Photobooth huren in Turnhout? Vergelijk 100+ fotohokjes [vanaf €150!]

Wil je een photobooth huren in Turnhout? Wij kunnen je helpen met het vergelijken en vinden van een fotohok, babbelbox, videogastenboek, GIF photobooth, interactieve magic mirror fotobooths (magische fotospiegels) en nog veel meer soorten photobooths. Zelfs voor degene die een klein budget hebben en een goedkope photobooth in Turnhout zoeken hebben we volledig digitale photobooths en polaroid instant camera’s, die zeer voordelig en betaalbaar zijn voor zelfs het kleinste feestje. Wij hebben van photobooths vergelijken ons werk gemaakt en deze site staat dan ook helemaal in het teken van het vergelijken van verschillende photobooth op basis van prijs, locatie, prints, begeleiding, fotobooth accessoires en feestartikelen (props) etc!

Of je nu een bruiloft, beurs, festival, verjaardag, jubileum, schoolfeest, communie feestje, winkelopening, productlancering of een feestdag zoals valentijn of kerst in een winkelcentrum te Turnhout te vieren hebt: ‘we got you covered’! Ook bedrijven die op zoek zijn naar een vorm van fotomarketing of eventmarketing en gemeenten die een innovatieve vorm van stadsmarketing zoeken zijn bij ons aan het juiste adres, dankzij ons netwerk van 100+ photobooth en fotomarketing bedrijven verspreid over België en Nederland en bijvoorbeeld ook greenscreen fotografie en mobiele fototeams (de zogenaamde ‘polaroidmeisjes’), foto entertainment en entertainers kunnen leveren.

Ook als je gaat trouwen in de buitenlucht rond Turnhout hebben we photobooths! Wist je bijvoorbeeld dat er ook zogenaamd Volkswagen photobooth busjes en caravan photobooths zijn? Voor daadwerkelijk unieke photobooths verwijzen we je graag naar onze Nederlandse zustersite.

Is het belangrijk dat je likes, shares en views scored? Niets heeft de potentie om viral te gaan als een leuke, foto, video of GIF, zeker als deze gemakkelijk te delen is via SMS, email of direct op sociale media zoals Instagram, Facebook, Twitter of Snapchat te zetten is.

Photobooths-huren.be is opgericht in 2017 en is vandaag - 2021 - de grootste vergelijkingssite voor photobooths in België met meer dan 50 verhuurders en 100+ verschillende photobooths. Je huurt al een leuke fotopaal voor 2 uur en 100 prints voor €99, een fotopaal zonder printer voor €150 (alle foto's digitaal), en een fotobooth met onbeperkt printen voor €275) huren! Photobooths-huren.be is de enige onafhankelijke vergelijkingssite van België en verhuurt daarom zelf geen fotohokjes! Neem contact op met oprichter en eigenaar Mark Reijman voor gratis advies op mark@photobooths-huren.be of via WhatsApp op +316 12 75 09 76.

Update: Alle prijzen en pakketen voor 2021 staan online!

 

Fotohokje huren in Turnhout

Met een fotohokje bedoelen we een echt hokje, waar je je in kan verstoppen om je meest gekkke bek te trekken en helemaal los te gaan op de camera, dus een traditionele fotocabine met wanden of een gordijntje voor extra privacy. Bekijk hier een overzicht van fotohokjes die je in Turnhout kan huren:

Photobooth huren in Turnhout

Met een photobooth bedoelen we een fotopaal of fotozuil, flitskast, flitskist, fotobox, snapbox, fotokist, praatpaal, flitspaal of hoe je hem ook noemen wilt: in elk geval een ‘open’ fotobooth waardoor je met grote groepen mensen op de foto kan en iedereen kan zien hoeveel lol je hebt! Bekijk hier een overzicht van fotopalen die je in Turnhout kan huren:

Magische fotospiegel huren in Turnhout

Ook wel bekend als selfiespiegel, magic mirrorbooth of spiegel photobooth: dit is een trend die in 2020 en 2021 zeker gaat doorzetten! Steeds meer verhuurders van deze fotospiegels komen er aan en het is een perfect alternatief voor mensen die al vaker op bruiloften en evenementen fotopalen en fotohokjes hebben gezien De fotospiegels lijken populairder te worden dan het gesloten fotohok en zijn zeker een stuk innovatiever, dankzij de leuke animaties die je te zien krijgt tijdens en na het maken van de foto. Daarnaast kan je van top tot teen op de foto bij een selfiespiegel, wat voordelig is voor kinderen en mensen die in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn. De meest populaire zijn de grote rechthoekige fotospiegels, maar inmiddels zijn ook andere vormen en formaten beschikbaar!

