blij mee!”

Jennifer V. / Feest – Leuven
Eveline - Testimonial

“Photobooths-huren.be is een fijne website om verschillende soorten photobooths met elkaar te vergelijken en deze vervolgens te boeken voor je event. Er is duidelijke communicatie en de afhandeling met de verhuurder is ook goed. Een aanrader dus!”

Eveline L. / Jubileum – Mechelen
photobooth huren trouwfeest review

“Twee dagen voor de bruiloft van mijn zwager moest er nog een fotohokje worden geregeld. Onmogelijk, dacht ik. Maar ik werd direct gebeld voor overleg, mijn aanvraag werd vervolgens uitgezet in het netwerk van verhuurders van Photobooths-huren.be en nog dezelfde avond was het geregeld met een verhuurder bij mij uit de buurt! Lekker persoonlijk, lekker snel. Top! “

Suzette / Trouw – Brussel