Photobooth huren in Brugge? Vergelijk 50+ fotohokjes [vanaf €99!]

Woon je in Brugge (Bruges) of ga je een feest organiseren in Brugge en wil je een photobooth huren? Wij kunnen je helpen met photobooths vergelijken en een goedkoop fotohokje vinden of een grappige babbelbox (videogastenboek), een innovatieve fotospiegel voor een winkelopening of merkactivatie in Brugge. Zelfs voor bruiloften in de buitenlucht, maar ook voor stadsmarketing, winkel en winkelcentra promoties, en andere vormen van fotomarketing kunnen wij je op weg helpen met bijvoorbeeld caravan photobooths of een vintage Volkswagen photobooth bus. Wil je dat foto’s viral gaan op social media zoals Instagram, Facebook of Twitter? Neem dan een GIF booth en laat alle gasten of bezoekers GIF-jes per email naar zichzelf sturen. Heb je een klein budget? Geen probleem, ook in Brugge hebben we een reeks goedkope photobooths die je kan huren in Brugge en omstreken, zoals een digitale photobooth (zonde printer) of old-school Polaroid instant camera’s. Ten slotte hebben we voor zakelijke en marketing evenementen ook greenscreen photobooths en greenscreen fotografen beschikbaar!

Photobooths-huren.be is opgericht in 2017 en is vandaag - 2021 - de grootste vergelijkingssite voor photobooths in België met meer dan 50 verhuurders en 100+ verschillende photobooths. Je huurt al een leuke fotopaal voor 2 uur en 100 prints voor €99, een fotopaal zonder printer voor €150 (alle foto's digitaal), en een fotobooth met onbeperkt printen voor €275) huren! Photobooths-huren.be is de enige onafhankelijke vergelijkingssite van België en verhuurt daarom zelf geen fotohokjes! Neem contact op met oprichter en eigenaar Mark Reijman voor gratis advies op mark@photobooths-huren.be of via WhatsApp op +316 12 75 09 76.

Update: Alle prijzen en pakketen voor 2021 staan online!

 

Fotohokje huren in Brugge

Met een fotohokje bedoelen we een echt hokje, waar je je in kan verstoppen om je meest gekkke bek te trekken en helemaal los te gaan op de camera, dus een traditionele fotocabine met wanden of een gordijntje voor extra privacy. Bekijk hier een overzicht van fotohokjes die je in Brugge kan huren:

Photobooth huren in Brugge

Met een photobooth bedoelen we een fotopaal of fotozuilen, flitskast, flitskist, snapbox, fotokist, praatpaal, flitspaal of hoe je hem ook noemen wilt: in elk geval een ‘open’ fotobooth waardoor je met grote groepen mensen op de foto kan en iedereen kan zien hoeveel lol je hebt! Bekijk hier een overzicht van fotopalen die je in Brugge / Bruges kan huren:

Andere soorten fotobooths in Brugge

Er zijn natuurlijk nog allerlei andere soorten photobotohs die je kan huren in Brugge en omstreken. Wij hebben de volgende categorieën fotohokjes op de site staan:

Wat kost een fotopaal huren in Brugge?

De echte fotohokjes zijn duurder om te huren in Brugge: prijzen beginnen hier vanaf ongeveer €450 (inclusief transportkosten) tot €600, inclusief begeleiding, onbeperkt printen, een gepersonaliseerd fotokader en alle foto’s na afloop digitaal ontvangen. Een caravan photobooth of volkswagen fotobus zijn duurder, maar zijn wel een geweldige toevoeging aan je bruiloft, feest of zakelijke evenement: reken op prijzen vanaf €600 tot €800 voor een evenement van 3 tot 4 uur. Een GIF booth daarentegen – zeker degene die niet printen – zijn heel betaalbaar, denk aan bedragen vanaf €200 voor een simpel model zonder printer, maar met social sharing mogelijkheden.

En een goedkope photobooth in Brugge?

