Photobooth huren in Menen [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

Menen trouw feest photobooth

Een photobooth huren in Menen kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Menen, West-Vlaanderen? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de buurt van Menen is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths uit de buurt van Menen.

photobooth-Menen

Photobooth huren in Menen

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Menen ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Menen sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust! Onze contactgegevens staan onderaan en bovenaan de website.

  Een fotobooth in de buurt van Menen is natuurlijk ook perfect geschikt voor een fuif in Wervik of Ledegem.

  Zelf een photo-booth zoeken voor je feest in regio Menen

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je fuif in Menen? Hier staan alle fotobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Menen kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in West-Vlaanderen vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied West-Vlaanderen” ook de verhuurders die weliswaar niet in West-Vlaanderen gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  Menen-foto-booth-huren

  Wat kost een photobooth in Menen huren ongeveer?

  Als we naar de prijzen van photobooths in West-Vlaanderen kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Menen:

  • €200 voor een photobooth huren in Menen zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport naar Menen
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten naar Menen
  • €600+ voor een caravan Menen

  Over Menen

  Menen (Frans: Menin) is een stad in de Belgische provincie West-Vlaanderen. De stad telt ruim 34.000 inwoners. In de streek zelf wordt de stad Mjinde genoemd, in de rest van de provincie wordt de naam Mjeenn gebruikt. In het gebied zijn vondsten uit het laatpaleolithicum en uit het neolithicum bekend. Ook uit de Romeinse tijd zijn dakpannen en potscherven gevonden, en ook sporen van een kleine Gallo-Romeinse nederzetting uit het 3e kwart van de 1e eeuw na Christus.

  Op 14 oktober 1914 werd Menen door de Duitsers bezet. De oorlog leidde ertoe dat de helft van de huizen werd vernield. Na de oorlog werd in 1921-1923 de wijk Ons Dorp gebouwd. De houten noodwoningen werden uiteindelijk vervangen door huizen in de Nieuwe Tuinwijk. In 1921 werd de Leie rechtgetrokken, waardoor schepen tot 300 ton Menen konden bereiken. De oude Leie-arm werd in 1923 gedempt. In 1971 en 1987-1988 werd de Leie geschikt gemaakt voor nog grotere schepen.

  Meer photobooths uit de regio van Menen kan je vinden in Brugge, Kortrijk, Oostende en Roeselare.

  Meer informatie over Menen hier, hier en hier,

  Menen-photobooth

  WhatsApp WhatsApp Mark