Photobooth huren in Geel vanaf €300 [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

Photobooth huren Geel

Een photobooth huren in Geel kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Geel, Antwerpen? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de regio van Geel is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths uit de buurt van Geel.

Geel-photobooth-huren

Snel de prijs weten voor de huur van een fotobooth in Geel

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Geel ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Geel sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust!

  Een photobooth in de buurt van Geel is natuurlijk ook geschikt in de regio, zoals Dessel, Balen, Olmen en Meerhout.

  Een photo-booth zoeken voor je feest in Geel

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je trouw of fuif in Geel? Hier staan alle photobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Geel kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in Antwerpen vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied Antwerpen” ook de verhuurders die weliswaar niet in Antwerpen gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  Geel-fotobooth-trouw-feest

  Wat kost een photobooth in Geel huren?

  Als we naar de prijzen van photobooths in Antwerpen kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Geel:

  • €200 voor een photobooth huren in Geel zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport naar Geel
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten
  • €600+ voor een caravan photobooth
  • €750+ voor special photobooths, zoals 360 video, greenscreen, GIF of zakelijke marketing doeleinden zoals een beurs.

  Geel-stad-photobooth-huren

  Over Geel

  Geel is een stad in de Belgische provincie Antwerpen en staat ook wel bekend onder de eretitel: “Barmhartige Stede”. De Kempense stad is naar oppervlakte de zevende grootste stad van Vlaanderen, is de hoofdplaats van het gerechtelijk kanton Geel en behoort tot het kieskanton Mol. Geel telt ruim 40.000 inwoners, die Gelenaars[1] worden genoemd. Haar beschermheilige is de heilige Dimpna van Geel. De naam “Geel” is van Germaanse oorsprong en vermoedelijk ontstaan uit een samenvoeging van “gelba” (geel) en “lo” (bosje op hogere grond).

  Een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van Geel vormde de Slag om Geel van 1944, een van de bloedigste gevechten tijdens de bevrijding van België. Uiteindelijk leidde de slag tot de bevrijding van het gehele grondgebied op 23 september van dat jaar, maar ze ging gepaard met ontzettend veel militaire en burgerslachtoffers

  De kernen in Geel hebben eigenlijk geen strikte grenzen en zijn van oudsher al bij Geel geweest en dus niet door fusies. Geel bestaat uit de volgende kernen: Geel-Centrum, (de Sint-Amandusparochie, Sint-Dimpnaparochie, Elsum en Holven), Kievermont, Larum, Ten Aard met Sas Zeven, Bel, Winkelomheide, Punt, Stelen / Liessel, Oosterlo en Zammel.

  Meer photobooths uit de regio van Geel kan je vinden in Antwerpen, Turnhout en Mechelen.

  Meer informatie over Geel hier, hier en hier,

  Geel-schild-fotobooth-huren

  WhatsApp WhatsApp Mark