Houten fotohokje huren: compleet pakket voor €545 [4 uur ]

Geïnteresseerd in het huren van deze photobooth? Wat wil je doen:

Deze photobooth boeken, een offerte aanvragen, optie nemen of vraag stellen

  Ik wil graag bij deze verhuurder (verplicht)
  BoekenOfferteOptieVraag

  Kosten en inhoud compleet fotohokje pakket van €545

  • 4 uur voor €545 (inclusief BTW)
  • Greenscreen optie kost €100 extra
  • Op locatie 4 uur lang onbeperkt printen
  • USB-stick met alle strookjes en alle losse foto’s
  • Props! Een koffer vol met verkleedspullen
  • Opmaak van de fotostrookjes
  • Een enthousiaste begeleider
  • Gratis transport tot 100 km (vanuit Noord Brabant, NL, daarna 1 euro per kilometer)

  Meer informatie over dit houten fotohokje lezen

  All you can print

  Wanneer je het fotohokje huurt, kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken! De foto’s worden direct afgedrukt, zodat je gasten het aandenken meteen in handen hebben. Onbeperkt veel plezier! De photobooth is maar liefst vier uur lang op je feest aanwezig. Ga maar eens na hoeveel foto’s in die tijd gemaakt kunnen worden… De foto’s worden direct afgedrukt na het maken, zodat je gasten het aandenken meteen in handen hebben. Leuk voor later.

  Professionele begeleiding

  Het fotohokje is superleuk. Om te garanderen dat er alleen maar mooie of gekke foto’s uitrollen, sturen wij een medewerker mee wanneer je de fotobooth huurt. Hij of zij is zorgvuldig geselecteerd en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zo hebben jullie geen omkijken naar het hokje, behalve wanneer je natuurlijk zelf gaat! Zo ben je er zeker van dat alles goed gaat. Onze medewerker zorgt er onder andere voor dat:

  • het fotohokje op tijd klaar staat;
  • de gekozen achterwand en kader zijn geinstalleerd;
  • de verkleedspullen aanwezig zijn;
  • de foto’s er haarscherp uitzien;
  • de foto’s op USB-stick worden gezet;

  Een mooie herinnering met persoonlijke layout

  Iedereen krijgt direct een printje mee met jullie persoonlijke fotokader. Als je besluit om het fotohokje te huren, kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken! Je weet dan zeker dat je een blijvende herinnering aan je feest gaat overhouden. Tip: combineer het met een gastenboek!

  Social media: sharing is caring

  Het is mogelijk om de geprinte foto direct te delen op Facebook, Twitter en door te sturen via de e-mail. Dus zowel de print in je hand als de digitale versie op je telefoon! Een fotostrip in je hand is natuurlijk super leuk. Maar hoe leuk is het om je gemaakte kiekje direct te delen met al je vrienden. Wij maken het mogelijk! Aan de buitenkant van het fotohokje zit een touchscreen scherm waar direct alle foto’s op komen te staan. Op het moment dat jij lachend uit het fotohokje komt staat de foto er al bij. Binnen een paar klikken heb jij hem al digitaal. Tik de foto aan en vul je mailadres in. Door middel van een 4G verbinding die in het hokje zit wordt de foto direct verstuurd. Je krijgt van ons een link met de foto en deze is dan direct te delen op jouw social media kanalen of zelfs via Whatsapp. Super snel en simpel dus!

  Een goede voorbereiding….

  Zo ben je er zeker van dat alles goed gaat. Onze medewerker zorgt er onder andere voor dat: het fotohokje gemonteerd wordt, de gekozen achtergrond werkt, de verkleedspullen aanwezig zijn, de foto’s op de goede manier gemaakt worden, de foto’s op USB-stickworden gezet.

