Photobooth huren in Ieper [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

Fotobooth huren in Ieper, West-Vlaanderen

Een photobooth huren in Ieper kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Ieper, West-Vlaanderen? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de buurt van Ieper is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths uit de buurt van Ieper.

Photobooth-huren-Ieper

Snel de prijs weten voor de huur van een fotobooth in Ieper

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Ieper ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Ieper sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust!

  Een photobooth in de buurt van Ieper is natuurlijk ook geschikt in de regio, zoals Lo-Reningen, Veurne, De Panne, Koksijde, Diksmuide, Houthulst, Langemark-Poelkapelle, Heuvelland en Poperinge.

  Zelf een photo-booth zoeken voor je feest in regio Ieper

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je fuif in Ieper? Hier staan alle photobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Ieper kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in West-Vlaanderen vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied West-Vlaanderen” ook de verhuurders die weliswaar niet in West-Vlaanderen gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  Ieper-foto-booth

  Wat kost een photobooth in Ieper huren?

  Als we naar de prijzen van photobooths in West-Vlaanderen kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Ieper:

  • €200 voor een photobooth huren in Ieper zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport naar ieper
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten naar Ieper
  • €600+ voor een caravan photobooth

  Photobooth-huren-in-Ieper-feest

  Over Ieper

  Ieper (Frans: Ypres) is een stad in de Westhoek, in het zuidwesten van de Belgische provincie West-Vlaanderen. De stad telt ongeveer 35.000 inwoners en is daarmee de op vijf na grootste stad van West-Vlaanderen. Ieper is tevens het centrum van het gelijknamige arrondissement en de grootste stad in de Westhoek, waar ook de steden Veurne, Poperinge en Diksmuide een verzorgende rol hebben in de regio. De bijnaam van Ieper luidt ‘de Kattenstad’ of sinds het bezoek van paus Johannes Paulus II, ‘Vredesstad’. Vroeger werd de stad soms ook Ieperen genoemd, zoals ook het Franse Ypres als een meervoud klinkt. Ieper ligt in de streek West-Vlaams Heuvelland.

  Meer photobooths uit de regio van Ieper kan je vinden in Brugge, Kortrijk, Oostende en Roeselare.

  Meer informatie over Ieper hier, hier en hier,

  Ieper-trouw-bruiloft-photobooth

  WhatsApp WhatsApp Mark