Photobooth huren in provincie Luik? Kies uit 100+ fotobooths!

Ben je op zoek naar een fotobooth om te huren in de provincie Luik voor je feest? Of het nu je trouw, een beurs of festival of een zakelijk evenement is, je verjaardag, jubileum, een borrel, receptie of carnaval: voor elke gelegenheid en budget is er wel een photobooth in de provincie Luik te vinden die bij je wensen en voorkeuren past.

Op Photobooths-huren.be staan meer dan 50 verschillende verhuurders met meer dan 100 verschillende fotobooths die je kan huren in heel België!   Zonder printer al voor €200-€250 en inclusief prints en transport al vanaf €300! Bekijk hier het complete photobooth overzicht, helemaal up to date voor het 2023 & 2024 photoboothseizoen! Als je interesse hebt in een photobooth, bekijk dan het profiel met alle informatie en foto's en contacteer de verhuurder direct:
 • voor een boeking van een photobooth
 • een offerte voor een photobooth
 • om een vraag te stellen aan de photobooth verhuurder

Wat kost een fotopaal huren in Luik?

Wil je de foto’s ook direct kunnen printen? Reken dan op startprijzen van de verschillende fotobooths (hiermee worden een fotopaal of fotozuil bedoeld, een ‘open’ fotobooth, waar je voor gaat staan zonder dat er sprake is van een gordijntje of wanden) vanaf ongeveer €300. De prijs is voornamelijk afhankelijk van de hoeveelheid prints die je nodig denkt te hebben. Heb je genoeg aan 100 prints voor een klein verjaardagsfeestje of heb je een grote bruiloft en wil je de hele avond onbeperkt kunnen printen? Soms zal de photobooth dan bestaan uit een iPad en een daaraan gekoppelde printer. Reken bij budget fotopalen op een DIY mentaliteit: zelf ophalen, zelf installeren, zelf lachen en zelf weer terugbrengen :-). In ruil daarvoor heb je wel hele betaalbare fotobooth in Luik.Als je een door fotografen gebouwde en geinstalleerde flitspaal of fotobox met spiegelreflexcamera zoekt, ben je wellicht iets meer kwijt (denk aan rond de €400 – €450), maar de kwaliteit van de foto’s, de print en de ‘looks’ van de photobooth zijn daar dan ook naar!

Kosten photobooth huren

Wil je meer weten welke prijzen je ongeveer kan verwachten per type fotobooth? Lees dan ons artikel ‘wat kost een photobooth in België‘. De prijzen van een fotopaal of een fotozuil zullen naast het aantal prints en het type camera ook afhankelijk zijn van de extra’s, zoals props, een gepersonaliseerd fotoframe en alle foto’s digitaal ontvangen. Daarnaast moet je rekening houden met transportkosten en of een fotobooth met of zonder begeleiding wordt aangeboden.

Prijzen fotospiegels in provincie Luik

De nieuwste rage in photoboothland: de magic mirrorbooth is natuurlijk ook beschikbaar in de provincie Luik! Deze magische fotospiegel praat tegen je, geeft je aanwijzingen, speelt spelletjes met je en laat je op de spiegel schrijven en stempelen: alles wordt toegevoegd aan de foto die hij van je maakt en natuurlijk geprint! Een leuk alternatief voor degene die al genoeg fotohokjes en fotopalen hebben gezien en op zoek zijn naar meer interactie, innovatie en iets vernieuwends! Ideaal voor zakelijke evenementen en fotomarketing!

Kosten fotohokje in Luik

Een echt fotohokje heeft natuurlijk zijn eigen charme: net zoals vroeger op het stadhuis of het treinstation: inclusief de wanden of gordijntje om gekke bekken te trekken in de privacy van het fotohokje. Inmiddels heb je zelfs een opblaasbaar fotohokje! Voor de kosten van een fotohokje moet je rekenen op €400 tot €600 voor 4 uur inclusief props, onbeperkt printen, een gepersonaliseerd fotokader en begeleiding. De meeste (maar niet allemaal) fotohokjes komen met begeleidng, dus je hoeft je tijdens het feest nergens zorgen over te maken.

De nieuwste trend in Luik / Liège: de 360º video spinner booth!

