Photobooth huren in Sint-Jans-Molenbeek? Vergelijk 100+ fotobooths [vanaf €175!]

Woon je in Sint-Jans-Molenbeek (Molenbeek-Saint-Jean) of ga je een feest organiseren in Sint-Jans-Molenbeek en wil je een photobooth huren? Wij kunnen je helpen met photobooths vergelijken en een goedkoop fotohokje vinden of een grappige babbelbox (videogastenboek), een innovatieve fotospiegel voor een winkelopening of merkactivatie in Sint-Jans-Molenbeek. Zelfs voor bruiloften in de buitenlucht, maar ook voor stadsmarketing, winkel en winkelcentra promoties, en andere vormen van fotomarketing kunnen wij je op weg helpen met bijvoorbeeld een caravan photobooths of een vintage Volkswagen photobooth bus. Wil je dat foto’s viral gaan op social media zoals Instagram, Facebook of Twitter? Neem dan een GIF booth en laat alle gasten of bezoekers GIF-jes per email naar zichzelf sturen. Heb je een klein budget? Geen probleem, ook in Sint-Jans-Molenbeek hebben we een reeks goedkope photobooths die je kan huren in Sint-Jans-Molenbeek en omstreken, zoals een digitale photobooth (zonde printer) of old-school Polaroid instant camera’s. Ten slotte hebben we voor zakelijke en marketing evenementen ook greenscreen photobooths en greenscreen fotografen beschikbaar!

Sinds het begin van deze website in 2017, hebben we al talloze mensen geholpen met het vinden van een (last minute) photobooth binnen hun budget en bij hun in de buurt! Zo hebben we behalve in Sint-Jans-Molenbeek ook in Scheut, Koekelberg, Sint-Agatha-Berchem en Scherdemael feestbeesten geholpen met het huren van een photobooth in de buurt!

Photobooths-huren.be is opgericht in 2017 en is vandaag - 2023 - de grootste vergelijkingssite voor photobooths in België met meer dan 50 verhuurders en 100+ verschillende photobooths. Je huurt al een leuke fotopaal zonder printer voor €195 (zelf ophalen) of €299 (inclusief bezorging) en een fotobooth met onbeperkt printen voor €295 (zelf ophalen) of vanaf €295 inclusief transport in heel België! Een fotospiegel huur je al vanaf €425! Photobooths-huren.be is de enige onafhankelijke vergelijkingssite van België met het grootste aanbod en de laagste prijzen! Neem contact op met oprichter en eigenaar Mark Reijman voor gratis advies op mark@photobooths-huren.be of via WhatsApp op +316 12 75 09 76.

Update: Alle prijzen en pakketen voor het seizoen van 2022/2023 staan online!

Op zoek naar een photobooth in de buurt? Maak gebruik van het filter "THUISBASIS LEVERANCIER" (helemaal onderaan!) om de photobooths te vinden van verhuurders die in jouw provincie hun kantoor / zaak / 'thuisbasis' hebben 🙂

 

Photobooth huren in Sint-Jans-Molenbeek

Met een photobooth bedoelen we een fotopaal of fotozuilen, flitskast, flitskist, snapbox, fotokist, praatpaal, flitspaal of hoe je hem ook noemen wilt: in elk geval een ‘open’ fotobooth waardoor je met grote groepen mensen op de foto kan en iedereen kan zien hoeveel lol je hebt! Bekijk hier een overzicht van fotopalen die je in Sint-Jans-Molenbeek / Molenbeek-Saint-Jean kan huren:

Een fotospiegel (magic mirror photobooth) huren in Sint-Jans-Molenbeek

De selfiespiegel, magic mirrorbooth of spiegel photobooth is inmiddels niet meer weg te denken uit het photobooth landschap. In plaats van een enkele fotospiegel in België, zijn er inmiddels vele verhuurders die de magic mirror aan hun assortiment van fotobooths hebben toegevoegd en de gesloten fotohokjes hebben verdrongen als de meest populaire categorie op de fotopaal / photozuil na (de interactieve fotospiegel wordt verrassend genoeg gevolgd door de caravan photobooth). De magic mirror photobooth is dan ook perfect alternatief voor mensen die al vaker op bruiloften en evenementen een fotohok of flitskast of andersoortige ‘fotobox’ hebben gezien en op zoek zijn naar een vernieuwend alternatief! Behalve dat de spiegel interactief is met animaties op het enorme beeldscherm, kan je ook van top tot teen op de foto staan bij de selfiespiegel, wat vooral fijn is voor kinderen en mensen die in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn.

Fotohokje huren in Sint-Jans-Molenbeek

Met een fotohokje bedoelen we een echt hokje, waar je je in kan verstoppen om je meest gekkke bek te trekken en helemaal los te gaan op de camera, dus een traditionele fotocabine met wanden of een gordijntje voor extra privacy. Bekijk hier een overzicht van fotohokjes die je in Sint-Jans-Molenbeek kan huren:

Andere soorten fotobooths in Sint-Jans-Molenbeek

Er zijn natuurlijk nog allerlei andere soorten photobooths die je kan huren in Sint-Jans-Molenbeek en omstreken. Wij hebben de volgende categorieën fotohokjes op de site staan:

Wat kost een fotopaal huren in Sint-Jans-Molenbeek?

