Fotopaal voor €250 (2 uur) of €450 (24 uur), inclusief props & 700 prints

Geïnteresseerd in het huren van deze photobooth? Wat wil je doen:

Deze photobooth boeken, een offerte aanvragen, optie nemen of vraag stellen

  Huurperiode:
  24 uur (€450)2 uur (€250)

  Ik wil graag bij deze verhuurder (verplicht)
  BoekenOfferteOptieVraag

  Kosten en inhoud fotopaal pakket van €450

  • Huurperiode: 24 uur
  • Met printer: 700 prints
  • Zonder begeleider, inclusief bezorgen en ophalen. Met professionele studioflitsers.
  • Exclusief props (deze kan je voor €15 extra bestellen)
  • Uniek gepersonaliseerd fotokader voor je fotoprints, dit kan de trouwfoto van dezelfde dag zijn!
  • Inclusief DVD en online fotoalbum met alle foto’s digitaal na afloop
  • Exclusief transport: binnen 15 km vanuit Tielt Gratis, 15-30 km €25 en buiten 30km €50.

  Meer informatie over deze photobooth lezen

  Hoe huur ik deze fotobox?

  1. We bespreken je wensen, de mogelijkheden en spreken een vaste prijs af, zo kom jij achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan.
  2. Geen enkel feest is hetzelfde, daarom verplichten we je niet om te kiezen uit vaste ontwerpen. We maken een uniek ontwerp en passen dit steeds aan tot je 100% tevreden bent. Een trouwfoto van de dag zelf verwerken in je kaartje? Geen enkel probleem, zonder enige meerprijs!
  3. Op de afgesproken dag komen we minstens 30 min op voorhand ter plaatse om de fotobox op te zetten, af te stellen en te testen. Na een korte uitleg is het aan je gasten om van start te gaan. Een technieker is steeds beschikbaar tijdens je feest om eventuele problemen snel te verhelpen.
  4. De dag na je feest staan alle foto’s reeds online in een beveiligd fotoalbum. Je gasten krijgen tijdens het feest een kaartje mee met de toegangscode. Binnen 7 werkdagen na het feest ontvang je ook nog eens alle foto’s op een DVD

  Veelgestelde vragen

  Wat is het formaat van de foto’s? De foto’s van onze box worden afgedrukt in het 10×15 formaat of in 5×15 formaat (de befaamde fotostrips die direct dubbel uit de printer rollen)
  Kunnen we een (trouw)foto van de dag zelf gebruiken? Dat is mogelijk, wel dienen we deze minimaal 2-3 uur voor de aanvang te krijgen. Deze service is gratis!
  Hoeveel foto’s mogen we maken? Het is standaard onbeperkt foto’s maken! Per fotosessie wordt er 1 foto afgedrukt.
  Hoeveel foto’s kan de printer maximaal printen? De printer heeft een capaciteit van 700 foto’s.
  Wat zit er zoal in de doos met accessoires en props? Denk aan snorren en lippen op stokjes, leuke brillen, hoedjes en slingers. We passen regelmatig de inhoud aan.
  Hoeveel plaats is er nodig om de fotobox te plaatsen? We hebben minimum 2.5m x 2.5m nodig! Echter is 3m x 3m ideaal. Voor het beste resultaat is een egale muur als achtergrond het best te gebruiken. Zorg ook steeds dat de fotobox niet op een plaats staat waar regelmatig gasten voorbij moeten, dit vertraagt enkel het gebruik van de fotobox.
  Hoeveel stopcontacten zijn er nodig? We hebben voor de fotobox 1 geaard stopcontact binnen de 10 meter van de fotobox nodig.
  Kan de fotobox buiten geplaatst worden? Dit kan enkel in bepaalde gevallen. Zo moet de ondergrond verhard zijn, dus geen zand, kiezel, gras, et cetera. Ook dient de box onder een afdak, tent geplaatst te worden. Let ook op de belichting. De fotobox maakt gebruik van een interne flits voor een goede belichting. Indien de lichtomstandigheden buiten sterk veranderen heeft dit invloed op de gemaakt foto’s. Deze kunnen dan over- of onderbelicht zijn.
  Wat zijn de transportkosten? Tielt tot aan de feestzaal:

  • <15km : gratis!
  • >15km <30km : 25 euro
  • >30km : 50 euro

  fotohokjes fotobox flitspaal fotobooth huren belgie

  Foto’s van deze photobooth bekijken

    

  fotohokjes fotobox flitspaal fotobooth huren belgie

  WhatsApp WhatsApp Mark