Photobooth huren in Maasmechelen [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

Maasmechelen photobooth feest

Een photobooth huren in Maasmechelen kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Maasmechelen, Limburg? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de buurt van Maasmechelen is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths uit de buurt van Maasmechelen.

Maasmechelen-photobooth-huren

Photobooth huren in Maasmechelen: offertes ontvangen

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Maasmechelen ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Maasmechelen sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust! Onze contactgegevens staan onderaan en bovenaan de website.

  Maasmechelen-foto-booth-huren

  Zelf een foto-booth zoeken voor je feest in Maasmechelen

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je fuif in Maasmechelen? Hier staan alle fotobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  Maasmechelen-trouw-fotobooth-feest-bruiloft

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Maasmechelen kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in Limburg vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied Limburg” ook de verhuurders die weliswaar niet in Limburg gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  Maasmechelen-fotobox-fotohok-foto-booth

  Wat kost een photobooth in Maasmechelen huren ongeveer?

  Als we naar de prijzen van photobooths in Maasmechelen kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Maasmechelen:

  • €200 voor een photobooth huren in Maasmechelen zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport naar Maasmechelen
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten naar Maasmechelen
  • €600+ voor een caravan photobooth

  Een photobooth gevonden die je kan huren in Maasmechelen? Mooi, grote kans dat je hem ook kan huren als je een feest viert in een kleinere stad in de buurt van Maasmechelen, zoals Dilsen-stokkem, Maaseik, Zutendaal, As of Lanaken.

  Over Maasmechelen

  Maasmechelen is een gemeente in de Belgische provincie Limburg en overschreed in juni 2023 de kaap van 40.000 inwoners. De gemeente omvat de voormalige gemeenten Mechelen-aan-de-Maas, Vucht met het dorp en de tuinwijk, Leut, Meeswijk, Uikhoven, Eisden met de woonkernen Eisden-Dorp en Eisden-Tuinwijk, Opgrimbie, Boorsem met woonkern Kotem. Het is tevens de hoofdplaats van het kieskanton en gerechtelijk kanton Maasmechelen.

  Archeologische vondsten tonen aan dat de Maasvallei al 8000 jaar geleden bewoond is geweest. Aan de voet van het Kempens Plateau lagen drogere gronden die een vast verblijf mogelijk maakten. Bossen op de terrassen maakten plaats voor akkerbouw. Maasmechelen bestaat uit de volgende deelgemeenten: Mechelen-aan-de-Maas, Opgrimbie, Vucht, Eisden, Leut, Meeswijk, Boorsem en Uikhoven.

  Meer photobooths uit de regio van Maasmechelen kan je vinden in Genk en Hasselt.

  Meer informatie over Maasmechelen hier, hier en daar.

  photobooth-huren-maasmechelen

  WhatsApp WhatsApp Mark