Photobooth huren in Wevelgem [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

Photobooth huren Wevelgem West-Vlaanderen

Een photobooth huren in Wevelgem kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Wevelgem, West-Vlaanderen? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de buurt van Wevelgem is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths uit de buurt van Wevelgem.

Wevelgem-photobooth-huren

Snel de prijs weten voor de huur van een fotobooth in Wevelgem

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Wevelgem ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Wevelgem sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust! Onze contactgegevens staan onderaan en bovenaan de website.

  Zelf een photo-booth zoeken voor je feest in regio Wevelgem

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je fuif in Wevelgem? Hier staan alle fotobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Wevelgem kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in West-Vlaanderen vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied West-Vlaanderen” ook de verhuurders die weliswaar niet in West-Vlaanderen gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  Een photobooth is niet alleen beschikbaar in Wevelgem, maar in de hele regio, dus naast de grote steden, ook kleinere gemeenten, zoals Kuurne, Lendelede, Ledegem, Moeskroen, Zwevegem en Harelbeke.

  Wat kost een photobooth in Wevelgem huren ongeveer?

  Als we naar de prijzen van photobooths in West-Vlaanderen kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Wevelgem:

  • €200 voor een photobooth huren in Wevelgem zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport naar Wevelgem
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten naar Wevelgem
  • €600+ voor een caravan photobooth

  Wevelgem-foto-booth-bruiloft-trouw

  Over Wevelgem

  Wevelgem is een gemeente in de Belgische provincie West-Vlaanderen. De gemeente telt ongeveer 31.000 inwoners. Wevelgem-centrum is gelegen aan de Leie, die de grens vormt met Lauwe. Wevelgem is de laatste jaren enorm verstedelijkt en is in de eerste plaats een forensenwoonzone geworden voor mensen die in Kortrijken omstreken werken.

  De oudste bekende vermelding dateert uit 1197. Tot het einde van de 18e eeuw bezat Wevelgem een abdij: de Guldenbergabdij, een abdij die in de buurt van de Leie was gelegen. Voor Wevelgem was de rivier de Leie vroeger belangrijk. Men liet er vroeger het vlas in weken om het daarna te verwerken in de vele vlasfabrieken in Wevelgem.  Wevelgem heeft drie deelgemeenten. Naast Wevelgem-centrum zijn dit Gullegem en Moorsele. Wevelgem, Gullegem en Moorsele worden gescheiden door de A17 en A19, die bijna volledig met de deelgemeentegrenzen overeenkomen.

  Meer photobooths uit de regio van Wevelgem kan je vinden in Brugge, Kortrijk, Oostende en Roeselare.

  Meer informatie over Wevelgem hier, hier en hier,

  Wevelgem-photobooth

  WhatsApp WhatsApp Mark