Photobooth huren in provincie Luxemburg (België)? Kies uit 50+ fotohokjes!

Ben je op zoek naar een fotobooth om te huren in de provincie Luxemburg voor je feest? Of het nu je trouw, een beurs of festival of een zakelijk evenement is, je verjaardag, jubileum, een borrel, receptie of carnaval: voor elke gelegenheid en budget is er wel een photobooth in de provincie Luxemburg te vinden die bij je wensen en voorkeuren past.

Op Photobooths-huren.be staan meer dan 50 verschillende verhuurders met meer dan 100 verschillende fotobooths die je kan huren in heel België! Bekijk hier het complete photobooth overzicht van 2021. Als je interesse hebt in een photobooth, bekijk dan het profiel met alle informatie en foto's en contacteer de verhuurder direct:
 • voor een boeking van een photobooth
 • een offerte voor een photobooth
 • om een vraag te stellen aan de photobooth verhuurder

Goedkope digitale fotopaal in Luxemburg huren

Ben je op zoek naar een goedkope photobooth die je in (in de buurt van) Luxemburg kan huren? Geen probleem! Een echt goedkope photobooth (zonder printer) kan je al onder de €200 euro huren, dit zijn de zogenaamde ‘digitale photobooths‘. Je krijgt dan alle foto’s na afloop digitaal en kan ze meestal al tijdens het feest direct op social media zoals Facebook, Instagram en Twitter zetten of naar jezelf emailen, zodat je ze op die manier op social media kan zetten (dit is meestal sneller dan iedereen laten inloggen op hun social media accounts) en ook veiliger en je privacy is beter beschermd (GDPR).

Wat kost een fotopaal huren in Luxemburg?

Wil je de foto’s ook direct kunnen printen? Reken dan op startprijzen van de verschillende fotobooths (hiermee worden een fotopaal of fotozuil bedoeld, een ‘open’ fotobooth, waar je voor gaat staan zonder dat er sprake is van een gordijntje of wanden) van €200 tot €300. De prijs is voornamelijk afhankelijk van de hoeveelheid prints die je nodig denkt te hebben. Heb je genoeg aan 100 voor een klein verjaardagsfeestje of heb je een grote bruiloft en wil je de hele avond onbeperkt kunnen printen? Soms zal de photobooth dan bestaan uit een iPad en een daaraan gekoppelde printer. Reken bij budget fotopalen op een DIY mentaliteit: zelf ophalen, zelf installeren, zelf lachen en zelf weer terugbrengen :-). In ruil daarvoor heb je wel hele betaalbare fotobooth in Luxemburg.Als je een door fotografen gebouwde en geinstalleerde flitspaal of fotobox met spiegelreflexcamera zoekt, ben je wellicht iets meer kwijt (denk aan rond de €400 – €450), maar de kwaliteit van de foto’s, de print en de ‘looks’ van de photobooth zijn daar dan ook naar!

Wil je meer weten welke prijzen je ongeveer kan verwachten per type fotobooth? Lees dan ons artikel ‘wat kost een photobooth in België‘. De prijzen van een fotopaal of een fotozuil zullen naast het aantal prints en het type camera ook afhankelijk zijn van de extra’s, zoals props, een gepersonaliseerd fotoframe en alle foto’s digitaal ontvangen. Daarnaast moet je rekening houden met transportkosten en of een fotobooth met of zonder begeleiding wordt aangeboden.

Kosten fotohokje in Luxemburg

Een echt fotohokje heeft natuurlijk zijn eigen charme: net zoals vroeger op het stadhuis of het treinstation: inclusief de wanden of gordijntje om gekke bekken te trekken in de privacy van het fotohokje. Inmiddels heb je zelfs een opblaasbaar fotohokje! Voor de kosten van een fotohokje moet je rekenen op €400 tot €600 voor 4 uur inclusief props, onbeperkt printen, een gepersonaliseerd fotokader en begeleiding. De meeste (maar niet allemaal) fotohokjes komen met begeleidng, dus je hoeft je tijdens het feest nergens zorgen over te maken.