Videogastenboek of babbelbox huren in Turnhout

Een videopaal, videozuil of babbelbox is een leuk alternatief voor het traditionele gastenboek: een video geeft je gasten op bijvoorbeeld je trouw de mogelijkheid om op je trouwdag jullie de beste wensen te geven. Na afloop heb je een alle digitale wensen en videoboodschappen bij elkaar! Het is ook een goede keuze voor beurzen waar je mensen om feedback wilt vragen. De babbelbox kan bij je trouw op de receptie staan om lieve boodschappen in te spreken, terwijl je op je feest een fotobooth hebt voor de knotsgekke foto’s.

XL Lichtletters huren in Turnhout

Wellicht wil je ook grote, staande XL lichtleters of verlichte marquee letters huren voor op je bruiloft of evenement in Turnhout?

De lichtletters zijn een leuke toevoeging en populair bij je gasten je je (trouw)fotograaf. Je kan denken over verschillende woorden, de meest populaire zijn:
 • Bruiloft: Mr & Mrs. lichtletters
 • Bruiloft: Yes I Do lichtletters
 • Bruiloft: I & M (maar dan natuurlijk je eigen initialen)
 • Bruiloft: LOVE of LIEFDE lichtletters
 • Aanzoek: MARRY ME lichtletters
 • Zakelijk: BAR / FOOD lichtletters
 • Zakelijk: Welkom / Welcome lichtletters
 • Zakelijk: Bedrijfsnaam in verlichte letters
 • en natuurlijk voor naar de photobooth: PHOTOS in verlichte letters
De letters kosten ongeveer €45 per stuk en je ontvangt ze meestal minimaal 1 dag van tevoren en stuurt ze door of ze worden opgehaald de dag na je evenement. Ook voor meerdaagse evenementen kan je XL verlichte letters huren. De grootste (XL) verlichte letters zijn rond de 1 meter hoog.

Andere soorten fotobooths in Turnhout

Er zijn natuurlijk nog allerlei andere soorten photobooths die je kan huren in Turnhout en omstreken. Wij hebben de volgende categorieën fotohokjes op de site staan:

Wat kost een fotopaal huren in Turnhout?

De echte fotohokjes zijn duurder om te huren in Turnhout: prijzen beginnen hier vanaf ongeveer €500 (inclusief transportkosten) tot €700, inclusief:

 • Installatie en uitleg
 • Onbeperkt printen
 • Een gepersonaliseerd fotokader
 • Alle foto’s na afloop digitaal ontvangen
 • Props en andere feestartikelen

Een caravan photobooth of volkswagen fotobus is nog duurder, maar zijn wel een geweldige toevoeging aan je bruiloft, feest of zakelijke evenement: reken op prijzen vanaf €600 tot €800 voor een evenement van 3 tot 4 uur. Een fotospiegel of selfiespiegel zal je rond de €500 kosten voor een avond vertier en vermaak. Een GIF booth daarentegen – zeker degene die niet printen – zijn heel betaalbaar, denk aan bedragen rond de €150 voor een simpel model zonder printer, maar met social sharing mogelijkheden. Voor een videobooth of een videopaal zal je rond de €200 tot €250 kwijt zijn.

En wat zijn de prijzen voor een goedkope photobooth in Turnhout ?

Een goedkope fotopaal huren in Turnhout inclusief onbeperkt printen kan al vanaf €275. Dit is volgens het zogeheten ’24 uur huur’ DIY (do-it-yourself) concept. Je moet de fotozuil dan zelf ophalen in de buurt van Turnhout en installeren, maar dankzij de uitleg en de simpele bediening is dat niet moeilijk. Inmiddels zijn er ook fotopalen die middels de post worden verzonden naar u thuis of een postkantoor of ander post en pakket ophaalpunt bij jouw in Turnhout in de buurt.

Een echt goedkope fotopaal zonder prints huur je al voor rond de €150 zonder prints of €250 met 100 prints. Deze zijn vooral geschikt voor kleine verjaardagen en familiefeesten. Voor bruiloften heb je meestal meer prints nodig. Als je een digitale fotobooth huurt, kan je de foto’s naar jezelf emailen en vervolgens bijvoorbeeld op sociale media zoals Instagram, Facebook en Twitter zetten. Maar het allergoedkoopst is als je op de vintage toer gaat met een instant camera, zoals een Polaroid (nu vaak een Fujifilm camera): even wapperen en je hebt prints en de eerste 50 prints en camera huur je al voor minder dan €100!

Offerte aanvraag voor een photobooth in Turnhout regio

Wil je onafhankelijk advies en gratis een aantal offertes ontvangen van relevante verhuurders in de regio van Turnhout? Wij verhuren zelf geen photobooths, maar vergelijken ze wel! Zo kunnen we je onafhankelijk adviseren en op basis van jouw wensen en onze kennis de verhuurders vinden die het beste bij jouw wensen, datum, locatie en budget passen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zorgen er voor dat je verschillende offertes van photobooth leveranciers bij jou in de regio ontvangt!

