Wij matchen je met 5 van onze 50+ verhuurders!

Sinds 2016 helpen wij elke maand duizenden feestbeesten aan de perfecte photobooth  Over ons:

  Hallo! Ik ben Mark Reijman, de oprichter en eigenaar van Photobooths-huren.be. Sinds 2016 help ik bruidsparen, bedrijven en feestbeesten met het vinden van de perfecte photobooth.

  Inmiddels is Photobooths-huren.be uitgegroeid tot de grootste vergelijkingssite van fotohokjes, fotospiegels, fotopalen, videozuilen, greenscreen, GIF, fotobusjes, caravan photobooths, social media fotolijsten en XL lichtletters van België en de enige 100% onafhankelijke! Wij verhuren zelf geen photobooths en kunnen daarom eerlijk photobooths vergelijken en adviseren.

  Inmiddels staan er meer dan 50 verhuurders met 100+ photobooths op de site, waarmee vrijwel alle verhuurders van België op ons platform zijn aangesloten!

  Hulp nodig? Ik geef gratis advies, dus mail gerust op mark@photobooths-huren.be of via WhatsApp op +316 12 75 09 76.

  Mark Reijman / Eigenaar & Oprichter

  Deze feestbeesten gingen je voor:

   

  “Super goed geholpen! Door Photobooths-huren.nl is de Sweet 16 party van onze dochter onvergetelijk geworden!! Top service, BEDANKT!!!”.

  Tessa K. / Sweet 16 party - Brussel

  “Wij zijn echt last-minute gaan zoeken naar een photobooth. Gelukkig heeft Mark mij echt ontzettend uit de brand geholpen door uit mijn naam iedereen die een optie was te benaderen. Geweldige service! Vanochtend werd ik al platgebeld en we zijn eruit gekomen. Zeker een aanrader.”

  Jasmijn S. / Zakelijk

  “Goede en snelle service dankzij de communicatie via WhatsApp.”

  Evelien van der V. / Zakelijk - België

  “Het was ge-wel-dig. THNX! Door de snelle en toegankelijke service en connecties van Photobooths-huren.nl konden we last-minute toch een geschikte fotokist vinden binnen ons budget”

  Hajar / Zakelijk - Brabant

  “Dankzij Photobooths-huren.nl hebben wij een speciale magic mirror photobooth gevonden voor een goede prijs! De mirror photobooth zal een hot item zijn op ons huwelijk!”

  Maikel / Bruiloft - Antwerpen

  “Dankzij Photobooths-huren.nl hebben wij, dicht in de buurt, voor niet al te veel geld, een prima fotosessie met een fotopaal kunnen houden op ons feest. We zijn erg tevreden!”

  Sjannie B. / Jubileum - Brugge

  “Een dag voor het feest besloot ik nog een photobooth in te huren. Via Photobooths-huren.nl kwam ik in contact met een leverancier en de volgende dag stond de photobooth te shinen op het feest. Super blij mee!”

  Jennifer V. / Feest - Gent

  “Photobooths-huren.nl is een fijne website om verschillende soorten photobooths met elkaar te vergelijken en deze vervolgens te boeken voor je event. Er is duidelijke communicatie en de afhandeling met de verhuurder is ook goed. Een aanrader dus!”

  Eveline L. / Jubileum

  “Dankzij Photobooths-huren.nl werd de zoektocht naar een photobooth voor ons personeelsfeest een stuk makkelijker. Snel en vriendelijk contact via WhatsApp leverde 3 mooie aanbiedingen op. Heel Handig!”

  Liesbeth / Personeelsfeest

  “Supersnelle last minute service, zelfs de dag er voor, op vrijdagavond meteen 5 aanbiedingen. Betrouwbaar, vriendelijk, snel. Aanrader!”

  Londa / Verjaardag

  “Twee dagen voor de bruiloft van mijn zwager moest er nog een fotohokje worden geregeld. Onmogelijk, dacht ik. Maar ik werd direct gebeld voor overleg, mijn aanvraag werd vervolgens uitgezet in het netwerk van verhuurders van Photobooths-huren.nl en nog dezelfde avond was het geregeld met een verhuurder bij mij uit de buurt! Lekker persoonlijk, lekker snel. Top! ”

  Suzette / Bruiloft