Wij hopen uiteraard dat u zeer tevreden bent met uw gehuurde photobooth. Wij selecteren onze verhuurders zorgvuldig en werken met velen al meerdere jaren samen. Het kan desondanks toch gebeuren dat u een klacht heeft.

Lees hier wat u kunt doen als u onverhoopt niet tevreden bent met de geboekte photobooth. Bekijk ons terugbetalings- en retourenbeleid.

Retouren

Anders dan bij een “normale” webwinkel koopt u geen product maar huurt u een photobooth. Dit betekent dat wij 100% retouren hebben 🙂

Terugbetalingen

Via onze website kunt u een aanvraag indienen bij één of meerdere verhuurders. De verhuurder in kwestie stuurt u vervolgens een offerte toe. Als u besluit de photobooth te boeken sluit u een overeenkomst met de verhuurder en NIET met photobooths-huren.be. Dit betekent dat in het geval dat u niet tevreden bent of de boeking wil annuleren u zich tot de verhuurder moet wenden.

Hulp nodig?

Mocht u er met de verhuurder niet uitkomen dan kijken wij graag hoe wij u kunnen helpen. Wij willen natuurlijk dat u een goede ervaring heeft.
Mocht een verhuurder zich niet aan de afspraken houden, en ook geen redelijke oplossing bieden, dan kunnen wij een verhuurder in het uiterste geval van ons platform schorsen. 

Contacteer ons via info@photobooths-huren.be of Whatsapp.