Photobooth huren in Beringen [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar]

Heusden-Zolder photobooth huren limburg

Een photobooth huren in Beringen of Heusden-Zolder kost ongeveer €300, inclusief 4 uur onbeperkt printen, gepersonaliseerde layout, fotobooth props, bezorging en opbouw & afbouw. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd.

Wil je een photobooth huren in Beringen of Heusden-Zolder, Limburg? Of het nu voor je trouw, verjaardag, jubileum, gala, communie of bedrijfsfeest is, een fuif met een fotobooth er bij is altijd leuk! Een photobooth (of fotobox) huren in de buurt van Beringen is heel eenvoudig! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Vlaanderen, waaronder verschillende photo-booths in de buurt van Heusden-Zolder.

Beringen-photobooth-huren

Photobooth huren in Beringen of Heusden-Zolder

Wil je snel enkele offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Beringen of Heusden-Zolder ontvangen? Vul dan dit contactformulier in en maximaal 3 verhuurders uit de buurt van Beringen sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

  Ik heb interesse in
  Fotobooth met printer (€300+)Fotospiegel (€550+)Fotohokje (€500+)Caravan photobooth (€550+)360 video 'spinner' (€750+)Trouwtelefoon (€150+)Greenscreen (€550+)Lichtletters (€45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftZakelijk / marketingBedrijfsfeestReceptie / borrelFestivalVerjaardagAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Wil je persoonlijk advies? Mail, bel of whatsapp ons gerust! Onze contactgegevens staan onderaan en bovenaan de website.

  Beringen-trouw-bruiloft-photobooth

  Een feest photo-booth vinden in de buurt van Beringen of Heusden-Zolder

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths bekijken voor je fuif in Beringen of Heusden-Zolder? Hier staan alle fotobooths. Met de filters kan je zoeken op alle verschillende soorten fotobooth, zoals:

  • Fotobox (fotopaal of fotozuil)
  • Fotohokje
  • Fotospiegel (magic mirror photobooth)
  • Audio gastenboek (trouwtelefoon)
  • 360 videobooth
  • Caravan photobooths
  • Greenscreen photobooth
  • GIF photobooth

  Ook kan je kijken naar de leveranciers die gevestigd zijn in jouw provincie, dus in het geval van Beringen kan je alle verhuurders die gevestigd zijn in Limburg vinden. Daarnaast kan je bij “Leveringsgebied Limburg” ook de verhuurders die weliswaar niet in Limburg gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren vinden. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op de transportkosten, fotobooth props, huurperiode, en andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, etc).

  Beringen-fotobox-fotohok-foto-booth

  Wat kost een photobooth in Beringen huren ongeveer?

  Als we naar de prijzen van photobooths in Heusden-Zolder kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Beringen:

  • €200 voor een photobooth huren in Beringen zonder afdrukken die je zelf moet ophalen
  • €300 – €400 voor een mooie photobooth met prints, digitale spiegelreflexcamera en photobooth props, inclusief transport naar Beringen
  • €550 – €600 voor een fotospiegel, inclusief verplaatsingskosten naar Beringen of Heusden-Zolder
  • €600+ voor een caravan photobooth

  Beringen-fotobooth-huren

  Een photobooth gevonden die je kan huren in Beringen of Heusden-Zolder? Mooi! Grote kans dat je hem ook kan huren als je een feest viert in een kleinere stad in de buurt van Beringen of Heusden-Zolder, zoals Leopoldsburg, Laakdal, Houthalen-Helchteren, Lummen, Diest en Peer.

  Over Beringen

  Beringen (Limburgs: Berringe) is een Belgische stad en hoofdplaats van het kanton Beringen. Met 48.108 inwoners vormt deze voormalige mijngemeente, na Hasselt en Genk, de derde grootste gemeente in de provincie Limburg. Het inwoneraantal blijft drie decennia na de mijnsluitinggroeien en de stad vormt een industrieel centrum in het westen van Limburg. Beringen bestaat naast Beringen uit de deelgemeenten Paal, Koersel en Beverlo. Bron.

  Over Heusden-Zolder

  Heusden-Zolder is een gemeente in de provincie Limburg in België en is op 1 januari 1977 ontstaan uit de fusie van de zelfstandige gemeenten Heusden en Zolder. De gemeente behoort tot het kieskanton en gerechtelijk kanton Beringen. Met ruim 34.000 inwoners en een oppervlakte van 5.323 ha profileert Heusden-Zolder zich als middelgrote gemeente in West-Limburg. Alle historische gegevens hebben betrekking op de huidige gemeente, inclusief deelgemeenten, zoals ontstaan na de fusie van 1 januari 1977. Naast Heusden en Zolder bestaat de gemeente uit de deelgemeenten Bolderberg, Viversel, Boekt, Eversel, Lindeman, Berkenbos, Voort, Ubbersel. Bron.

  Meer photobooths uit de regio van Beringen en Heusden-Zolder kan je vinden in Genk en Hasselt.

  Meer informatie over Beringen en Heusden-Zolder hier, hier, hier en daar,

  Beringen-photobooth Heusden-Zolder-photobooth

  WhatsApp WhatsApp Mark