Een goedkope fotopaal huren in Brugge inclusief onbeperkt printen kan al vanaf €275. Dit is volgens het zogeheten ’24 uur huur’ DIY (do-it-yourself) concept. Je moet de fotozuil dan zelf ophalen in de buurt van Brugge en installeren, maar dankzij de uitleg en de simpele bediening is dat niet moeilijk. Inmiddels zijn er ook fotopalen die middels de post worden verzonden naar u thuis of een postkantoor of ander post en pakket ophaalpunt bij jouw in Brugge in de buurt. Een echt goedkope fotopaal zonder prints huur je al voor tussen de €100 en €200: je kan de foto’s dan naar jezelf emailen en vervolgens bijvoorbeeld op sociale media zoals Instagram, Facebook en Twitter zetten. Maar het allergoedkoopst is als je op de vintage toer gaat met een instant camera, zoals ene Polaroid (nu vaak een Fuji): even wapperen en je hebt prints en de eerste 50 prints en camera huur je al voor minder dan €100!

Offerte aanvraag voor een photobooth in Brugge

Wil je onafhankelijk advies en gratis een aantal offertes ontvangen van relevante verhuurders in de regio van Brugge? Wij verhuren zelf geen photobooths, maar vergelijken ze wel! Zo kunnen we je onafhankelijk adviseren en op basis van jouw wensen en onze kennis de verhuurders vinden die het beste bij jouw wensen, datum, locatie en budget passen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zorgen er voor dat

  Ik heb budget voor*
  VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€600+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€400+)Greenscreen photobooth (€450+)Fotohokje (€500+)GIF photobooth (€200)Fotozuil met printer (€300+)Fotozuil zonder printer (€150+)Videobooth (€200)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaarHout

  Ik ben op zoek naar een booth:*
  Met begeleidingZonder begeleidingMaakt niets uit

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Tips voor je fotohokje in Brugge (Bruges)

  Dankzij onze jarenlange ervaring in het vergelijken van fotohokjes in Belgie en Nederland merken we dat er een aantal dingen zijn waar zowel bruidsparen als zakelijke klanten tegen aan lopen. Hierbij onze tips:

  • Denk goed na wat je wil met de photobooth: wil je dat je evenement viral gaat op social media of wil je mensen een fysiek bedankje geven of wil je dat mensen een (gesproken) boodschap kunnen achterlaten, of wil je indruk maken op mensen (denk ana greenscreen of een fotospiegel).
  • Uitverkochte verhuurders: in Mei, Juni, September zijn veel verhuurders op de vrijdag en zaterdag uitverkocht in verband met de vele bruiloften. Eind november en december zijn veel verhuurders uitverkocht (ook op doordeweekse dagen, vooral de donderdag lijkt populair) in verband met personeelsfeesten en bedrijfsfeesten waarop photobooths ook een graag geziens gast zijn.
  • Goedkoop is duurkoop: een goedkope photobooth kan duur worden, bijvoorbeeld als de klantenservice niet mee werkt, de reservering wordt geannuleerd, de kwaliteit van de camera of de printer niet naar verwachting is of er nog bijkomende kosten zijn (transport, props etc). Vraag dus altijd verschillende offertes aan!

  Photobooth tips voor je bruiloft in Brugge

  • Hoe lang heb je een photobooth nodig op een bruiloft: Voor een typische bruiloft adviseren we altijd om de photobooth pas na de openingsdans te starten en voor de ‘einddans’ / afscheid stop te zetten, zodat iedereen aandacht heeft voor het bruidspaar. 3 uur is meestal dan ook voldoende tijd.
  • Onbeperkt printen: net als je drank afkopen geeft het een gerust gevoel: je hebt in elk geval genoeg prints en weet precies wat de kosten zijn. Maar voor kleine feestjes en zelfs bruiloften tot 100 gasten is meestal 300 prints (vaak dubbel uitgeprint in 5×15 cm formaat), dus eigenlijk 600 fotostrookjes ruim voldoende.
  • Gastenboek: veel verhuurders printen fotostrookjes van 5 x 15 cm die er standaard dubbel uitgekomen (de printer snijd de foto namelijk doormidden). Zet iemand bij de fotobooth neer als je er 1 hebt zonder begeleiding en laat die telkens 1 strookjes achter houden voor in je gastenboek. ZO komt je gastenboek barstensvol leuke prints!

  Meer informatie over Brugge / Bruges hier, hier en hier en trouwen in Brugge hier.

  WhatsApp WhatsApp Mark