januari 22, 2018

Veelgestelde vragen voor huurders

Hieronder staan de meest gestelde vragen. Klik op de vraag om naar het antwoord te gaan. Zit jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan op mark@photobooth-huren.be en we antwoorden zo snel mogelijk!

Wat zijn de voordelen en nadelen van een fotozuil / fotopaal / fotobox?

De voordelen van een fotopaal of fotozuil is dat ze 1) typisch goedkoper zijn, 2) minder plek innemen, 3) aanstekelijk werken omdat iedereen alle activiteit ziet, 4) soms zonder begeleiding komen waardoor je ze tot wel 24 uur kan huren en 5) ze meestal eenvoudig naar elke verdieping kunnen worden gebracht. De nadelen van een fotozuil zijn dat ze 1) soms minder uitstraling hebben, 2) verlegen mensen kunnen afschrikken, 3) moeilijk te personaliseren zijn (voor zakelijke doeleinden) en 4) soms meer moeite hebben met belichting in een donkere feestzaal.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een fotohokje?

De voordelen van een fotohokje zijn dat ze 1) er leuker uit zien, meer uitstraling hebben en meer opvallen, 2) ze beter te ‘customizen’ zijn, bijvoorbeeld door bestickeren, achtergrond of gordijn, vooral belangrijk voor zakelijke klanten, 3) doordat het fotohokje meer afgesloten is van het feest je ook de meer verlegen mensen over de streep kan trekken, die wellicht niet in het openbaar gekke bekken willen trekken en 4) de belichting beter is te regelen. De nadelen van een fotohokje zijn dat 1) ze typisch 100 – 150 duurder zijn, 2) ze niet altijd naar een hogere verdieping kunnen worden gebracht en 3) altijd met begeleiding komen, waardoor je ze niet voor een hele dag huurt.

Wat is het verschil tussen een fotohokje, een fotopaal, een fotozuil, fotobox, flitspaal en een photobooth?

Een fotohokje is een afgesloten hokje, zoals je ze wel op het station en in het stadshuis ziet. Ze zijn dicht door middel van wanden of een gordijn. Een fotopaal, fotobos, flitspaal en fotozuil worden als termen door elkaar gebruikt en zijn beiden een camera (met verlichting) op een paal of zuil, zonder dat deze is afgesloten van de omgeving. Een photobooths is simpelweg het Engelse woord voor een fotohokje, maar wordt door verhuurders ook gebruikt voor fotozuilen en fotopalen. Op onze site gebruiken we de term photobooth ook als we het over de gehele collectie van verschillende fotohokjes, fotopalen en fotozuilen hebben.

Wat is de beste plek voor een photobooth?

Wij adviseren altijd om de photobooth op de drukbezochte plek te zetten, zodat hij goed zichtbaar is en er veel mensen langs lopen. Misschien naast de bar? Zet hem niet op een rustige plek, zoals een hal of foyer, waar hij niet goed zichtbaar is.

Hoeveel stroom heeft een fotohokje nodig?

Verifieer het voor de zekerheid bij de uiteindelijke verhuurder, maar veruit de meeste photobooths hebben slechts een enkel normaal stopcontact nodig. Vraag wel even hoe lang het snoer is, zodat je weet in welke straal rondom stopcontacten je het fotohokje of fotozuil kan plaatsen!

Welke photobooths zijn geschikt voor zakelijke evenementen?

Wij hebben inmiddels ruime ervaring met alle photobooth verhuurders en weten als geen ander welke verhuurders maatwerk kunnen bieden voor zakelijke evenementen, zoals personeelsfeesten, product lanceringen en merk activering. Denk bijvoorbeeld aan volledige bestickering van de photobooth, sociale media integratie of extra promoters. In het verleden hielpen wij onder andere de InHolland Hogeschool, Van Doorne Advocaten, gemeente Amsterdam, gemeente Utrecht, Pepsico, de Nationale Marketing Strijd en tientallen MKB bedrijven aan photobooths. Doe een algemene offerte aanvraag, leg uit wat je nodig hebt en wij adviseren je graag!

Ik weet niet welke photobooth ik moet kiezen? Kan iemand me helpen?

Ja, natuurlijk kan dat! Vul je gegevens in bij het algemene offerte formulier en wij brengen je in contact met een aantal verhuurders (typisch 2 – 5) die het best bij jouw voorkeuren passen. Om je zo goed mogelijk te helpen, vragen we je zoveel mogelijk details te geven, zoals datum, locatie, budget, type fotobooth (fotohokje, fotozuil, photobooth op wielen, printer, etc.) en andere voorkeuren (onbeperkt printen, wel of juist geen begeleiding, aantal uur dat je de photobooth wilt gebruiken, social media integratie).

Is mijn boeking definitief als ik het formulier op de site heb ingevuld?

Nee. De verhuurder zal eerst bevestigen of jouw photobooth nog beschikbaar is voor jouw datum en je zal nog akkoord moeten geven op de offerte en de prijs, op basis van het door jouw gekozen pakket en eventuele extra’s.

Hoe betaal ik voor de photobooth?

Je betaald direct bij de verhuurder van de photobooth. Photobooths-huren.be site is een gratis service voor huurders. Het betalingsbeleid van verhuurders verschilt, maar over het algemeen doe je op zijn minst een aanbetaling voor je feest. Als je een photobooth zonder begeleiding huurt betaal je soms een borg die je na afloop weer terug krijgt.

Zijn jullie onafhankelijk?

Ja. Wij bezitten zelf geen photobooth en wij en onze familie zijn geen eigenaar van photobooths. Wij hopen dat bezoekers van onze site slagen in hun zoektocht naar de perfecte photobooth en het maakt ons niet uit welke fotobooth je uiteindelijk kiest. Wij bepalen zelf in welke volgorde fotohokjes en fotopalen / fotozuilen op de site staan en in welke categorieën ze worden opgenomen. We bepalen dit aan de hand van wat wij denken dat het handigst is voor onze bezoekers. We worden niet betaald door verhuurders om hun fotohokje of fotobox hoger in de overzichten te plaatsen.

Hoe gaan jullie om met mijn persoonlijke gegevens?

Je persoonlijke gegevens zijn heilig en veilig! Wij zullen ze nooit doorverkopen of doorspelen aan derde partijen (met uitzondering van de photobooth verhuurders). Lees meer in ons privacybeleid. Alle informatie die via onze site verloopt, zoals jouw contactgegevens zijn door middel van SSL (Secure Sockets Layer) beveiligd. Je kan dit zien aan het feit dat onze site begint met https in plaats van http en het icoontje van een slotje in de browser.

Veelgestelde vragen voor huurders
5 (100%) 1 vote