Photobooth huren in Sint-Truiden [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

Een photobooth huren in Sint-Truiden kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Sint-Truiden, Limburg? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de buurt van Sint-Truiden is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths uit de buurt van Sint-Truiden.

Sint-Truiden-photobooth-huren

Snel de prijs weten voor de huur van een fotobooth in Sint-Truiden

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Sint-Truiden ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Sint-Truiden en Blankenberge sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust! Onze contactgegevens staan onderaan en bovenaan de website.

  By User Charles01 – English Wikipedia, en:Image:IMG 8275.JPG, CC BY-SA 3.0, Link

  Zelf een photo-booth zoeken voor je feest in regio Sint-Truiden

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je fuif in Sint-Truiden? Hier staan alle fotobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  trouw-feest-Sint-Truiden-photobooth

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Sint-Truiden kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in Limburg vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied Limburg” ook de verhuurders die weliswaar niet in Limburg gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  Sint-Truiden-photobooth-feest

  Wat kost een photobooth in Sint-Truiden huren ongeveer?

  Als we naar de prijzen van photobooths in Sint-Truiden kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Sint-Truiden:

  • €200 voor een photobooth huren in Sint-Truiden zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport naar Sint-Truiden
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten naar Sint-Truiden
  • €600+ voor een caravan photobooth

  fotobooth-Sint-Truiden-huren

  Een photobooth gevonden die je kan huren in Sint-Truiden? Mooi, grote kans dat je hem ook kan huren als je een feest viert in een kleinere stad in de buurt van Sint-Truiden, zoals Borgloon, Wellen, Alken, Geetbets, Zoutleeuw of Tienen.

  Over Sint-Truiden

  Meer photobooths uit de regio van Sint-Truiden kan je vinden in Genk en Hasselt.

  Meer informatie over Sint-Truiden hier, hier en daar,

  photobooth-Sint-Truiden

  WhatsApp WhatsApp Mark