De echte fotohokjes zijn duurder om te huren in Sint-Jans-Molenbeek: prijzen beginnen hier vanaf ongeveer €450 (inclusief transportkosten) tot €600, inclusief begeleiding, onbeperkt printen, een gepersonaliseerd fotokader en alle foto’s na afloop digitaal ontvangen. Een caravan photobooth of volkswagen fotobus is duurder, maar zijn wel een geweldige toevoeging aan je bruiloft, feest of zakelijke evenement: reken op prijzen vanaf €600 tot €800 voor een evenement van 3 tot 4 uur. Een GIF booth daarentegen – zeker degene die niet printen – zijn heel betaalbaar, denk aan bedragen vanaf €200 voor een simpel model zonder printer, maar met social sharing mogelijkheden.

En een goedkope photobooth in Sint-Jans-Molenbeek?

Een goedkope fotopaal huren in Sint-Jans-Molenbeek inclusief onbeperkt printen kan al vanaf €275. Dit is volgens het zogeheten ’24 uur huur’ DIY (do-it-yourself) concept. Je moet de fotozuil dan zelf ophalen in de buurt van Sint-Jans-Molenbeek en installeren, maar dankzij de uitleg en de simpele bediening is dat niet moeilijk. Inmiddels zijn er ook fotopalen die middels de post worden verzonden naar u thuis of een postkantoor of ander post en pakket ophaalpunt bij jouw in Sint-Jans-Molenbeek in de buurt. Een fotopaal inclusief transport in heel België huur je al vanaf €295.

Offerte aanvraag voor een photobooth in Sint-Jans-Molenbeek

Wil je onafhankelijk advies en gratis een aantal offertes ontvangen van relevante verhuurders in de regio van Sint-Jans-Molenbeek? Wij verhuren zelf geen photobooths, maar vergelijken ze wel! Zo kunnen we je onafhankelijk adviseren en op basis van jouw wensen en onze kennis de verhuurders vinden die het beste bij jouw wensen, datum, locatie en budget passen. De prijzen die je op de site ziet zijn gegarandeerd identiek aan de prijzen die de verhuurders op hun eigen site hanteren. Vul het contactformulier hieronder in en wij zorgen er voor dat

  Ik heb budget voor*
  Fotozuil met printer (€300+)Fotospiegel (€425+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€450+)360 spinner videobooth (€750+)Videobooth (€250+)Greenscreen (€500+)Mobiele (polaroid) fotograaf (€400+)VW photobooth bus (€700+)GIF photobooth (€250+)Fotozuil zonder printer (€200+)XL LED lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaarHout

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Tips voor je fotohokje in Sint-Jans-Molenbeek (Molenbeek-Saint-Jean)

  Dankzij onze jarenlange ervaring in het vergelijken van fotohokjes in Belgie en Nederland merken we dat er een aantal dingen zijn waar zowel bruidsparen als zakelijke klanten tegen aan lopen. Hierbij onze tips:

  • Denk goed na wat je wil met de photobooth: wil je dat je evenement viral gaat op social media of wil je mensen een fysiek bedankje geven of wil je dat mensen een (gesproken) boodschap kunnen achterlaten, of wil je indruk maken op mensen (denk ana greenscreen of een fotospiegel).
  • Uitverkochte verhuurders: in Mei, Juni, September zijn veel verhuurders op de vrijdag en zaterdag uitverkocht in verband met de vele bruiloften. Eind november en december zijn veel verhuurders uitverkocht (ook op doordeweekse dagen, vooral de donderdag lijkt populair) in verband met personeelsfeesten en bedrijfsfeesten waarop photobooths ook een graag geziens gast zijn.
  • Goedkoop is duurkoop: een goedkope photobooth kan duur worden, bijvoorbeeld als de klantenservice niet mee werkt, de reservering wordt geannuleerd, de kwaliteit van de camera of de printer niet naar verwachting is of er nog bijkomende kosten zijn (transport, props etc). Vraag dus altijd verschillende offertes aan!

  Photobooth tips voor je bruiloft in Sint-Jans-Molenbeek

  • Hoe lang heb je een photobooth nodig op een bruiloft: Voor een typische bruiloft adviseren we altijd om de photobooth pas na de openingsdans te starten en voor de ‘einddans’ / afscheid stop te zetten, zodat iedereen aandacht heeft voor het bruidspaar. 3 uur is meestal dan ook voldoende tijd.
  • Onbeperkt printen: net als je drank afkopen geeft het een gerust gevoel: je hebt in elk geval genoeg prints en weet precies wat de kosten zijn. Maar voor kleine feestjes en zelfs bruiloften tot 100 gasten is meestal 300 prints (vaak dubbel uitgeprint in 5×15 cm formaat), dus eigenlijk 600 fotostrookjes ruim voldoende.
  • Gastenboek: veel verhuurders printen fotostrookjes van 5 x 15 cm die er standaard dubbel uitgekomen (de printer snijd de foto namelijk doormidden). Zet iemand bij de fotobooth neer als je er 1 hebt zonder begeleiding en laat die telkens 1 strookjes achter houden voor in je gastenboek. ZO komt je gastenboek barstensvol leuke prints!

  Meer informatie over Sint-Jans-Molenbeek / Molenbeek-Saint-Jean hier en hier en trouwen in Sint-Jans-Molenbeek hier.

  WhatsApp WhatsApp Mark