Blauwe of roze caravan photobooth huren: vanaf €575 voor 3 uur huur

Geïnteresseerd in het huren van deze photobooth? Wat wil je doen:

Deze photobooth boeken, een offerte aanvragen, optie nemen of vraag stellen

  Pakket keuze: (verplicht)
  3 uur (€575)4 uur (€650)5 uur (€725)6 uur (€800)

  Ik wil graag bij deze verhuurder (verplicht)
  BoekenOfferteOptieVraag

  Kosten en inhoud caravan photobooth pakket van €575

  • Arrangement voor 3 uur van €575 in België, hier komt nog wel een reistoeslag van €150 bij.
  • Professionele fotografe
  • Print Assistent
  • Onbeperkt prints
  • Keuze uit 10×15 of fotostrip
  • Inclusief leuke props
  • Alle foto’s digitaal via Wetransfer
  • Reiskosten: €0,40 cent per kilometer vanuit Overijssel (Nederland).

  Meer informatie over deze caravan fotobooth lezen

  Een gezellige en onvergetelijke herinnering aan het festival, de bruiloft, het bedrijfsfeest of het evenement waar je bent geweest. De fotostudio bevindt zich in de caravan, waardoor er van een standaard foto geen sprake is. Iedere foto is uniek, doordat je er helemaal je eigen draai aan kunt geven. Kortom, neem je vrienden, geliefde of collega mee Caravan Photobooth Bertha in en maak je meest gezellige en gekke foto ooit! Keep on smiling!

  Het caravan fotohokje huren betekent:

  • Wij kiezen voor de beste foto kwaliteit: En werken daarom alleen met professionele fotografes.
  • Uitleg en ondersteuning: Onze crewmembers staan voor uw klaar wanneer er vragen zijn
  • Deel uw foto’s via Social Media: 
  • U kunt ervoor kiezen om uw foto’s te delen via Facebook! Maak uw gasten blij met het direct uploaden van de foto’s. Tevens is het mogelijk om de foto’s te sturen via de email.
  • Direct en onbeperkte prints: U kunt kiezen hoe wij de foto’s afdrukken. Van standaard foto’s van 10×15 tot een fotostrip of een collage. Geef het ons door, en wij zorgen hiervoor.
  • Gadgets en kleurrijke accessoires: Props, props en nog meer props! Alle gekheid op een stokje. Van Brillen tot hoedjes, wij nemen alles mee!
  • Fotoalbum: Wij maken naar ieder feest of event een leuk online foto album voor u zodat u de foto’s kunt bekijken en delen met vrienden/collega’s!
  • Per uur huren: Custom pakketten en afgestemd op elk soort gebruik.
  • Alle foto’s achteraf via Wetransfer: Alle gemaakte foto’s worden binnen 48 uur verstuurd via Wetransfer.

  Veelgestelde vragen:

  Komen jullie vaak in Belgie en zijn daar extra kosten aan verbonden? Ja we komen vaak in Belgie voor jaarmarkten, zakelijke feeesten en bruiloften. Wij rekenen hiervoor wel een buitenland toeslag van ongeveer €150. Deze toeslag wordt berekend op basis van het aantal kilometers in verband met de brandstof en eventuele overnachting van ons personeel. Doe een naavraag voor een op maat gemaakte offerte!

  Wie komen er? Wij komen altijd met 2 personen, 1 professionele fotografe en 1 printassistent.

  Werkt de photobooth automatisch? In tegenstelling tot veel andere photobooth’s werken wij juist met professionele fotografes! Wij zijn van mening dat je hierdoor nog mooiere foto’s ontvangt. Is een foto niet naar wens, geen probleem, wij printen de foto pas wanneer jezelf 100% tevreden bent.

  Wat is er nodig om jullie goed te laten werken? Een leuke ruimte van minimaal 4 meter, een stopcontact, veel leuke gasten en af en toe een drankje.

  Wat is het formaat van de prints? Het fotoformaat is altijd 10×15. Je kunt zelf kiezen hoe wij de foto’s afdrukken. Dit kan zijn 1 grote foto van 10×15, of een fotostrip van 2x 5×15.

  Wat is het formaat van de caravan photobooths? De afmeting van de rozr photobooth caravan is 300 x 205 x 240 cm. De afmeting van het blauwe caravan fotohokje is 390 x 206 x 233 cm. Hou rekening met nog wat extra ruimte voor een statafel en krijtbord.

  Hoe zit het met de opbouw? We proberen altijd minimaal een uur van te voren aanwezig te zijn. Zo is er voldoende tijd om alles netjes op te bouwen en zijn we klaar als alle gasten komen.

  Heb je internet / wifi nodig? Alleen als je direct alle foto’s wilt delen op Facebook of Twitter hebben we een stabiele WiFi verbinding nodig. Vraag vooraf aan de locatie of er een Wifi verbinding aanwezig is met eventueel wachtwoord.

  Kan ik kiezen hoe we de foto’s willen? Jazeker, geef ons door hoe wij de foto’s afdrukken. Dit kan zijn als fotostrip met 3 of 4 kleine foto’s, een foto collage met 4 foto’s of standaard foto. Het foto formaat is altijd 10×15.

  Mag ik ook zelf een ontwerp aanleveren? Jazeker, geen probleem. Verzamel al je ideeën en geef het ons door! Je kan ook je eigen logo op de print laten zetten, of je trouwdatum!

  Krijg ik de foto;s digitaal na afloop van het feest? Ja, wij zorgen dat we binnen 48 uur alle gemaakte foto’s verzenden via Wetransfer. Daarnaast maken we ook altijd een leuk online fotoalbum voor je zodat je een leuk aandenken hebt!

  Met hoeveel mensen kan ik op de foto? Er kunnen maximaal 10 mensen tegelijk op de foto in de caravan. Voor het mooiste foto resultaat raden wij aan om met 4 a 5 mensen tegelijk op de foto te gaan.

  Zitten er feestartikelen en props bij het pakket? Jazeker, wij nemen altijd voldoende leuke props mee, van tekstbordjes tot aan gekke accessoires. Niets is ons te gek!

  Kan ik foto’s delen op Facebook? Jazeker, via ons digitale online fotoalbum wat je gratis van ons krijgt kun je de foto’s direct delen op Facebook.

  Kan ik de foto’s op een scherm tijdens het feest laten zien? Als je schermen (of een beamer) hebt hangen op je locatie kunnen we alle foto’s meteen streamen in een slideshow. Hiervoor moet wel een HDMI aansluiting beschikbaar zijn. We nemen een extra computer mee die via een netwerk alle foto’s van de photobooth verzamelt en in een slideshow toont. Eventueel is het ook mogelijk om de foto’s op een USB stick te zetten en deze via het scherm af te laten spelen.

  Hoe betaal ik? 1 dag na je feest of event ontvang je van ons een digitale factuur. Hierop staat wat je moet betalen en wanneer. Het geld kan je overmaken op onze rekening.

  fotohokjes fotobox flitspaal fotobooth huren belgie

  Foto’s van deze caravan photobooth bekijken

    

  fotohokjes fotobox flitspaal fotobooth huren belgie

  Een reactie op “Blauwe of roze caravan photobooth huren: vanaf €575 voor 3 uur huur

  1. Pingback: Photobooth huren in Antwerpen? - Photobooths-huren.be

  Reacties zijn gesloten.

  WhatsApp WhatsApp Mark