  Ik heb budget voor*
  VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€600+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€400+)Greenscreen photobooth (€450+)Fotohokje (€500+)GIF photobooth (€200)Fotozuil met printer (€300+)Fotozuil zonder printer (€150+)Videobooth (€200)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaarHout

  Ik ben op zoek naar een booth:*
  Met begeleidingZonder begeleidingMaakt niets uit

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Koop een social media fotoframe of andere gepersonaliseerde fotolijst!

  Een leuk concept om je foto's - of die nu door een fotobooth, fotohok of (trouw)fotograaf worden gemaakt - nog leuker te maken zijn de zogeheten social media bord of selfie frames of gepersonaliseerde fotolijsten die je voor rond de €100 kan kopen. Ze zijn helemaal te personaliseren op basis van jouw thema, met bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap, de namen van het bruidspaar, de trouwdatum of een verjaardagsdatum. Ook voor bedrijven is dit een leuke manier om hun logo toe te voegen, zodat het bedrijfslogo of de merknaam op een vriendelijke manier in beeld komt bij foto acties, fotomarketing of eventmarketing. Als je een social media frames koopt kan je bijvoorbeeld kiezen uit:
  • Facebook
  • Instagram
  • WhatsApp
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Tinder
  • SnapChat
  • etc.
  Het aantal views, likes, comments, shares, de locatie, naam, profielfoto etc zijn allemaal te personaliseren. Meestal kan je een social media fotoframe binnen 5 werkdagen laten leveren, 3 werkdagen als er speof achter zit, maar let op (!) hier betaal je (iets) extra's voor.

  Tips voor je fotohokje in Turnhout

  Dankzij onze jarenlange ervaring in het vergelijken van fotohokjes in België en Nederland merken we dat er een aantal dingen zijn waar zowel bruidsparen als zakelijke klanten tegen aan lopen. Hierbij onze tips:

  • Denk goed na wat je wil met de photobooth: wil je dat je evenement viral gaat op social media of wil je mensen een fysiek bedankje geven of wil je dat mensen een (gesproken) boodschap kunnen achterlaten, of wil je indruk maken op mensen (denk aan een greenscreen fotograaf of een magische fotospiegel, ook een rondlopende fotografe met een Polaroid of Fuji Instax camera die direct prints in polaroid formaat maakt kan een optie zijn).
  • Uitverkochte verhuurders: in Mei, Juni, September zijn veel verhuurders op de vrijdag en zaterdag uitverkocht in verband met de vele bruiloften. Eind november en december zijn veel verhuurders uitverkocht (ook op doordeweekse dagen, vooral de donderdag lijkt populair) in verband met personeelsfeesten en bedrijfsfeesten waarop photobooths ook een graag geziens gast zijn.
  • Goedkoop is duurkoop: een goedkope photobooth kan duur worden, bijvoorbeeld als de klantenservice niet mee werkt, de reservering wordt geannuleerd, de kwaliteit van de camera of de printer niet naar verwachting is of er nog bijkomende kosten zijn (transport, props etc). Vraag dus altijd verschillende offertes aan!

  Photobooth tips voor je bruiloft in Turnhout

  • Hoe lang heb je een photobooth nodig op een bruiloft: Voor een gemiddelde bruiloft met rond de 100 (avond)gasten adviseren we altijd om de photobooth pas na de openingsdans te starten en voor de ‘einddans’ of het afscheid van de gasten stop te zetten. Zo heeft iedereen aandacht voor het bruidspaar. 3 uur is meestal dan ook voldoende tijd. Het 24-uur huur concept is wel fijn zodat er geen stress ontstaat met brengen en halen en alles ruim op tijd al klaar kan worden gezet. Meer stress op je huwelijksdag is nergens voor nodig!
  • Onbeperkt printen: net als je drank afkopen geeft het een gerust gevoel: je hebt in elk geval genoeg prints en weet precies wat de kosten zijn. Maar voor kleine feestjes en zelfs bruiloften tot 100 gasten is meestal 300 prints (vaak dubbel uitgeprint in 5×15 cm formaat), dus eigenlijk 600 fotostrookjes ruim voldoende.
  • Trouw gastenboek: veel verhuurders printen fotostrookjes van 5 x 15 cm die er standaard dubbel uitgekomen (de printer snijd de foto namelijk doormidden). Zet iemand tijdens je trouw bij de fotobooth neer als je er 1 hebt zonder begeleiding en laat die telkens 1 strookjes achter houden voor in je gastenboek. Zo komt je gastenboek barstensvol leuke prints, geweldig om je huwelijk lang te bewaren!

  Meer informatie over Turnhout hier en hier en trouwen in Turnhout hier.

  WhatsApp WhatsApp Mark