Videobooths huren in provincie Luxemburg

Bekijk hier een selectie van de videopalen of videogastenboeken die beschikbaar zijn in Belgie, waarvan de meeste natuurijk ook in de provincie Luxemburg. Met een videobooth kan je leuke korte videoboodschappen opnemen, die je naderhand allemaal digitaal ontvangt. Een leuk idee voor bruidsparen die het traditionele gastenboek willen vervangen voor een moderner exemplaar!

Prijzen fotospiegels in provincie Luxemburg

De nieuwste rage in photoboothland: de magic mirrorbooth is natuurlijk ook beschikbaar in de provincie Luxemburg! Deze magische fotospiegel praat tegen je, geeft je aanwijzingen, speelt spelletjes met je en laat je op de spiegel schrijven en stempelen: alles wordt toegevoegd aan de foto die hij van je maakt en natuurlijk geprint! Een leuk alternatief voor degene die al genoeg fotohokjes en fotopalen hebben gezien en op zoek zijn naar meer interactie, innovatie en iets vernieuwends! Ideaal voor zakelijke evenementen en fotomarketing!

GIF booths huren in provincie Luxemburg

GIF booths zijn zeer betaalbaar voor elk budget en leuk om de GIF-jes direct te kunnen delen op social media zoals Instagram, Facebook en Twitter. De GIF-jes maken zelfs je saaie oom nog grappig! Deze kan je huren in Luxemburg:

Prijs polaroid instant camera’s in provincie Luxemburg

Voor elk budget hebben we wel een optie! De goedkoopste optie op Photobooths-huren.be is het huren van een instant camera, die de foto’s direct print. Niets digitaal, dit is old-school, perfect voor een vintage bruiloft of een ‘Roaring 20s’ feestje. Even wapperen en de foto is klaar! Voor minder dan €100 wordt de Polaroid instant camera al thuisbezorgd, heb je hem ruim op tijd binnen en de eerste 50 prints zijn al inbegrepen, inclusief de mogelijkheid om meer cassettes bij te bestellen voor meer prints. Volle cassettes kan je gewoon terugsturen en het bedrag wordt teruggestort op je rekening!

Kosten mobiele greenscreen studio in provincie Luxemburg

De mobiele greenscreen fotostudio is een enorm gewilde gast voor fotmarketing en zakelijke evenementen: denk aan een winkelopening, productlancering, winkelcentrum promotie of ander zakelijk doel. De digitale achtergrond die er door mideel van de greenscreen technologie aan wordt toegevoegd zorgt er voor dat jouw merk altijd prominent op de foto staat!

Fotobus of caravan photobooth huren in provincie Luxemburg

Wil je zeker weten dat je photobooth niet over het hoofd wordt gezien? Heb je plek buiten of ene grote binnenlocatie? Laat dat een Volkswagen photobooth bus of een caravan fotobooth op je feest of evenement verschijnen! Kies je voor een fleurige ‘look’ of voor een vintage uitstraling? Met de fotobusjes en het caravan fotohokje weet je zeker dat een rij gegarandeert is! Altijd inclusief begeleiding, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken, zodat jij meer tijd hebt voor je gasten of bezoekers!

Doe een algemene offerte aanvraag!

Zie je door de bomen het bos niet meer! Als onbetwiste expert op het gebied van photobooths in België zetten we onze expertise en netwerk graag in voor jou! Vul het onderstaande contactformulier in en op basis van jouw voorkeuren matchen we je met 2 – 3 verhuurders en vragen ze je een offerte te sturen: zo kan je photobooths vergelijken en ontvang je direct de beste photobooth deal!

  Ik heb budget voor*
  VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€600+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€400+)Greenscreen photobooth (€450+)Fotohokje (€500+)GIF photobooth (€200)Fotozuil met printer (€300+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaarHout

  Ik ben op zoek naar een booth:*
  Met begeleidingZonder begeleidingMaakt niets uit

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Wat wil je?*
  Boeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders

  Tips om een fotobooth te huren in Luxemburg

  Een fotozuil, fotobox of goedkope flitspaal huren in de provincie Luxemburgis is heel eenvoudig met Photobooths-huren.be! De meeste verhuurders op deze site verhuren door heel België en dus ook in de provincie Luxemburg Luxemburg. Mocht het levergebied van een fotobooth verhuurder kleiner zijn dan België (en ze dus wellicht niet binnen de provincie Luxemburg leveren), dan staat dat expliciet vermeld in het profiel van de verhuurder onder het kopje ‘extra informatie’ > ‘Leveringsgebied’.

