Photobooth huren in Lommel of Pelt [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

lommel pelt trouw feest photobooth

Een photobooth huren in Lommel of Pelt kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Lommel of Pelt, Limburg? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de buurt van Lommel is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths uit de buurt van Pelt.

Lommel-Pelt-photobooth-huren

Photobooth huren in Lommel of Pelt: offertes ontvangen

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Lommel ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Pelt sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust! Onze contactgegevens staan onderaan en bovenaan de website.

  Lommel-fotobooth-huren

  Zelf een foto-booth zoeken voor je feest in Pelt en Lommel

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je fuif in Pelt? Hier staan alle fotobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Lommel of Pelt kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in Limburg vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied Limburg” ook de verhuurders die weliswaar niet in Pelt gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  Pelt-fotobooth-huren

  Wat kost een photobooth in Lommel / Pelt huren ongeveer?

  Als we naar de prijzen van photobooths in Lommel kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth:

  • €200 voor een photobooth huren zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport naar Lommel en Pelt
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten
  • €600+ voor een caravan photobooth

  Een photobooth gevonden die je kan huren in Lommel of Pelt? Grote kans dat je hem ook kan huren als je een feest viert in een kleinere stad in de buurt, zoals Hamont-Achel, Houtmolen, Bree, Bocholt, Peer, Hechtel-Eksel of Balen.

  Meer photobooths uit de regio van Lommel en Pelt kan je vinden in Genk en Hasselt.

  Over Lommel

  Lommel is een plaats en stad in de Belgische provincie Limburg, tegen de Nederlandse grens aan. De Kempense stad telt bijna 35.000 inwoners en behoort tot het kieskanton en het gerechtelijk kanton Pelt. Lommel is vandaag een van de sterkste economische groeiers van Limburg en Vlaanderen.

  De stad blijft haar positie versterken en uitbouwen met de ontwikkeling van 276 hectare nieuwe, duurzame bedrijventerreinen: Kristalpark. De terreinen van Kristalpark III maken deel uit van een aaneengesloten industriezone van 900 hectare. Hierdoor beschikt Lommel over een strategische positie in België en Europa, waar grote industriegebieden bijzonder schaars zijn. Door zijn trimodale ontsluiting (auto-, spoor- én waterwegen) is het terrein bovendien van strategisch belang voor de Limburgse en de Vlaamse economie.

  Over Pelt

  Pelt is een gemeente in het noorden van de Belgische provincie Limburg die op 1 januari 2019 is ontstaan uit de fusie van Neerpelt en Overpelt. De gemeente heeft een oppervlakte van 83,63 km² en telt ruim 34.000 inwoners. In het noorden grenst Pelt aan de Nederlandse gemeente Valkenswaard. Overige buurgemeenten zijn de klok rond: Hamont-Achel, Bocholt, Peer, Hechtel-Eksel en Lommel. Door het zanderige Pelt vloeit de Dommel, die in het natuurgebied Plateaux-Hageven Nederland binnenstroomt.

  Begin 2017 gingen Hamont-Achel, Neerpelt en Overpelt samenzitten om één grote gemeente te vormen. In mei dat jaar haakte Hamont-Achel af, maar Neerpelt en Overpelt beslisten om door te gaan. De naam gaat reeds terug naar de Romeinen, die de streek Palethe noemden, wat zoveel als moerassig gebied betekent.

  Meer informatie over Lommel en Pelt staat hier, hier en daar,  daar.

  Lommel-Fotobooth-huren-schild    Pelt-fotobooth-huren-wapen

  WhatsApp WhatsApp Mark