Vintage fotohokje huren: 4 uur voor €550 inclusief printen, props, begeleiding

Geïnteresseerd in het huren van deze photobooth? Wat wil je doen:

Deze photobooth boeken, een offerte aanvragen, optie nemen of vraag stellen

  Kosten en inhoud vintage fotohokje pakket van €550

  • 4 uur onbeperkt photobooth plezier voor €550
  • Greenscreen optie kost €75 extra
  • Gepersonaliseerde fotoprint
  • E-mail + social media upload
  • Keuze uit diverse achterwanden
  • Een lachende photobooth assistent
  • Verkleedkist met extra set attributen
  • Alle foto’s direct geprint en digitaal
  • Online privé foto galerij

  Meer informatie over dit fotohokje lezen

  Het fotohokje valt gelijk op! De grote herkenbaarheid van dit fotohokje zorgt op ieder evenement voor een grote aanloop! Dat is pas; ‘waar voor je geld’ want bij het fotohokje is het altijd druk! Het fotohokje is daarnaast volledige aanpasbaar en past daarom altijd bij jouw evenement. Huur een bijzonder fotohokje met het meest uitgebreide pakket, voor een scherpe prijs. Wij brengen de ultieme photobooth beleving! Hoe we dat doen? Wij passen ons volledig aan op jouw wensen. We zorgen dat alle gasten en bezoekers van de photobooth kunnen genieten en zorgen dat deze ‘pleziermachine’ optimaal benut wordt.

  Wij vinden dat ieder evenement een exclusieve fotoprint verdient! En daarom maken wij speciaal voor jouw fotostrip, een design op maat, zoals jij het wilt. The sky is the limit, oftewel alles is mogelijk! Ons professioneel design team ontwerpt de mooiste prints met jouw kleuren, boodschap, naam, logo en lettertypes op formaat naar keuze. Zo wordt ons fotohokje…jouw fotohokje.

  Onze photobooth’s zitten vol met technische snufjes. Eén van die snufjes, is de verwisselbare achtergrond. Je kiest bij ons uit maar liefst 6 verschillende achtergronden. Deze achtergrond wordt gecombineerd met het op maat gemaakte fotokader. Wil je graag een eigen achtergrond? Dat kan natuurlijk ook! Wij drukken speciaal voor jouw een achtergrond op maat voor een onvergetelijke photobooth ervaring!

  Extra mogelijkheden:

  EXTRA TIJD: Nog meer photobooth plezier. Wil je de photobooth graag langer huren? Dat kan! Zo genieten alle bezoekers  van nog meer photobooth plezier. Daarnaast kun je de photobooth ook eerder op laten bouwen of later af laten breken. Vraag naar de mogelijkheden.

  CUSTOM PHOTOBOOTH: Ontwerp je eigen photobooth. Wil je zelf bepalen hoe de photobooth er uit ziet? Dat kan! Onze booth kan volledig aangepast worden zodat de photobooth past bij de ‘look en feel’ van jouw feest, evenement, huisstijl of reclamecampagne

  SPECIAAL VERKLEEDPAKKET: Kies een thema verkleedpakket. Maak de photobooth beleving nog leuker met één van onze bijzondere verkleedpakketten, voor unieke foto’s! Kies uit een: Love, Space, 90’s, Vintage, Glitter & Glamour of Animals pakket.

  GASTENBOEK PAKKET: Een unieke herinnering. Laat je gasten één print houden en de andere print in het gastenboek plakken, met een persoonlijke boodschap. Het pakket bevat pennen, versiersels, inplak accessoires en natuurlijk ons unieke gastenboek.

  SOCIAL MEDIA/MAIL APP: Print, mail, upload en deel! Heerlijk om je zojuist gemaakte foto’s meteen digitaal te ontvangen of delen of gebruik deze geweldige tool om je sociale media of marketingcampagne een flinke boost te geven.

  GREEN SCREEN: Maak het onmogelijke mogelijk. Space door de ruimte met Neil Armstrong of drink een kop koffie met een ijsbeer. Met onze green screen techniek wordt het gekste idee realiteit. Originaliteit in het kwadraat.

  SALES PROMOTERS: Ga voor het hoogste resultaat. Onze promomeiden zijn echte sales promoters. Zonder blikken of blozen trekken ze jouw doelgroep ‘over de streep’ voor een maximaal bereik.

  DJ BIJ PHOTOBOOTH: Een goddelijke combinatie. Onze muzikale dj’s zorgen voor een uitbundige sfeer in en rondom de photobooth. Een echte hit! Wij halen alles uit de kast om een top feestje te bouwen op jouw evenement. 

  fotohokjes fotobox flitspaal fotobooth huren belgie

  Foto’s van dit houten fotohokje  bekijken

      

  fotohokjes fotobox flitspaal fotobooth huren belgie

  WhatsApp WhatsApp Mark