  Alle foto’s digitaal

  We zetten alle foto’s die  gemaakt zijn voor je op een houten USB-stick. Deze kun je direct meenemen, zodat je naar huis gaat met alle gemaakte foto’s in je broekzak. Als je besluit om het fotohokje te huren, kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken! Je weet dan zeker dat je een blijvende herinnering aan je feest gaat overhouden. Je krijgt de foto’s na afloop namelijk direct mee van onze medewerker die ter plaatse is. Niet op print, dat zou een enorme stapel zijn. Nee, we zetten alle foto’s die in de vier uur gemaakt zijn voor je op een USB-stick. Deze kun je direct meenemen, zodat je naar huis gaat met alle gemaakte foto’s in je broekzak.

  Props, props, props

  Om de foto’s van het fotohokje nog leuker te maken leveren we allerlei gekheid op een stokje mee. Laat je gasten zich helemaal uitleven met deze props. Van snor tot stropdas, het zit allemaal in de verkleedkist van het fotohokje. Maar dat is nog niet alles… Onder andere de volgende props worden meegeleverd wanneer je een photobooth bij ons huurt

  • Snor
  • Stropdas
  • Brillen
  • Strikje
  • Pruik
  • Petten
  • Pijp
  • Masker
  • Lippen
  • Boa
  • Opblaasdieren

  Overige mogelijkheden en opties bij dit fotohokje:

  Extra uur het fotohokjes huren? Dat kan voor €75 per uur, inclusief btw.

  Branding: Het fotohokje is namelijk helemaal te branden zoals jij dat wilt! Naast het fotokader ook de buitenkant van het hokje geheel in stijl? Met de bestickering van het hokje zorg jij voor unieke promotie. De flexibiliteit om mee te gaan in het thema van het evenement is een groot pluspunt. Voor ons geen probleem, voor jou een extra kans op aandacht! Volledige bestickering kost €495 (ex btw), de voorkant bestickerd kost €280 (ex btw).

  Achterwand: De foto’s die uit het fotohokje rollen, moeten natuurlijk helemaal bij je feest passen. Daarom stemmen wij de achterwand altijd af met het fotokader. Dat kan helemaal met onze standaard achterwanden! Je kiest zelf welke achterwand in het hokje moet komen tijdens jouw feest, bruiloft of beurs. Je ziet hier de achterwanden waaruit je kunt kiezen. Naast deze achterwanden is er ook de mogelijkheid om een achterwand op maat te laten ontwikkelen. Dit kost €75.

  De fotostrip / fotokader: Wij staan voor maatwerk als het gaat om het ontwerp van de fotostrip. De opmaak van de fotostrip is bij ons altijd in de huurprijs inbegrepen. Onze ontwerper maakt een mooi en origineel ontwerp voor de fotostrip, gericht op jullie feest. Want een fotostrookje voor een bruiloft ziet er gewoon anders uit dan een strookje voor een personeelsfeest. Met je unieke ontwerp steel jij de show! En de opmaak van het kader is in de huurprijs inbegrepen, voor jouw unieke strookje betaal je dus niets extra! Hier zie je veel voorbeelden ter inspiratie, maar je krijgt altijd een uniek design. Wees creatief! Liever zelf ontwerpen en handig in Photoshop? Ook dat kan!

  Greenscreen fotohokje: Wil je een gave achtergrond op je unieke foto hebben?  De Eiffeltoren of een hagelwit strand op de Malediven. Door het greenscreen kun je alles projecteren wat je maar wil! Het wordt op het scherm geprojecteerd en je hebt een top foto. Je kunt je online vrienden ook flink voor de gek houden. Het is mogelijk om de foto aan de buitenkant van het Fotohokje direct te delen op social media. Plaats de gemaakte foto op Facebook of Twitter. Mailen kan ook, zodat je de foto ook digitaal hebt.

  fotohokjes fotobox flitspaal fotobooth huren belgie

  Foto’s van dit vintage fotohokje bekijken

       

  fotohokjes fotobox flitspaal fotobooth huren belgie

  WhatsApp WhatsApp Mark