Met een spinner booth lift je zeker mee met de grootste trend voor 2023 in photoboothland: supergave filmpjes die helemala om jou draaien. Letterlijk! Een videocamera op een arm draait rond een platform waar jij met je vrienden op staat en maakt een filmpje met een vette soundtrack terwijl jullie staan te swingen! Daarna kan je het filmpje direct naar je telefoon mailen en delen op je sociale media! Het is zeker niet de goedkoopste optie, dus je ziet hem vooral veel op zakelijke evenementen, maar ook op bruiloften en reguliere feesten, zoals bedrijfsfeesten komen we de 360 video spinner steeds vaker tegen als welkome gast!

Videobooths huren in provincie Luik

Bekijk hier een selectie van de videopalen of videogastenboeken die beschikbaar zijn in Belgie, waarvan de meeste natuurijk ook in de provincie Luik. Met een videobooth kan je leuke korte videoboodschappen opnemen, die je naderhand allemaal digitaal ontvangt. Een leuk idee voor bruidsparen die het traditionele gastenboek willen vervangen voor een moderner exemplaar!

GIF booths huren in provincie Luik

GIF booths zijn zeer betaalbaar voor elk budget en leuk om de GIF-jes direct te kunnen delen op social media zoals Instagram, Facebook en Twitter. De GIF-jes maken zelfs je saaie oom nog grappig! Deze kan je huren in Luik:

Mobiele (polaroid) fotograaf / ‘roaming’ fototeam boeken

Zeker voor zakelijke events zijn de ‘roaming’ photographers een populaire optie, dit zorgt er voor dat de foto’s naar je gasten of bezoekers toekomen, in plaats van andersom! Sommige fotografen gebruiken een print station of een Polaroid of Fuji camera, zodat er ook een instant print beschikbaar is om als souvenir weg te geven. Het voordeel van een professionele fotograaf boven een photobooth is dat de foto’s wat beter zijn en wat dynamischer kunnen worden.

Kosten mobiele greenscreen photobooth in provincie Luik

De mobiele greenscreen fotostudio is een enorm gewilde gast voor fotmarketing en zakelijke evenementen: denk aan een winkelopening, productlancering, winkelcentrum promotie of ander zakelijk doel. De digitale achtergrond die er door mideel van de greenscreen technologie aan wordt toegevoegd zorgt er voor dat jouw merk altijd prominent op de foto staat!

Volkswagen photobooth bus of caravan photobooth huren

Wil je zeker weten dat je photobooth niet over het hoofd wordt gezien? Heb je plek buiten of ene grote binnenlocatie? Laat dat een Volkswagen photobooth bus of een caravan fotobooth op je feest of evenement verschijnen! Kies je voor een fleurige ‘look’ of voor een vintage uitstraling? Met de fotobusjes en het caravan fotohokje weet je zeker dat een rij gegarandeert is! Soms inclusief begeleiding, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken, zodat jij meer tijd hebt voor je gasten of bezoekers!

Goedkope digitale fotopaal in Luik, Liège huren

Ben je op zoek naar een goedkope photobooth die je in (in de buurt van) Luik kan huren? Geen probleem! Een echt goedkope photobooth (zonder printer) kan je al onder de €200 euro huren, dit zijn de zogenaamde ‘digitale photobooths‘. Je krijgt dan alle foto’s na afloop digitaal en kan ze meestal al tijdens het feest direct op social media zoals Facebook, Instagram en Twitter zetten of naar jezelf emailen, zodat je ze op die manier op social media kan zetten (dit is meestal sneller dan iedereen laten inloggen op hun social media accounts) en ook veiliger en je privacy is beter beschermd (GDPR).

Doe een algemene offerte aanvraag!

Zie je door de bomen het bos niet meer! Als onbetwiste expert op het gebied van photobooths in België zetten we onze expertise en netwerk graag in voor jou! Vul het onderstaande contactformulier in en op basis van jouw voorkeuren matchen we je met 2 – 3 verhuurders en vragen ze je een offerte te sturen: zo kan je photobooths vergelijken en ontvang je direct de beste photobooth deal!

  Ik heb budget voor*
  Fotozuil met printer (€300+)Fotospiegel (€425+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€450+)360 spinner videobooth (€750+)Videobooth (€250+)Greenscreen (€500+)Mobiele (polaroid) fotograaf (€400+)VW photobooth bus (€700+)GIF photobooth (€250+)Fotozuil zonder printer (€200+)XL LED lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaarHout

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Tips om een fotobooth te huren in Luik

  Een fotozuil, fotobox of goedkope flitspaal huren in de provincie Luik is heel eenvoudig met Photobooths-huren.be! De meeste verhuurders op deze site verhuren door heel België en dus ook in de provincie Luik. Mocht het levergebied van een fotobooth verhuurder kleiner zijn dan België (en ze dus wellicht niet binnen de provincie Luik leveren), dan staat dat expliciet vermeld in het profiel van de verhuurder onder het kopje ‘extra informatie’ > ‘Leveringsgebied’.