  Met behulp van de handige zoekfilters kan je ook alle fotobooths filteren op 'Leveringsgebied' of op 'Thuisbasis Leverancier'. Zo kan je filteren op verhuurders die in jouw provincie leveren of een verhuurder uit de buurt (bijvoorbeeld ter voorkoming van vertraging door file). Daarnaast zijn er nog een aantal andere handige zoekfilters om je te helpen met het vinden van de perfecte photobooth voor je feest of event:
  • Type photobooth (zuil, hokje, greenscreen, spiegel gif, busje, caravan, digitaal, polaroid, etc)
  • Transportkosten (inbegrepen, op aanvraag, zelf ophalen, niet bij de pakketprijs inbegrepen)
  • Props / Feestartikelen (inbegrepen, tegen bijbetaling, niet beschikbaar)
  • Huurperiode (van 1 uur tot 24 uur is mogelijk). Meerdaags gebruik van photobooths kan natuurlijk ook, maar de prijzen hiervan zijn op aanvraag.
  • En ten slotte natuurlijk prijs

  Je trouw met een photobooth in provincie Luxemburg?

  Ben je bezig met het voorbereiden van je trouw en ben je op zoek naar een leuk fotohokje of flitspaal in de provincie van Luxemburg voor op je bruiloft? Dan kan je op photobooths-huren.be de grootste collectie van flitspalen, fotohokjes, fotobooths, fotobox, maar ook fotospiegels, magic mirrors, caravan booths, GIF booths, videozuilen en Volkswagen photobooths voor uw huwelijk vinden! Hieronder delen we graag onze tips voor het huren van een booth in de provincie Luxemburg voor uw trouw. Trouwen is nu eenmaal leuker met een foto booth! Wil je meer en uitgebreidere tips lezen? Lees dan ons artikel over alle trouwtips voor het huren van een photobooth op je bruiloft.

  • De vrijdagen en zaterdagen in het trouwseizoen zijn veel verhuurders uitverkocht. Wacht dus niet te lang met boeken voor een fotobooth op uw trouw!
  • Een fotobooth op uw trouwfeest? Laat de fotobooth pas starten na uw openingsdans en eindigen voor uw afscheidsdans: de photobooth is geweldig entertainment, maar op sommige momenten dienen alle ogen en aandacht op het bruidspaar gericht te zijn!
  • Zet het fotohokje niet in een verdomhoekje, maar op een plek waar hij goed zichtbaar is
  • Veel photobooths printen 2 strookjes van 5×15 cm. Laat uw gasten 1 van de prints houden en laat ze de andere met een boodschap in een gastenboek plakken. Fotostrips zijn geweldig om uw gastenboek mee op te fleuren! Zie ook hieronder.

  Photobooth in de provinie Luxemburg voor andere gelegenheden:

  • Verjaardag: overweeg een budget fotopaal of een Polaroid instant camera
  • Jubileum: elke fotopaal of fotohokje is leuk hiervoor!
  • Gala: een fotohokje of Fotospiegel zijn ideaal om als paar p de foto te gaan
  • Winkelopening: een GIF booth of greenscreen fotostudio zijn populair
  • Productlancering: maak je brandactivation interactief met een magische fotospiegel
  • Beurs of Congres: overweeg een fotopaal zonder begeleiding en ’24 uur huur’ concept om de kosten binnen budget te houden
  • Festival: een Volkswagen fotobus of een caravan photobooth zijn de ‘usual suspects’ en terecht!
  • Personeelsfeest: fotospiegel, fotohokje, fotopaal: alles kan!
  • Winkelcentrum: denk fotomarketing, dus greenscreen, fotospiegel of GIF booth zijn goede opties met social media sharing mogeijkheden
  • Sweet Sixteen: een fotopaal is perfect voor een (klein) feestje
  • Fotomarketing: een fotohokje heeft veel ruimte voor branding, de magic mirror en GIF booth zijn geweldig voor social sharing

  Meer informatie over Luxemburg staat hier, hier en hier

  WhatsApp WhatsApp Mark