Photobooth huren in Knokke-Heist [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

Een photobooth huren in Knokke-Heist kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Knokke-Heist, West-Vlaanderen? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de buurt van Knokke-Heist is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths uit de buurt van Knokke-Heist.

By VelvetOwn work, CC BY-SA 3.0, Link

Snel de prijs weten voor de huur van een fotobooth in Knokke

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Knokke ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Knokke-Heist en Blankenberge sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust! Onze contactgegevens staan onderaan en bovenaan de website.

  Zelf een photo-booth zoeken voor je feest in regio Knokke

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je fuif in Knokke-Heist? Hier staan alle fotobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Knokke-Heist kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in West-Vlaanderen vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied West-Vlaanderen” ook de verhuurders die weliswaar niet in West-Vlaanderen gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  Wat kost een photobooth in Knokke-Heist huren ongeveer?

  Als we naar de prijzen van photobooths in West-Vlaanderen kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Knokke:

  • €200 voor een photobooth huren in Knokke-Heist zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport naar Knokke-Heist
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten naar Knokke-Heist
  • €600+ voor een caravan photobooth

  By The original uploader was Desaparecido at French Wikipedia. – Transferred from fr.wikipedia to Commons by Bloody-libu using CommonsHelper., CC BY-SA 1.0, Link

  Een photobooth gevonden die je kan huren in Knokke? Mooi, grote kans dat je hem ook kan huren als je een feest viert in een kleinre stad in de buurt van Knokke-Heist, zoals Zeebrugge, Blankenberge, Zuienkerke, Cadzand, Groede, Oostburg, Damme of Moerkerke.

  Over Knokke-Heist

  Knokke (Frans: Knocke) is een Belgische badplaats en een deelgemeente van Knokke-Heist, het was een zelfstandige gemeente tot aan de gemeentelijke herindeling van 1971. Knokke ligt tegen het Zwin, een natuurgebied op de grens van België en Nederland. De badplaats staat bekend als exclusief vanwege de ligging aan zee, de villa’s en appartementen bij zee en het casino.

  Knokke ontstond waarschijnlijk in de 13e eeuw na inpolderingen. Visserij was vroeger de belangrijkste bron van inkomsten in Knokke. Aan het einde van de 19e eeuw kwam het toerisme op onder aanvoering van de families Lippens en Van Bunnen. Op 18 maart 1890 werd de stoomtramlijn Brugge – Heist, via Dudzele, Westkapelle en Knokke (dorp) geopend. Bij zowel Heist als Brugge was een aansluiting op het Belgisch spoornet. Door de verbeterde bereikbaarheid groeide bevolking daardoor aanzienlijk. Het zou echter nog tot 1920 duren voor er een trein kwam.

  Meer photobooths uit de regio van Knokke-Heist kan je vinden in Brugge, Kortrijk, Oostende en Roeselare.

  Meer informatie over Knokke-Heist hier, hier en hier,

  knokke-heist-fotobox-trouw

  WhatsApp WhatsApp Mark