  Met behulp van de handige zoekfilters kan je ook alle fotobooths filteren op 'Leveringsgebied' of op 'Thuisbasis Leverancier'. Zo kan je filteren op verhuurders die in jouw provincie leveren of een verhuurder uit de buurt (bijvoorbeeld ter voorkoming van vertraging door file). Daarnaast zijn er nog een aantal andere handige zoekfilters om je te helpen met het vinden van de perfecte photobooth voor je feest of event:
  • Type photobooth (zuil, hokje, greenscreen, spiegel gif, busje, caravan, digitaal, polaroid, etc)
  • Transportkosten (inbegrepen, op aanvraag, zelf ophalen, niet bij de pakketprijs inbegrepen)
  • Props / Feestartikelen (inbegrepen, tegen bijbetaling, niet beschikbaar)
  • Huurperiode (van 1 uur tot 24 uur is mogelijk). Meerdaags gebruik van photobooths kan natuurlijk ook, maar de prijzen hiervan zijn op aanvraag.
  • En ten slotte natuurlijk prijs

  Je trouw met een photobooth in provincie Luik?

  Ben je bezig met het voorbereiden van je trouw en ben je op zoek naar een leuk fotohokje of flitspaal in de provincie van Luik voor op je bruiloft? Dan kan je op photobooths-huren.be de grootste collectie van flitspalen, fotohokjes, fotobooths, fotobox, maar ook fotospiegels, magic mirrors, caravan booths, GIF booths, videozuilen en Volkswagen photobooths voor uw huwelijk vinden! Hieronder delen we graag onze tips voor het huren van een booth in de provincie Luik voor uw trouw. Trouwen is nu eenmaal leuker met een foto booth!

  Tips voor je trouw

  • De vrijdagen en zaterdagen in het trouwseizoen zijn veel verhuurders uitverkocht. Wacht dus niet te lang met boeken voor een fotobooth op uw trouw!
  • Een fotobooth op uw trouwfeest? Laat de fotobooth pas starten na uw openingsdans en eindigen voor uw afscheidsdans: de photobooth is geweldig entertainment, maar op sommige momenten dienen alle ogen en aandacht op het bruidspaar gericht te zijn!
  • Zet het fotohokje niet in een verdomhoekje, maar op een plek waar hij goed zichtbaar is
  • Veel photobooths printen 2 strookjes van 5×15 cm. Laat uw gasten 1 van de prints houden en laat ze de andere met een boodschap in een gastenboek plakken. Fotostrips zijn geweldig om uw gastenboek mee op te fleuren! Zie ook hieronder.

  Wil je meer en uitgebreidere tips lezen? Lees dan ons artikel over alle trouwtips voor het huren van een photobooth op je bruiloft.

  Photobooth in de provincie Luik (Liège) voor andere gelegenheden:

  • Verjaardag: overweeg een budget fotopaal of een Polaroid instant camera
  • Jubileum: elke fotopaal of fotohokje is leuk hiervoor!
  • Gala: een fotohokje of Fotospiegel zijn ideaal om als paar p de foto te gaan
  • Winkelopening: een GIF booth of greenscreen fotostudio zijn populair
  • Productlancering: maak je brandactivation interactief met een magische fotospiegel
  • Beurs of Congres: overweeg een fotopaal zonder begeleiding en ’24 uur huur’ concept om de kosten binnen budget te houden
  • Festival: een Volkswagen fotobus of een caravan photobooth zijn de ‘usual suspects’ en terecht!
  • Personeelsfeest: fotospiegel, fotohokje, fotopaal: alles kan!
  • Winkelcentrum: denk fotomarketing, dus greenscreen, fotospiegel of GIF booth zijn goede opties met social media sharing mogeijkheden
  • Sweet Sixteen: een fotopaal is perfect voor een (klein) feestje
  • Fotomarketing: een fotohokje heeft veel ruimte voor branding, de magic mirror en GIF booth zijn geweldig voor social sharing

  Malheureusement notre site n’est pas disponible en français. Vous souhaitez louer un photobooth à Liège ? Nos propriétaires de photobooth parlent français. Vous avez des questions ou vous souhaitez réserver un photobooth à Liège ? Remplissez le formulaire de contact.

  Meer informatie over Luik staat hier, hier en hier

  WhatsApp WhatsApp Mark